Da da! Uh bas sam neka emotivna po tom pitanju od ushicenosti i nestrpljenja do panike! 🤪
Jutro cure!
Grizli svi čekamo tvoju betu i uzv jer znamo da je sada to zdrava trudnoća. Probaj uživati u svakom trenu jer tako brzo prođe.
Ja sam uglavnom u nekoj žurbi pa ni ne mozgam puno. Sada sam u novom ciklusu 3dc. Čini se da su mi maca i vrkuta pomogle ustabiliti lutealnu fazu na 13 dana što je super. A temperatura mi isto jasno naznači kada mi je koja faza i što očekivati. Čekam da mi dođe pošiljka trakica pa da nastavim lov. Uglavnom ja sam zadovoljna iako nisam trudna. Uvijek sam maštala o proljetnoj bebi, pa možda i uspije biti tako, taman dolazi vrijeme proljetnih termina 😁
url=https://lilypie.com]
Zdravo nova sam ovdje citala sam vas vec duze vrijeme al vam nisam pisala, ugl radimo na bebi 5/6mjeseci koristim lh trakice ufatila sam O a zanima me da li je moguce bit trudan iako (.)(.)nisu bolne pocele su me bolit na dan ocekivane menstruacije pa su me prestale bolit navece pa su opet zabolile i vise ne bole nikako, pa me zanima da li se moze nadat trudnoci iako nisu bolne, hvala na odg 💜
Samojed, dobro došla
Svi ti mi ovdje tumačimo te simptome, šta je drugačije, šta nam se desilo a šta nije.Teško je napraviti razliku između PMS simptoma i trudnoće. I ja se pitam isto kao ti. Inače su mi grudi jako bolne u PMS-u, a sada ništa. Do prije 2 dana bile su normalne, a sada su baš porasle, s tim da me ne bole. Ne očekujem m u ova 2-3 dana. Ako ne dođe, u subotu test.
Jel ti kasni ili je tek (ne) očekuješ?
Hvala na dobrodoslici,i meni su bolne inace i pocnu me bolit na prije par dana a kasni mi samo 2 dana juce me je bolio stomak mislila sam da sam procurila medzutim jos nista al osjecam da je opet razocarenje,drzim fige da ti ne dodje kao ni meni 😄
Oprosti, nisam shvatila da si već napisala da ti kasni. Lagano test u ruke i očekujemo lijepe vijesti.
Ma nemam namjeru da radim jos test dosadilo mi je da gledam one minuse odlucila sam da kasni nekih 7 dana pa bi tek onda radila test
Ajde Reni nikad ne znas. Ocito kod nas ne ide bas tako jednostavno da pisamo tjedan dana prije i dobijemo plus. 🤷🏼♂️😂😂😂
Javljaj sto se dogadja.
Marija, meni se zna poklopit ciklus da me od ovulacije pocne trbuh boliti. I onda boli do menge.
Vjerojatno ce mi i doci kroz 2 dana, da sam trudna ne bi me sinoc tako jako bolio stomak.. inace to sam sad u ovom ciklusu tek primjetila da me boli od ovulacije
Tako sam i ja primjetila ovu i proslu ovulaciju i to 2 dana nakon ovulacijskog dana da me prebole jajnici, kao neki pritisak da osjecam, morala sam tabletu popiti koliko me bolilo, doslovno jače nego kad imam menstruaciju 🤔
Da, cudno malo.. Ja trebam ne dobit 30.5. pa cemo vidjet. Samojed mene su isto prestale bolit cicke, ustvari na dodir me malo bole bradavice, grceve imam kao za procurit vec nekoliko dana.. Jedino mi je to novo sto me inace stomak boli samo taj dan kad trebam dobit mengu
Sortiraj odgovore
Najstariji