Čestitam Piba, nadam se da ce sve biti ok. Mislim da ti je ok beta za tako malu trudnoću. Svaka je trudnoća individualna. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ako se dosta poveca u subotu to ce biti dobar znak.
Hvala na podršci, ali ja se stvarno bojim da je daleko daleko premala beta. Uz to, sve je identično kao prošli put, nemam apsolutno nikakve simptome osim izostale m. i pozitivnog testa.
Vidjeti ćemo što će biti sutra nakon vađenja krvi, ali stvarno ne znam kad ću se i kako ću se ponovo odvažiti na novi pokušaj ako ovo ponovo krene loše.
Piba7, nemoj tako negativno razmisljati, moras bit smirena, sve ce biti u redu :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Piba, koliko ja znam simptomi se kod vecine zena jave tek kasnije. I ja cu ako ikad opet popiskim plus biti sva u strahu, al sta je tu je... Vrijedi!
Hej curke, kako ste mi?
Prvo bi zeljela reci...Piba, izracunaj si po zadnjoj M u kojem si sada tjednu otprilike pa si zguglas u kojem tj.trudnoce ti je kolika vrijednost bete, da se ne grizes i ne nerviras 😉 mada znam da je tesko docekati prvi pregled, bas kao i svaki sljedeci.
Ja sam od jucer nikakva...tuga, jad, nervoza, bas sam bljaaaa🤮
Sto je najgore cijeli noc nisam spavala jer sam dezurala kraj peseka, davala mu vodu na bocicu, okretala ga, tako da sam nenaspavana totalno. Pesonja ima 6,5 godina i od jucer mu nikako nije dobro, cekam mm da dodje s posla da ga vodimo vetu jer ga nemrem gledat ovakvog a bojim se najgoreg 😥
Piba mjenjaj misli. Strah je normalan ali negativnim mislima ga samo produbljuješ.
Meni kad je bila biokemijska moram reći da sam totalno osjećala da nije ok a imala sam sve simptome, trudila sam se mislit pozitivno pa sam lakše podnijela.
A u zdravoj trudnoći tek sa 7tt su počeli pravi simptomi sve prije toga su bila moja osluškivanja
Dakle misli pozitivno i ajde kod gin. Da te umiri.
Angie pucaju te malo umor i hormoni 🤗 neka neka....
A jojj za peseka ne sluti na dobro... Al nadam se da će ipak biti. Jadničak
url=https://lilypie.com]
Dosao mi nalaz stitne. Nije mi jasno... prije dva tjedna tsh 5 i nesto a gledajte sad:
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Dosao mi nalaz stitne. Nije mi jasno… prije dva tjedna tsh 5 i nesto a gledajte sad:
Zanima me da li je ovaj nalaz uopce ok?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hvala vam svima na pozitivnim mislila, čekam sutrašnji nalaz pa ćemo vidjeti.
Rastika, tsh ti se popravio :)
Kbc St
Nista od mojih pozitivnih misli od nagovora mm, jednostavno odustajem, ne shvacam ga i razocarana sam :(
Kbc St
Sortiraj odgovore
Najstariji