Napravi sutra test s prvim jurarnjim urinom pa usporedi dal tamni crtica..kad ti treba doci?
Kako to da si tako rano radila test? Pričekaj par dana pa napravi test ujutro u petak? I ja sam nestrpljiva ( u ned očekujem M, isto ko da će svaki tren doći se osjećam )
Rastika meni su oni prefini i ja bi ih pojela sve odjednom al se trudim zadrzat na 2 na dan, a kazu da 2 na dan se štete al ako uzimas jos dodatno onda bolje oprezno.
Leptir test si radila puno prerano. Jel ocitan u roku ili se crta naknadno pojavila. Dobro ti je savjetovala Vuky napravi ga u petak ujutro. Prosla sam i sama tu nestrpljivost i radjenje testa prerano. Al moras znat da se implantacija dogadja svega 8-4 dana prije nego nasupit ciklus odnosno 6-12 dana nakon ovulacije. Prema tome to sto osjecas je mozda gek implantacija a tek onda kroz 2 dana krece mjerljiv hcg. Ne zelim te razocarat i drzim fige da si trudna napokon, al i nasa psiha se igra s nama jaaako.
Dakle, u subotu nakon 5 dana , došla crvena Iskreno , nisam bila pretjerano razočarana, mislila sam da će mi biit gore.. Ništa, nastavljamo čim crvena prođe
samo pozitivnoooo!!! <3
ČESTITKE CURAMA NA +!!!
Evo mene opet nakon treće bete..
25.04. 205
17.04. 470
29.04. 920
Danas sam 5+1. Jel vam čini ok ove vrijednosti?
U takvom sam stresu da vam ne mogu opisati. Otići ću do doktora danas vidjeti što on kaze.
Zakaj tak dugo radis razmak izmedju vadjenja bete? Najbolje ti je izvadit u razmaku od dva dana, npr izvadis danas pa opet u srijedu da vidis kolko se pravilno dupla.
Bok cure, ja sam isto nova na ovom forumu koji mi se čini jako pozitivnim... već 4 mjeseca radimo na bebici, nakon 2 spontana i liječenja razno raznih bakterija sada se nadam da će ići sve kako treba... prošla sam 40. pa sam i dosta nestrpljiva i naša kćerkica od 4 godine stalno spominje seku ili bracu pa se nadamo da će se brzo uloviti... pratim ovulaciju lh trakicama i mislim da smo sve pokrili, imam dosta stresnih situacija u zadnje vrijeme pa me brine da se radi toga neće primiti... Ah vidjet ćemo... osjećam jajnike već tjedan dana i znam imati blage grčeve kao za menstruaciju ali bi trebala (ne) dobiti tek za 5-6 dana... @Leptir, kako se osjecas? Hoćeš napraviti test?
Zakaj tak dugo radis razmak izmedju vadjenja bete? Najbolje ti je izvadit u razmaku od dva dana, npr izvadis danas pa opet u srijedu da vidis kolko se pravilno dupla.
Ma krivo sam napisala,
Sve je 2 dana razmaka - 25.04., 27.04. I 29.04.
Sortiraj odgovore
Najstariji