Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • atica
    26. Svibanj 2019. 22:04

miniii20

Cure nema vas ovaj vikend

Meni su najgori ovi dani od ovulacije do m. Nikako docekat te datume prije m da vidim kakvo je stanje, neznam kako vi to izgurate… ja bi najrađe svaki dan radila test a znam da se ništa neće vidit i ako je nešto 🤞🏻🤞🏻

Hahaha i ja sam u tom problemu, ovulacija bi mi trebala biti sutra/prekosutra i danas sam isla gledati kalendar kada cu moci napraviti test, bolje da nisam  cijela vjecnost 

miniii20
    26. Svibanj 2019. 23:06

Atica mislim  da je meni nekako po bolovima ovulacija bila u subotu Tj jučer... cijela vječnost... neznam bili dan dva prije radila test, računam neka me iznenadi ako me ima sta iznenadit a opet neznam ocu moć izdržat. Tako da se izgleda ja i ti pratimo ovaj mjesec 🤞🏻

Reni
    27. Svibanj 2019. 00:55

Raštika

Reni

Pa sam se MALO ponadala…(joj sto mrzim kad me mobitel ispravlja a ne skuzim)
    Sta je ono s tobom,u kojoj si fazi?

Mozda je bilo prerano za test. Iskreno se nadam da je to. 🤞🏼
    Ma ja nista, kalendaraki bi trebala dobit 2.6. Al mislim da mi je ovulacija bila dva dana ranije tako da cemk vidit sta ce bit na kraju. 😉

Ma ne vjerujem da ce ista bit..a opet me pere ono mooozda. Ujutro se napokon vracam u grad nakon malo seoskog odmora,posla bi betu izvadit privatno a zao mi para..a opet da pitam gin uputnicu neugodno mi jer ce mi kvocat sto se nisam cuvala dok ne obavimo laparo. A sranja,bas sam bezveze..evo me ni sise vise ne bole,ispuvale se. Mozda bar jos jedan test kupim sutra pa probam..ee da ja znam bit ko covjek strpljiva pa cekat al jok. A kako nekima pokaze i prije nego im kasni,pa to je cudo..citam na jednom forumu,kaze 8 dana prije ocekivane testirala i pozitivno,nevjerovatno. 

miniii20
    27. Svibanj 2019. 01:13

Imam par pitanja pa ko stigne da mi odgovori... 

Koliko dugo spermiji mogu prezivit unutra? 
    Nakon koliko dana od O se događa implatancija?
    Jeli bas moram imat onaj kao prozirni iscjedak za vrijeme O ? 
    U petak me bolio donji desni dio stomaka E sad to je kao najava ovulacije, u subotu me jako sitno bolio a danas apsolutno ništa. Akcija je bila u petak 🤞🏻 To je bila najava da će nastupiti ovulacija ako se ne varam sta znaci da bi ti trebalo biti danas? 
    Primjetila sam danas bjelkasti žućkasti iscjedak ali bez mirisa i neke ljepljivosti niti ista slicno pa me zanima kako i zašto do toga dolazi, jeli to neka najava da je ovulacija prošla. Imam još dosta do sljedeće M pa mislim da nije to ta najava. Napuhanost od ovulacije mi je prošla kao i osjetljivost grudi, u srijedu četvrtak u petak mi je bila katastrofalna osjetljivost. 
    Kakve su vaše pretpostavke kada je mogla biti O ? 

Reni
    27. Svibanj 2019. 02:19

miniii20

Imam par pitanja pa ko stigne da mi odgovori…

Koliko dugo spermiji mogu prezivit unutra?
    Nakon koliko dana od O se događa implatancija?
    Jeli bas moram imat onaj kao prozirni iscjedak za vrijeme O ?
    U petak me bolio donji desni dio stomaka E sad to je kao najava ovulacije, u subotu me jako sitno bolio a danas apsolutno ništa. Akcija je bila u petak 🤞🏻 To je bila najava da će nastupiti ovulacija ako se ne varam sta znaci da bi ti trebalo biti danas?
    Primjetila sam danas bjelkasti žućkasti iscjedak ali bez mirisa i neke ljepljivosti niti ista slicno pa me zanima kako i zašto do toga dolazi, jeli to neka najava da je ovulacija prošla. Imam još dosta do sljedeće M pa mislim da nije to ta najava. Napuhanost od ovulacije mi je prošla kao i osjetljivost grudi, u srijedu četvrtak u petak mi je bila katastrofalna osjetljivost.
    Kakve su vaše pretpostavke kada je mogla biti O ?

Spermiji prezivljavaju 2 do 3 dana,mada negdje pisu i da mogu do 5 dana..implantacija mislim negdje 6 do 10 dan nakon O. A sto se tice iscjetka,bar kod mene prije ovulacije mi bude vodenast par dana,onda bude rastezljiv i ljepljiv ko bjelanjak,nekad bude mutan žućkast ili roskast,  bas ovaj mjesec je bio zuckast za vrijeme O.taj rastezljivi mi  traje samo jedan dan,eventualno dva,tada me i boli pa pretpostavljam da se tad dogodi O. Poslje toga jos koji dan bude proziran i gotovo,onda cekam M pred koju obicno dobijem smeđi iscjedak i onda krvarenje. Eto valjda sam ti uspila bar nesto pojasnit.

Grizli
    27. Svibanj 2019. 07:07

Reni 😂 morala sam se nasmijat na ono kako nekima pokaze jako rano a tebi jok! Drzim 🤞 da bude ugodbo iznenađenje.
    Miniii spermij moze preziviti do 5 dana. Nakon ovulacije ako se js oplodi krece razvoj embrija koji putuje kroz jajovod. 5.dan od oplodnje dostize stadij blastociste koja se uopce može implantirati. 6.dan krece izlijeganje blastociste koja prodire u endometrij. Tada krece ugnjezdjivanje blastice u endometrij koji traje do 4 dana. Tek nakon 4 dana je embrij skoz usao u endometrij. Vec kod prodiranja u 6.dana krece otpustanje beta hcg, ali to su obicno male kolicine. Neke mjerljive kolicine su prisutne kad blastica upotpunosti udje u endometrij odnosno taj neki 10 dan od ovulacije. Ovo sve je u idealnim uvijetima, no postoji odredjeni % kad se to odvija brze ili sporije, a tada su vece sanse za biokemijske ili rane spontane.
    Iscjedak ne moras imati prije O vidljiv izvana. Znaci na donjem riblju, wc papiru i tako to. Al ako probas prstom rodnicu tokom ciklusa primjetit ces da u plodnim danima je konzistencija drukcija. Po ovom sta pises ovulacija ti je bila. 

27. Svibanj 2019. 08:31

Pozz cure.. Trebam dobiti 30.5. Odnosi su bili 3ili4 dana prije  i 1 dan nakon O. E sad od kad mi je nastupila O stalno imam blage grceve s tim da sam jedan dan prije otprilike tjedan dana imala kremasti iscjedak, a sinoc sam imala bas jake grceve(morala sam neofen popiti) i opet taj kremasti iscjedak ali bez sukrvice.. Mislila sam da cu danas sigurno dobiti M ali danas je bol u stomaku jako slaba skoro nista, nema traga krvi. Je li ikome tako bilo pred mengu ili trudnocu... Mozda se opet uzalud nadam jer su mi i grudi manje osjetljive nego prije par dana

Raštika
    27. Svibanj 2019. 09:00

Ajde Reni nikad ne znas. Ocito kod nas ne ide bas tako jednostavno da pisamo tjedan dana prije i dobijemo plus. 🤷🏼‍♂️😂😂😂
    Javljaj sto se dogadja. 
    Marija, meni se zna poklopit ciklus da me od ovulacije pocne trbuh boliti. I onda boli do menge. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Hope89
    27. Svibanj 2019. 09:09

Imamo dosta čekalica, koliko vidim.  Ja nisam ulazila čitav vikend na forum, nekih obaveza imala pa sam sada sve pročitala. Ja i dalje čekam. PMS simptoma nema, ni jedan. Trebala bih ne dobiti u naredna 2-3 dana, a danas 13-i dan od O. Iscjedan je i dalje tu, mada sam primjetila da ga je više kada sam u pokretu, onaj neki pritisak u zdjelici i boluckanje, a sve ostalo...klasika. Ledja me često bole jer puno sjedim, tako da mi to nije ništa čudno. Imam problem sa stolicom pa mi je zbog toga stomak napuhan, pretpostavljam.

• atica
    27. Svibanj 2019. 09:33

miniii20

Atica mislimda je meni nekako po bolovima ovulacija bila u subotu Tj jučer… cijela vječnost… neznam bili dan dva prije radila test, računam neka me iznenadi ako me ima sta iznenadit a opet neznam ocu moć izdržat. Tako da se izgleda ja i ti pratimo ovaj mjesec 🤞🏻

Wooohooo
    Ti kreni s plusicem pa cu ja za tobom :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani