Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    02. Svibanj 2019. 18:09

Da bila sam jer je mm dan prije toga rekao da nece ici na spermiogram :/

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tinika
    02. Svibanj 2019. 18:23

Grizli

Hej curke malo sam zakazala na forumu… Posao me stisce da obavim sve prije transfera da onda mogu bezbrizno se prebaciti na uredski dio.
    Nova vezano za akupunkturu ona je super za plodnost samo ako nisi napomeni terapeutu da zelis zatrudniti. Postoje tocke na tijelu koje se kod planiranja trudnoce u drugom dijelu ciklusa iza ovulacije nesmiju pikati - npr tocka izmedju kaziprsta i palca. Inace pomaze za regulaciju ciklusa ta tocka al moze izazvat stezanje maternice sta nije dobro za implantaciju. A sto se tice opustanja definitivno je to idealna terapija. Sretno!
    Tinika vratila nam se ti. Nego jesu ti rekli kakva je to cista? To mislis na jajniku je? Ako je zapravo to folikularna onda sa duphastone ce puknuti s vremenom.
    Reni evo ja ti idem na uzv svaka 2 dana i cekam ovulaciju, da se moj endometrij zadeblja jer sad po prvi puta on zajebava pa da mi daju termin za transfer. Inace uvijek endometrij super zadebljao sad nece, al uvela ja ciklu na najjace pa bas me zanima dal ce biti nekog pozitivnog pomaka od nje. Kazu cure da djeluje pa sad cemo vidit.
    Rastika sto ja ne volim tako pametne doktore. Probaj jos prirodnim spustit tsh, al preporucila bi ti da za mjesec dana ponovis ga ako bude opet tako onda inzistiraj na lijekovima jer zbilja moze smetat. U mpo recimo neki dr daju curama terapiju vec ako je preko 2.
    Mika ako su ti se skratili onda nemoj gynositol ili bilo koji oblik mioinozitola jer on ti moze jos vise skratiti cikluse. Koliko godina imas? Zenama se starenjem skracuju ciklusi jer priroda nam zeli dati vise sanse za trudnocu tim skracivanjem ciklusa pa mozda je to samo prirodni slijed al svakako je dobro da provjeris. Ti grcevi 19dc mogu biti i pozitivni znac trenutno si u fazi implantacijskog prozora pa moglo bi se nesto lijepo dogadjat.

Daa,folikularna cista je... 😡😡☹

pticatrkacica
    02. Svibanj 2019. 18:31

Grizli

Ptico jos nesto sad sam citala 2 stranicu. Nek ti muzu urolog napravi i pregled variokokele. Ona zna biti otecena pa sprijecava prolaz spermija.

Hvala puno Grizli,nista jos nije radio osim spermiograma dva puta. Na oba isti rezultat. Urolog ce mu napraviti uzv testisa i onda valjda punkciju koliko sam ja skontala. I ne znam vise sama nista. Nemam nikakvi predrasuda prema ivf osim sto mi je trenutno preskupo. Ja sve ovo obavljam u privatnoj poliklinici. Al tko zna jednog dana mozda bude i prilike za to. Sad samo molim Boga da mi cuva ovo sto imam.

pticatrkacica
    02. Svibanj 2019. 18:35

Mallla

Pticatrkačica ne odustajte. Jeli ovo prvi spermiogram?
    Ako je dajte sebi mrvu vremena i ponovite. Naravno pregled urologa itd.
    Dajte sebi vremena za sabrati se a onda neka ponovi pregled. Znalo je dečkima biti promjena od nalaza do nalaza…. Ne odustaj samo si dajte vremena 😘

Drugi u razmaku od par dana. Prvi put apstinencija 7 dana drugi put dva dana. Hvala ti puno na utjesnim rjecima. Treba vremena da shvatim. Doktor mi je dosta izravan i ono bez trunke suzdrzavanja kaze nece ovo moci prirodno ako bude ista u testisima ideno na potpomognutu ili cemo naci donatora,kasnije vise nista nisam cula. Al evo cekam ponedjeljak,pa da vidimo sta dalje.

• leptir
    02. Svibanj 2019. 19:48

Señora - i ja sam prosli mjesec imala nesto smeđkasto,pa onda normalno menstruaciju 2 dana pa opet nesto smeđe,sve ukupno 13 dana trajalo katastrofa,i da jos napomenem u to vrijeme bila kod ginica nije nista rekao,provjerila stitnu i usporeno radoidobila tablete pa sad cemo vidjet...
    Jel to neko cevape spomenuo danas su mirisali samo tako 😋..
    Danas radila ponovno test dan prije ocekivane vjesture i minus kao kuca 😥

Mallla
    02. Svibanj 2019. 19:52

pticatrkacica

Mallla

Pticatrkačica ne odustajte. Jeli ovo prvi spermiogram?
    Ako je dajte sebi mrvu vremena i ponovite. Naravno pregled urologa itd.
    Dajte sebi vremena za sabrati se a onda neka ponovi pregled. Znalo je dečkima biti promjena od nalaza do nalaza…. Ne odustaj samo si dajte vremena 😘

Drugi u razmaku od par dana. Prvi put apstinencija 7 dana drugi put dva dana. Hvala ti puno na utjesnim rjecima. Treba vremena da shvatim. Doktor mi je dosta izravan i ono bez trunke suzdrzavanja kaze nece ovo moci prirodno ako bude ista u testisima ideno na potpomognutu ili cemo naci donatora,kasnije vise nista nisam cula. Al evo cekam ponedjeljak,pa da vidimo sta dalje.

Šokantno je ali dok ima metoda ima i šanse. Treba vam vremena da se zbrojite i dođete sebi a onda ćete odlučiti što ćete. Držite se! 

url=https://lilypie.com]

Nova19
    02. Svibanj 2019. 20:01

leptir

Señora - i ja sam prosli mjesec imala nesto smeđkasto,pa onda normalno menstruaciju 2 dana pa opet nesto smeđe,sve ukupno 13 dana trajalo katastrofa,i da jos napomenem u to vrijeme bila kod ginica nije nista rekao,provjerila stitnu i usporeno radoidobila tablete pa sad cemo vidjet…
    Jel to neko cevape spomenuo danas su mirisali samo tako 😋..
    Danas radila ponovno test dan prije ocekivane vjesture i minus kao kuca 😥

Žao mi je za minus... ali uskoro novi ciklus i nova nada 💪🏼💙

Grizli
    02. Svibanj 2019. 20:32

Ptico onda svakako nek odradi sve pretrage. Pretpostavljam da cete moc odraditi pretrage preko socijalno - spolne hormone, briseve, urolog mora ultrazvuk testisa napraviti, hormone stitnjace i to za variokokelu. Kod nas muski kad dobiju takav nalaz odmah dobiju uputnice odmah za sve prezrage od svog doktora pa ne znam kako to kod vas ide al dobro bi bilo da se raspitas i da bar to usparas novaca ako moze dobiti da ne radite sve privatno. Ne bi bilo lose da nalaz ponovi za 3 mjeseca. Do onda uzivaj u svojoj srecici koju imas i uz boziju pomoc dobiti cete jos kokeg clana obitelji. Najvaznije da se eventualno neke poteskoce kod tvog muza sad rijese. I nikad se ne zna. Cuda se dogadjaju.
    Leptir zao mi je za minus

Nova19
    03. Svibanj 2019. 06:14
    Plusić 🥰
    Plusić 🥰

Cure drage, nisam ipak izdržala do nedjelje 😁 gledam u testić u nevjerici i ako sam imala jak osjećaj da bi moglo biti to to... želim drugim trudilicama da mi se pridruže što prije 🥰

vuky
    03. Svibanj 2019. 06:34

Super Nova, čestitam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.