Nova cestitam od ❤️❤️❤️
Neka sve bude u redu! 😉🤞🏼
Pisnula i ja bezveze test jutros, dan prije menge jer nisam mogla spavat pola noci koliko su me cice rasturale. Al pisnula sam bezveze, jedna crta me gledala opet. A nista... bilo je za ovekivat, jel tako. 😉 Ne vjerujem da me nije pogodilo, majke mi. 😂😂😂😂 Bit ce jednom. Ovaj peti mjesec je poseban, Grizli, moja mama ide na zadnju kemo, meni godina dana pokusavanja, tatin rodjendan. Bilo bi dobro da je i plus uletio u slavljenicki mjesec al boze moj. Ne ide sve odjednom. Dosta ce mi biti Grizli i mama. I ja zadovoljna. 🤘🏻😚
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Moram se ispraviti... ceka mene jos jedna menga u petom mjesecu. Nista, idemo dalje za iste pare. 💪🏼💪🏼
Sretno svima! ❤️😚
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Čestitam Nova. Raštika idemo dalje, bit će jednom..
url=https://lilypie.com]
Hvala cure! Raštika, baš sam htjela reći kako je tek početak 5. mjeseca, dalje u nove pobjede 💪🏼💪🏼 Vjerujem da će uskoro! 💕
Nova cestitam! Lijepi plusic!
Rastika nije jos gotovo ni sa ovime to sto je minus ne znaci da tako zaista i jeste. Drago mi je da mama napokon zavrsava borbu i da je dobro! A oprosti ova ovulacija ti je bila u 4 mj tako da ne moze se svrstat u 5 mjesec slaveljenicki. Dakle ako dobis mengu onda razmisljaj o slavljenickom 5 i u radove kreni... A draga moja kako ti meni lijepe prognoze dajes... Meni je ovaj peti bas dobro krenuo, pa tko zna mozda me plus razveseli na rodjendan. Pere me samo pozitiva
Nova, čestitam 😍😍
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zao mi je cure za minuse i vjerujte biti ce biti ce ❤
Misica, jesi nam rodila????
Sortiraj odgovore