Ptico… zasto si odlucila odustati? Shvacam da nisu dobri nalazi tvog partnera, al… trudnoca je moguca ako sam dobro shvatila?
Nova, ja sam do danas bila skulirana, a sad me pocela prat nervozaKoji ti je dc i kolko ti traje ciklus?
Trudnoca je moguca uz potpomognutu oplodnju i to samo u slucaju da ima spermija u testisu. Ako nema onda od donora. A nismo spremni ni za jednu opciju ni psihicki ni financijski.
Ovako prirodno ne,kolilo god sam trazila po forumima nisam nasla nikoga da je uspio popraviti spermiogram. U ponedjeljak je narucen urologu tad cemo znati imali spermija u testisima i zasto je uopce doslo do ovoga. Bakterija,upala? Nesto unazad par godina,s obzirom da imamo dijete.
Ptica, ja se slažem sa Lallom, nemoj odustati, sigurno vas čeka trnovit put ali se isplati probati 💕
Tera_ja mislim da ti je tsh visok. Al najbolje ti cekat da se Grizli javi s obzirom da se ona kuzi koliki odnos treba biti spram ostalih hormona. Sretno
Nadam se da ima spermija i da ces ipak biti pozitivnija nakon pregleda kod urologa. 🤞🏻🤞🏻 Nisam znala da je moguce tako nesto. Mozda za koji mjesec se ipak odlucite na potpomognutu. Zar nije ona na teret drzave?
Samo da objasnim- nisam znala da muski mogu u roku par godina ostat bez spermija. To mi je ono šok
Nova, i meni je lakse kad menga dodje, a ja izdrzim bez pisanja testova. Moram biti jaka i izdrzat do srijede. Nema testova, nema cevapa, samo jagode i samodisciplina
Ptica, koliko se ja sjecam Grizli je svom dragom poboljsala spermiogram maticnom mlijeci. 😉 Nema predaje, nikad ne znas. 🤞🏼💪🏼
Znam da pcelarstvo Radosevic ima pakete za neplodnost. Maticna je premocna. Uvjerila sam se i sama sa svojima kuci. 😉
Ja sam na dva dana do menge, danas me kao nesto jace poceo bolit trbuh. Ne pere me pms, nema pristica... ne ocekujem nista ali kao sto govorim drugima kazem i sebi: nikad ne znaaaas! 🤞🏼😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lalla ja sinoc smedji iscedak, jutros nista i u toku dana dodje vestica 😭😭 treci dan kasnila. Ja citala da taj smedji iscedak bude zaostala krv od implantacije, ali ne u mom slucaju. Nadam se da u tvom jeste. Drzim fige 🤞 Nisam sigurna sta mi se desava sa organizmom vise. Ili sama izazivam te simptome i poludela pa osecam, ali mogu da se zakunem da osecam 😂😂😂
Tera_ja mislim da ti je tsh visok. Al najbolje ti cekat da se Grizli javi s obzirom da se ona kuzi koliki odnos treba biti spram ostalih hormona. Sretno
Tsh mi je 2,8... a ovo su sad spolni hormoni
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Samo da objasnim- nisam znala da muski mogu u roku par godina ostat bez spermija. To mi je ono šok
Eto i meni je sok, al kao moze od jake upale ,bakterije....odredjenih bolesti. Mozda sta pametno Grizli napise pa da se uhvatim za slamku spasa .Ma sad za sad samo si mislim Boze hvala ti pa imam i ovo jedno.Jest u RH besplatno ja sam iz BiH :-(
Sortiraj odgovore
Najstariji