Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    28. Travanj 2019. 20:56

Napravi sutra test s prvim jurarnjim urinom pa usporedi dal tamni crtica..kad ti treba doci?

• leptir
    28. Travanj 2019. 21:09

U petak bi trebala doci,ali imam osjecaj kao da ce svaki tren 

vuky
    29. Travanj 2019. 06:43

Kako to da si tako rano radila test? Pričekaj par dana pa napravi test ujutro u petak? I ja sam nestrpljiva ( u ned očekujem M, isto ko da će svaki tren doći se osjećam )

Grizli
    29. Travanj 2019. 07:37

Rastika meni su oni prefini i ja bi ih pojela sve odjednom al se trudim zadrzat na 2 na dan, a kazu da 2 na dan se štete al ako uzimas jos dodatno onda bolje oprezno.
    Leptir test si radila puno prerano. Jel ocitan u roku ili se crta naknadno pojavila. Dobro ti je savjetovala Vuky napravi ga u petak ujutro. Prosla sam i sama tu nestrpljivost i radjenje testa prerano. Al moras znat da se implantacija dogadja svega 8-4 dana prije nego nasupit ciklus odnosno 6-12 dana nakon ovulacije. Prema tome to sto osjecas je mozda gek implantacija a tek onda kroz 2 dana krece mjerljiv hcg. Ne zelim te razocarat i drzim fige da si trudna napokon, al i nasa psiha se igra s nama jaaako. 

• leptir
    29. Travanj 2019. 08:17

Drage moje hvala na podrski ♥️♥️

• Ella1010
    29. Travanj 2019. 09:41

Dakle, u subotu nakon 5 dana , došla crvena  Iskreno , nisam bila pretjerano razočarana, mislila sam da će mi biit gore.. Ništa, nastavljamo čim crvena prođe  samo pozitivnoooo!!! <3 
    ČESTITKE CURAMA NA +!!! 

• piba7
    29. Travanj 2019. 09:52

Evo mene opet nakon treće bete..

25.04. 205
    17.04. 470
    29.04. 920

Danas sam 5+1. Jel vam čini ok ove vrijednosti?

U takvom sam stresu da vam ne mogu opisati. Otići ću do doktora danas vidjeti što on kaze. 

Angie1205
    29. Travanj 2019. 10:16

Zakaj tak dugo radis razmak izmedju vadjenja bete? Najbolje ti je izvadit u razmaku od dva dana, npr izvadis danas pa opet u srijedu da vidis kolko se pravilno dupla.

Nova19
    29. Travanj 2019. 11:11

Bok cure, ja sam isto nova na ovom forumu koji mi se čini jako pozitivnim... već 4 mjeseca radimo na bebici, nakon 2 spontana i liječenja razno raznih bakterija sada se nadam da će ići sve kako treba... prošla sam 40. pa sam i dosta nestrpljiva i naša kćerkica od 4 godine stalno spominje seku ili bracu pa se nadamo da će se brzo uloviti... pratim ovulaciju lh trakicama i mislim da smo sve pokrili, imam dosta stresnih situacija u zadnje vrijeme pa me brine da se radi toga neće primiti... Ah vidjet ćemo... osjećam jajnike već tjedan dana i znam imati blage grčeve kao za menstruaciju ali bi trebala (ne) dobiti tek za 5-6 dana... @Leptir, kako se osjecas? Hoćeš napraviti test? 

• piba7
    29. Travanj 2019. 11:24

Angie1205

Zakaj tak dugo radis razmak izmedju vadjenja bete? Najbolje ti je izvadit u razmaku od dva dana, npr izvadis danas pa opet u srijedu da vidis kolko se pravilno dupla.

Ma krivo sam napisala,
    Sve je 2 dana razmaka - 25.04., 27.04. I 29.04.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.