Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pticatrkacica
    02. Svibanj 2019. 15:40

tera_

pticatrkacica

Tera_ja mislim da ti je tsh visok. Al najbolje ti cekat da se Grizli javi s obzirom da se ona kuzi koliki odnos treba biti spram ostalih hormona. Sretno

Tsh mi je 2,8… a ovo su sad spolni hormoni

E sorry u brzini sam procitala da ti je ovo prvo TSH sad vidim da nije. Pardon

pticatrkacica
    02. Svibanj 2019. 15:43

Raštika

Ptica, koliko se ja sjecam Grizli je svom dragom poboljsala spermiogram maticnom mlijeci. 😉 Nema predaje, nikad ne znas. 🤞🏼💪🏼
    Znam da pcelarstvo Radosevic ima pakete za neplodnost. Maticna je premocna. Uvjerila sam se i sama sa svojima kuci. 😉
    Ja sam na dva dana do menge, danas me kao nesto jace poceo bolit trbuh. Ne pere me pms, nema pristica… ne ocekujem nista ali kao sto govorim drugima kazem i sebi: nikad ne znaaaas! 🤞🏼😂😂😂

Hvala puno. Citam i ja da je maticna mlijec super. A znas kako to ide,sok i nevjerica. Treba vremena da se slegnu emocije i da pocnem razumno razmisljat sta i kako dalje. Drzim vam fige i citam vas.

Grizli
    02. Svibanj 2019. 15:52

Ptico draga moja bas mi je zao. Dijagnoza je losa da nije najbolja al uz zahvat micro tesa mogu punkcijom doc do uzorka izvrsne sperme kod tvog dragog i mozes imat uspjesan ivf. Znam da vam je to sad sok, al daj si vremena. Jel radio muz nalaz za retrogradnu ejakulaciju? Dobro bi bilo da odradi i genetska testiranja + hormone da se vidi dal se tu da sto poravljati i lijeciti. Nazalost za tu dijagnozu ne pomaze previse maticna mlijec odnosno poboljšavaja kvalitetu pa kod punkcije se dobije bolje rezultate al mislim da bez punkcije tesko. Mozes se na mpo temi raspitat ima nekoliko cura ciji muzevi imaju tu dijagnozu. Nije lako al imas opciju ivf osim ako iz nekih drugih razloga ne zelite u ivf postupke. Drzi se.
    Tera fsh i lh su ti u nepovoljnom omjeru. Fsh bi trebao biti barem za 1.5 veci od lh. Jel imas pcos? 

tera_
    02. Svibanj 2019. 15:55

Grizli

Ptico draga moja bas mi je zao. Dijagnoza je losa da nije najbolja al uz zahvat micro tesa mogu punkcijom doc do uzorka izvrsne sperme kod tvog dragog i mozes imat uspjesan ivf. Znam da vam je to sad sok, al daj si vremena. Jel radio muz nalaz za retrogradnu ejakulaciju? Dobro bi bilo da odradi i genetska testiranja + hormone da se vidi dal se tu da sto poravljati i lijeciti. Nazalost za tu dijagnozu ne pomaze previse maticna mlijec odnosno poboljšavaja kvalitetu pa kod punkcije se dobije bolje rezultate al mislim da bez punkcije tesko. Mozes se na mpo temi raspitat ima nekoliko cura ciji muzevi imaju tu dijagnozu. Nije lako al imas opciju ivf osim ako iz nekih drugih razloga ne zelite u ivf postupke. Drzi se.
    Tera fsh i lh su ti u nepovoljnom omjeru. Fsh bi trebao biti barem za 1.5 veci od lh. Jel imas pcos?

Sta je pcos?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Grizli
    02. Svibanj 2019. 15:57

Ptico jos nesto sad sam citala 2 stranicu. Nek ti muzu urolog napravi i pregled variokokele. Ona zna biti otecena pa sprijecava prolaz spermija. 

tera_
    02. Svibanj 2019. 16:21

Grizli, nemam policisticni sindrom :/ narucit cu se kod gin da vidim sta ce mi rec:/ jer ja ovo bas nerazumijem.

Kbc St

Grizli
    02. Svibanj 2019. 16:38

Kazem ti svi nalazi koliko vidim su u granicama normalne.al ti je nepovoljan omjer fsh i lh. Ponekad moze biti lh u razini fsh kao rani znak anovulacijskog ciklusa. Idealno bi bilo da je fsh oko 7 a lh oko 5. To moze upucivat i na losiju kvalitetu js ili cesce izostanke ovulacija. Jel si pratis kako ovulaciju dal imas? Doduse to može biti i trenutno samo ovaj mjesec ne mora biti konstanta. Kod recimo vecih omjera kad je lh jos visi naspram fsh onda se govori i o smanjenoj plodnosti ili rezervi js. Neki ginekolozi cak kad je omjer 1:1 tvrde da je to u redu iako nije olaksavaju situacija za zacece. Isto kao i tsh preko 2.5. Jesi vadila amh? Ako nisi pitaj jos i to da izvadis. Koliko imas godina? 

tera_
    02. Svibanj 2019. 17:07

Imam ovulaciju svaki mjesec 16,17 dc...kad sam god bila na pregledu pred ovulaciju gin mi je rekao da se vidi folikul i kada ce izaci ali mi u vecini slucajeva nebi ni imali tada odnose.. 
    Nisam vadila amh.
    Imam 27g.

Kbc St

Grizli
    02. Svibanj 2019. 17:10

Tera onda je mozda zbilja samo stvar privremenog stanja. Ako si bila pod nekim stresom ili nesto slicno. Al svakako pitaj da ti ako moze da i amh jer onda ces imat tocniji podatak o stanju plodnosti. 

Mallla
    02. Svibanj 2019. 17:23

Pticatrkačica ne odustajte.  Jeli ovo prvi spermiogram?
    Ako je dajte sebi mrvu vremena i ponovite. Naravno pregled urologa itd. 
    Dajte sebi vremena za sabrati se a onda neka ponovi pregled. Znalo je dečkima biti promjena od nalaza do nalaza.... Ne odustaj samo si dajte vremena 😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.