Cure nema vas ovaj vikend
Meni su najgori ovi dani od ovulacije do m. Nikako docekat te datume prije m da vidim kakvo je stanje, neznam kako vi to izgurate… ja bi najrađe svaki dan radila test a znam da se ništa neće vidit i ako je nešto 🤞🏻🤞🏻
Hahaha i ja sam u tom problemu, ovulacija bi mi trebala biti sutra/prekosutra i danas sam isla gledati kalendar kada cu moci napraviti test, bolje da nisam cijela vjecnost
Atica mislim da je meni nekako po bolovima ovulacija bila u subotu Tj jučer... cijela vječnost... neznam bili dan dva prije radila test, računam neka me iznenadi ako me ima sta iznenadit a opet neznam ocu moć izdržat. Tako da se izgleda ja i ti pratimo ovaj mjesec 🤞🏻
Pa sam se MALO ponadala…(joj sto mrzim kad me mobitel ispravlja a ne skuzim)
Sta je ono s tobom,u kojoj si fazi?
Mozda je bilo prerano za test. Iskreno se nadam da je to. 🤞🏼
Ma ja nista, kalendaraki bi trebala dobit 2.6. Al mislim da mi je ovulacija bila dva dana ranije tako da cemk vidit sta ce bit na kraju. 😉
Ma ne vjerujem da ce ista bit..a opet me pere ono mooozda. Ujutro se napokon vracam u grad nakon malo seoskog odmora,posla bi betu izvadit privatno a zao mi para..a opet da pitam gin uputnicu neugodno mi jer ce mi kvocat sto se nisam cuvala dok ne obavimo laparo. A sranja,bas sam bezveze..evo me ni sise vise ne bole,ispuvale se. Mozda bar jos jedan test kupim sutra pa probam..ee da ja znam bit ko covjek strpljiva pa cekat al jok. A kako nekima pokaze i prije nego im kasni,pa to je cudo..citam na jednom forumu,kaze 8 dana prije ocekivane testirala i pozitivno,nevjerovatno.

Imam par pitanja pa ko stigne da mi odgovori...
Koliko dugo spermiji mogu prezivit unutra?
Nakon koliko dana od O se događa implatancija?
Jeli bas moram imat onaj kao prozirni iscjedak za vrijeme O ?
U petak me bolio donji desni dio stomaka E sad to je kao najava ovulacije, u subotu me jako sitno bolio a danas apsolutno ništa. Akcija je bila u petak 🤞🏻 To je bila najava da će nastupiti ovulacija ako se ne varam sta znaci da bi ti trebalo biti danas?
Primjetila sam danas bjelkasti žućkasti iscjedak ali bez mirisa i neke ljepljivosti niti ista slicno pa me zanima kako i zašto do toga dolazi, jeli to neka najava da je ovulacija prošla. Imam još dosta do sljedeće M pa mislim da nije to ta najava. Napuhanost od ovulacije mi je prošla kao i osjetljivost grudi, u srijedu četvrtak u petak mi je bila katastrofalna osjetljivost.
Kakve su vaše pretpostavke kada je mogla biti O ?
Imam par pitanja pa ko stigne da mi odgovori…
Koliko dugo spermiji mogu prezivit unutra?
Nakon koliko dana od O se događa implatancija?
Jeli bas moram imat onaj kao prozirni iscjedak za vrijeme O ?
U petak me bolio donji desni dio stomaka E sad to je kao najava ovulacije, u subotu me jako sitno bolio a danas apsolutno ništa. Akcija je bila u petak 🤞🏻 To je bila najava da će nastupiti ovulacija ako se ne varam sta znaci da bi ti trebalo biti danas?
Primjetila sam danas bjelkasti žućkasti iscjedak ali bez mirisa i neke ljepljivosti niti ista slicno pa me zanima kako i zašto do toga dolazi, jeli to neka najava da je ovulacija prošla. Imam još dosta do sljedeće M pa mislim da nije to ta najava. Napuhanost od ovulacije mi je prošla kao i osjetljivost grudi, u srijedu četvrtak u petak mi je bila katastrofalna osjetljivost.
Kakve su vaše pretpostavke kada je mogla biti O ?
Spermiji prezivljavaju 2 do 3 dana,mada negdje pisu i da mogu do 5 dana..implantacija mislim negdje 6 do 10 dan nakon O. A sto se tice iscjetka,bar kod mene prije ovulacije mi bude vodenast par dana,onda bude rastezljiv i ljepljiv ko bjelanjak,nekad bude mutan žućkast ili roskast, bas ovaj mjesec je bio zuckast za vrijeme O.taj rastezljivi mi traje samo jedan dan,eventualno dva,tada me i boli pa pretpostavljam da se tad dogodi O. Poslje toga jos koji dan bude proziran i gotovo,onda cekam M pred koju obicno dobijem smeđi iscjedak i onda krvarenje. Eto valjda sam ti uspila bar nesto pojasnit.

Reni 😂 morala sam se nasmijat na ono kako nekima pokaze jako rano a tebi jok! Drzim 🤞 da bude ugodbo iznenađenje.
Miniii spermij moze preziviti do 5 dana. Nakon ovulacije ako se js oplodi krece razvoj embrija koji putuje kroz jajovod. 5.dan od oplodnje dostize stadij blastociste koja se uopce može implantirati. 6.dan krece izlijeganje blastociste koja prodire u endometrij. Tada krece ugnjezdjivanje blastice u endometrij koji traje do 4 dana. Tek nakon 4 dana je embrij skoz usao u endometrij. Vec kod prodiranja u 6.dana krece otpustanje beta hcg, ali to su obicno male kolicine. Neke mjerljive kolicine su prisutne kad blastica upotpunosti udje u endometrij odnosno taj neki 10 dan od ovulacije. Ovo sve je u idealnim uvijetima, no postoji odredjeni % kad se to odvija brze ili sporije, a tada su vece sanse za biokemijske ili rane spontane.
Iscjedak ne moras imati prije O vidljiv izvana. Znaci na donjem riblju, wc papiru i tako to. Al ako probas prstom rodnicu tokom ciklusa primjetit ces da u plodnim danima je konzistencija drukcija. Po ovom sta pises ovulacija ti je bila.

Pozz cure.. Trebam dobiti 30.5. Odnosi su bili 3ili4 dana prije i 1 dan nakon O. E sad od kad mi je nastupila O stalno imam blage grceve s tim da sam jedan dan prije otprilike tjedan dana imala kremasti iscjedak, a sinoc sam imala bas jake grceve(morala sam neofen popiti) i opet taj kremasti iscjedak ali bez sukrvice.. Mislila sam da cu danas sigurno dobiti M ali danas je bol u stomaku jako slaba skoro nista, nema traga krvi. Je li ikome tako bilo pred mengu ili trudnocu... Mozda se opet uzalud nadam jer su mi i grudi manje osjetljive nego prije par dana
Ajde Reni nikad ne znas. Ocito kod nas ne ide bas tako jednostavno da pisamo tjedan dana prije i dobijemo plus. 🤷🏼♂️😂😂😂
Javljaj sto se dogadja.
Marija, meni se zna poklopit ciklus da me od ovulacije pocne trbuh boliti. I onda boli do menge.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Imamo dosta čekalica, koliko vidim. Ja nisam ulazila čitav vikend na forum, nekih obaveza imala pa sam sada sve pročitala. Ja i dalje čekam. PMS simptoma nema, ni jedan. Trebala bih ne dobiti u naredna 2-3 dana, a danas 13-i dan od O. Iscjedan je i dalje tu, mada sam primjetila da ga je više kada sam u pokretu, onaj neki pritisak u zdjelici i boluckanje, a sve ostalo...klasika. Ledja me često bole jer puno sjedim, tako da mi to nije ništa čudno. Imam problem sa stolicom pa mi je zbog toga stomak napuhan, pretpostavljam.
Atica mislimda je meni nekako po bolovima ovulacija bila u subotu Tj jučer… cijela vječnost… neznam bili dan dva prije radila test, računam neka me iznenadi ako me ima sta iznenadit a opet neznam ocu moć izdržat. Tako da se izgleda ja i ti pratimo ovaj mjesec 🤞🏻
Wooohooo
Ti kreni s plusicem pa cu ja za tobom :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji