Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    30. Travanj 2019. 08:54

Sfingaaa

Je li vi betu vadite odmah na dan kada bi trebale dobiti menstruaciju?
    I još jedno pitanje, s obzirom da imam višak kila koji mene ne zabrinjava pretjerano u svakodnevnom životu ali se malo brinem kako ću iznijeti potencijalnu trudnoću ako dobijem još koju kilu, razmišljam o promjeni životnih navika. Da li ste vi tokom planiranja trudnoće promijenile prehranu?

Definitivno ti promjene zivotnih navika može samo pomoći... ja osobno pijem više vode i jedem više vode i orašastih plodova, idem na yogu i akupunkturu... ali to je sve više radi sebe same, a može samo pomoći 😉🤗

Nova19
    30. Travanj 2019. 09:06

Nova19

Sfingaaa

Je li vi betu vadite odmah na dan kada bi trebale dobiti menstruaciju?
    I još jedno pitanje, s obzirom da imam višak kila koji mene ne zabrinjava pretjerano u svakodnevnom životu ali se malo brinem kako ću iznijeti potencijalnu trudnoću ako dobijem još koju kilu, razmišljam o promjeni životnih navika. Da li ste vi tokom planiranja trudnoće promijenile prehranu?

Definitivno ti promjene zivotnih navika može samo pomoći… ja osobno pijem više vode i jedem više vode i orašastih plodova, idem na yogu i akupunkturu… ali to je sve više radi sebe same, a može samo pomoći 😉🤗

jedem više voća (ne vode 🙄😁)... ja se uglavnom isto nadam da sve to pozitivno utječe na organizam, na psihu kao i tijelo i da će uroditi plodom, a i ja imam koju kilu više pa mi dobro dođe 😉

• piba7
    30. Travanj 2019. 09:10

Nova19

piba7

Nova19

Piba, vjerujem da će sve biti ok, ovako dobro izgleda! Javi svakako šta je bilo na pregledu 👏🏼👏🏼👏🏼🤗🤗🤗

Pa načelno nisam ništa puno pametnija nakon odlaska ginekologu danas.
    Rekao je da je beta uredna, dao mi je duphaston i uputnicu za pretrage krvi/urina i da se javim kroz tjedan, dva za uzv. Nije me pregledao ni ništa.
    Naručila sam se privatno na uzv idući utorak. Tad će biti 6+2 i nadam se da ćemo vidjeti već tad srceko.

Zašto duphason? Možda nisam pratila od početka, a zašto misliš da nešto ne bi bilo u redu? Vjerujem da je sve ok i da će biti školska trudnoća 👌🏼🤗

Duphaston zbog toga sto sam u prosloj t. pocela krvariti i imala spontani u 6.tt
    Zbog toga sam u strahu kako ce ova proci.

tinika
    30. Travanj 2019. 09:12

Bok curkee, dugo me nije bilo, dal imamo NOVIH TRUDNICA????😘🥰
     DA PONOVIM SVOJU PRICU.Nama je 9 mj kako se ne pazimo i jos nista,jos sam.i saznala da imam cistu 37mm pa moram piti duphastone 2 ciklusa.
    dal koja ima slicna iskustva i dal ta cista stvarno ne smeta zacecu?hvala.

Mallla
    30. Travanj 2019. 10:22

Hej Tinika welcome back  Imamo Angie, ona nam diže prosjek....mi ostali smo na čekanju 😁

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    30. Travanj 2019. 10:44

Hej Tinika!
    Ja se nadam da ta tvoja cista samo ovako dosla malo u posjet al vjerujem da ne moze protiv tvoje zelje i volje za bebacem 😘
    Nama je uspjelo!! A vrijeme mi sada takooo sporooo prolazi 😱

tinika
    30. Travanj 2019. 13:32

Jako mi je drago Angie ,cestitam ti od srca!! Posalji nam svoje trudnicke prasine..
    Uzivaj u teudnoci sto sporije,neka te svi maze i paze 😍😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
    Nadam se i ja plusicu i svima vam zelim isto.

Reni
    30. Travanj 2019. 14:34

Cao zenske,pozdrav svim novim i starim,cestitke na plusevima.
    Grizli sto ima kod tebe,koji je sljedeci potez,nisam bas u toku zadnjih dana?
    Rastika lovis li ista ovih dana?
    Di je Pina,ne vidjeh njezinog posta?
    U mene je vjestica kraju,sljedeci ponedjeljak odoh na pregled i dogovor za laparo,da se i to odradi vise.

Reni
    30. Travanj 2019. 14:36

E i zaboravih napisati,AMH mi jos nije gotov,evo 20 dana da sam ga vadila,bas jutros zvala kazu jos nije stigo,a rekli za 10 dana kad sam ga vadila.hjooooj

Raštika
    30. Travanj 2019. 17:26

Evo mene bila sam danas kod dr sa nalazom stitne. Kaze on ovako: da mi je stitna dobra , da se ne sikiram, tsh 3,02 je dobar, antitijela isto... pitam ja njega kako da spustim jos a on ce na to: cemu to? Nema potrebe. Jos mu ja kazem pa rekla mi je gin (nisam htjela rec da su mi rekli ma forumu,poludio bi😂😂😂) da bi tsh trebao bit ispod 2,5 a on je samo mahnuo rukom i kao mogu ti ja dat tablete al sta ces se bezveze sopat s tim. Ovo ti je skroz dobro, ne brini. 🤦🏻‍♀️ I eto, nista nisam napravila na kraju 😂😂😂
    Nastavit cu pit vitamine i dalje, uvela sam i kelp pa cu otic kroz koji mjesec ju opet provjerit. 
    Reni, evo lovim mengu ovih dana. Stize kroz 3,4 dana. Cekam i mengu i placu ovaj tjedan pa cemo vidit sta ce prije doci. Sudeci po bolovima u trbuhu danas stize menga prije. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.