Hvala rastika i grizli, blizu mi je BiH pa cu pogledat tamo u ljekarni… ako nista naruciti cu preko ebaya, al samo sto to cekam mjesec :/
Tera imas i preko wish dodju brze iako pise do mjesec dana meni su bile dosle za 15. Ako nis sad kupis par komada al si naruci odmah pa ces imat za drugi ciklus ako ovaj ne uspije. Ako uspije uvijek mozes nekoj curi prodat dalje ih.
Grizli zelim ti veliki plusic...Cure koje ste ga ugledale cestitam!!
Ja jedva cekam da dobijem ovu mengu i da prodjer jer onda opet akcija:) (pravili smo pauzu 2 ciklusa poslje spontanog). Dosli su mi svi nalazi i sve je uredu😁 Neka dodje jos ova menga a onda ju barem sljedecih 9 mjeseci ne zelim vidjeti :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Jel netko uskoro piški?
Ja odlučila sutra piškiti! Ma neću više živce gubiti hoće li vještica doći ili ne... još imam smedkasti iscjedak ali samo kada se brišem i to kao neke niti, nije kao kada imaš menstruaciju... ja se bojim da niti ovaj mjesec ništa od bebice ali bar ću biti sigurna i mirnija i spremna za dalje 💪🏼 Javim sutra
Ptico... zasto si odlucila odustati? Shvacam da nisu dobri nalazi tvog partnera, al... trudnoca je moguca ako sam dobro shvatila?
Nova, ja sam do danas bila skulirana, a sad me pocela prat nervoza Koji ti je dc i kolko ti traje ciklus?
Tera nemam ti ni ja pojma o tom, al pretpostavljam da gledas ove vrijednosti za folikularnu fazu jer je to prva faza ciklusa (mislim do ovulacije).
Ja cekam mengu sredinom iduceg tjedna. Jucer mm spomenuo cevape i onda sam ih isla naruciti isti tren iako je bio praznik rada Daj boze da je to rani trudnicki simptom, a ne prozdjivost
Danas mi prodavacica stavila pod nos jagode da omirisim kako lijepo mirise i odmah sam ih isla kupit. Ah... mislim da se ipak radi o prozdrljivosti.
Ptico… zasto si odlucila odustati? Shvacam da nisu dobri nalazi tvog partnera, al… trudnoca je moguca ako sam dobro shvatila?
Nova, ja sam do danas bila skulirana, a sad me pocela prat nervozaKoji ti je dc i kolko ti traje ciklus?
Opet se dvoumim jer malo čitam na netu i ima još nade da postoji trudnoća... danas mi je 26dc, inače dobivam između 26 i 29dc... mislim da ću ipak pričekati još koji dan... ni sama nisam pametna, mogla bi se rješiti dvoumice ali tako me strah opet razočaranje da se radije razočaram direnktno na wc-u uz vješticu 🙃🤯🤪 kada ti moraš (ne) dobiti??? U kojoj si fazi?
Sortiraj odgovore
Najstariji