Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    27. Travanj 2019. 10:44

Ja se borim sa kg cijeli život i tek kad sam radila treninge sa trenerom i pratila prehranu koju mi je složio smo skupa došli do toga da bi mogla pogledati štitnjaču ( i čuda, tsh preko 6, antitijela ok uvijek) , štitnjača ma uzv anatomski mala... i uz terapiju, dolasku imala stresove i jela premalo a trenirala previše, tsh nije htio pasti ispod 3,5, sada sam se opustila, jedem zdravo, treniram umjereno, nastojim biti vani dosta, i napokon sam i u životu sretna i bum tsh 2... stvarno stres na sve jako utječe! 

Raštika
    27. Travanj 2019. 11:03

vuky

Ja se borim sa kg cijeli život i tek kad sam radila treninge sa trenerom i pratila prehranu koju mi je složio smo skupa došli do toga da bi mogla pogledati štitnjaču ( i čuda, tsh preko 6, antitijela ok uvijek) , štitnjača ma uzv anatomski mala… i uz terapiju, dolasku imala stresove i jela premalo a trenirala previše, tsh nije htio pasti ispod 3,5, sada sam se opustila, jedem zdravo, treniram umjereno, nastojim biti vani dosta, i napokon sam i u životu sretna i bum tsh 2… stvarno stres na sve jako utječe!

Stres! I ja kazem, utjece stvarno na sve. Bas mi je drago da si podijelila svoju pricu i to pozitivnu. 😉 Nismo ni svjesni koliko bi bolestina izbjegli da ponekad stanemo na loptu. Jos sam ja i dobra kad dodjem kuci u zagreb pa vidim svoje koliko samo u prometu gube zivce. Pa ja se ko suvozac nasikiram koliko se oni sikiraju. I stalno bi im znala reci: dajte pomalo ljudi obolit cete. Samo bi me pogledali kao ajde usuti i ti i te alternativne spike 😂😂😂 i evo u roku od pola godine dva clana obitelji s tumorima. I mama i tata. I sad oni isto to meni govore: samo se nemoj sikirat. 😉 Mozda zvucimo hipijevski i pomalo utopijski al na kraju stvarno tako i bude. 
    Bas mi je drago da smo se ‘ispricale’. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Lalla
    27. Travanj 2019. 13:20

Piba, super vijesti! Vjerujem da ti je sad ipak malo lakse.
    Ja pijem euthyrox od treceg mj trudnoce i nije mi se nista promijenilo u zivotu. Nakon trudnoce imam nesto vise kila nego prije, pogotovo nakon ovog zadnjeg spontanog. Ali ipak sam bila 12 tjedana trudna pa su to kile od toga. U prvoj trudnoci sam u prva dva mjeseca dobila 4-5 kg, a tako je bilo i sad. Jos sam i prestala dojiti. Prije sam se i puno vise setala i bavila sportom, sad mi se tesko odvojiti od malenoga, brzo raste... jos koja godina i imati cu opet vise vremena za sebe. Al evo, vec sam 5-6 dana disciplinirana i ne jedem nista slatko osim voca (i to naranca, jagoda, borovnica). 

AgresteF
    27. Travanj 2019. 15:21

Ovako meni je trenutno 20 godina, u vezi sa svojom djevojkom (19) (zarucnicom) sam vec 5 godina, planiramo vec duze vrijeme djete, seks imamo u njenim plodnim danima i pod ovulacijom. Prije smo koristili zastitu pa me zanima moze li to usporiti trudnocu. Zadni seks smo imali 23.4 (sredina njenih plodnih dana). Po dogovoru svrsio sam u nju. Vec mi se par dana zali na bol u predjelu trbuha i mucninu, neprestano mokrenje i vrtoglavicu. Dali je moguce da je trudna? Jesmo li krenuli prerano? Mislim za svoje godine smo jako odgovorni i mislim da bismo se dobro snasli kao roditelji. Hvala s postovanjem

Raštika
    27. Travanj 2019. 18:05

AgresteF dobrodosao 🙋🏽
    Ako ste imali sex prije 4 dana nema sanse da vec osjeti simptome. Pomalo, nije jos mi doslo do implantacije. 😉
    Na koju zastitu mislis? Kondome? Bez brige, ne utjecu na kasniju plodnost. Barem ja nikad nisam cula za to. Mislim, nisam ja strucnjak. 😂😂
    Nek vam je sa srecom, da brzo ostvarite svoju zelju. 🤞🏼😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    27. Travanj 2019. 18:07

E, a to da li je rano ili nije najbolje znate vas dvoje. Koliko ste vi spremni emotivno a bome i financijski jer djeca kostaju. 😉 Netko je zreo s 18 a netko nije ni sa 35. Nije na meni da sudim kad je kome vrijeme. ☺️ Sretno vam! 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Angie1205
    27. Travanj 2019. 19:04

Rastika ne trudi se, sad pak vec na drugoj temi pise da je cura trudna 3 tjedna a da se boji imat odnose...neko spama opet 👿

Raštika
    27. Travanj 2019. 19:18

Angie1205

Rastika ne trudi se, sad pak vec na drugoj temi pise da je cura trudna 3 tjedna a da se boji imat odnose…neko spama opet 👿

Ne razumijem sta se spameri vucaraju po ovakvim forumima. Idi spamaj negdje gdje se raspravlja o sportu, politici. Tamo to ima smisla. Mene si mali nasao zajebavat. 😱😂😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Angie1205
    27. Travanj 2019. 19:37

😂😂😂😂😂 reci ti njemu!!
    😂😂😂😂😂 nek ode muske zahebavat a ne nas trudnjace 🤪

Raštika
    27. Travanj 2019. 20:52

Ma e! Nas je nasao vuci za nos. Nek pazi da ga ne bi mi potegnule za znas i sama vec 😂😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.