Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Svibanj 2019. 15:18

Ivonna jos nesto iskreno iz mog iskustva bolje da vam nalazi dodju malo losi nego savrseni. Vjeruj mi najgore je ako ne znas u cemu je problem i zasto do trudnoce ne dolazi nego ako se pokaze da je problem neka sitnica koju rijesis u 1-2 mjeseca!
    Reni i ja cekam tvoj test.
    Rastika 🤞 da te obi pms simptomi varaju

Nova19
    27. Svibanj 2019. 15:33

Cure imam pitanje... ja imala O prije 1-2 dana, znam jer sam imala osjećaj da sam mokra i testić je lijepo pokazao (si osjetila sam da jer sada već dobro osluškujem svoje tijelo), danas idem na wc i vidim svijetlo rozu točkicu na papiru i to me jako iznenadilo jer znam da ne može biti implantacija i nemam pojma od kuda se sada to stvorilo.
    To je bila točkica i nema više... a cijelo vrijeme osjećam jajnike... vaše mišljenje? Znaci do M imam dobra 2 tjedna 🙄🤗🤗

• ivonna
    27. Svibanj 2019. 15:37

Hvala cure, nadam se da je neka sitnica koju cemo rijesiti za koji mjesec 😊 jos jedno pitanje dali mi mozete reci koji lubrinkanti se mogu koristiti kad radite na bebi ? Citala sam da samo ovi na bazi ulja? Koristili smo baby ulje, međutim zadnjih par mjeseci me počelo peckat pa sam počela misliti da je zbog baby ulja. 

Raštika
    27. Svibanj 2019. 15:44

I ja Grizli, i ja! 🤞🏼😉😂
    Ja sam Ivonna prije sto godina znala koristit u tu svrhu ulje kantariona. I onako ga se koristi vaginalno protiv gljivica i upala pa ono... 🤷🏼‍♂️ Meni je bio dobar, e sad da li on nesto ometa oplodnju to ne bih znala. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    27. Svibanj 2019. 17:12

Negativan, pizda mu materina 🙈

Raštika
    27. Svibanj 2019. 17:16

A ‘bem mu misa Reni... kakvo je stanje s iscjedkom?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    27. Svibanj 2019. 17:18

Raštika

A ‘bem mu misa Reni… kakvo je stanje s iscjedkom?

Onako,ima ga ali nije onako zut,svjetliji je,samo blago zuckast. Vidi sad pogleda na moj kalendar aplikaciju kad kaze tek sutra ocekivana M...on mi racuna malo drugacije prosjek kako mi je ono nedavno kasnilo..e svasta

miniii20
    27. Svibanj 2019. 17:33

Reni i grizli hvala na odgovoru, Morat ću spremit ove vaše komentare za podsjetnik Al eto nadam se da mi neće Trebat. 

27. Svibanj 2019. 22:53

Ja sam trebala piskiti test sutra, a sad sam vec u lovu na O jer sam procurila na 20dc..danas vodeci folikul na 8dc dobrih 13mm... citam vas i drzim fige svima!:)

Grizli
    28. Svibanj 2019. 07:15

Reni ufff steta da nije plus. Al opet si forsala popodnevno testiranje. Pricekaj sad 2-3 dana pa ako kasni napravi test. Moguce da je neka kasnija ovulacija pa da jos se ne vidi. 
    Ivonna lubrikanti inace ne pomazu bs spermijima pa nisu ni pozeljni ako zelis zanjet. Imas jedino neki na internetu Preeseed za naruciti al nemam iskustva niti znam nekog s time. Ovo sa baby uljem mozes samo infekciju dobiti jer to je em neprirodno, em puno svega i svacega i sumnjam da potpomaze spermijima.
    Malina sretno sa folikulicem. To ides sad na folikulometrije ili dalje sama pratis ovulaciju? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI