Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    27. Travanj 2019. 00:46

MalaTajna dobro je!! Bitno da je sve iza vas i da je mrva dobro! 🙌🏻🎀🎊🎊🎊🎊
    Nikakvih naznaka da ce krenuti brzo nema, evo za tocno tjedan dana mi je termin. Vjerujem da cu i prenijeti, jer je meni i ovulacija bila tjedan kasnije.
    A frajer je danas na kontroli procjenjen na 4100-4200g, tako da ce vjerujem biti dosta veliki na tatu.
    Javim sve kad bude kakvoh novosti!
    Cure sretno svima!
    Grizli, tebi posebno! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻❤️❤️❤️

Grizli
    27. Travanj 2019. 07:26

Misica 🍀🤞 sretno i vidim veliki malac stize! 

Mika111
    27. Travanj 2019. 08:09

Mala tajna cestitam ti, bas mi je drago da si nam se javila i da je sve u redu i s tobom i s bebicom, sad samo uzivancija 😊💞.
    Misica jos malo pa nam i ti javljas lijepe vijesti ❤❤
    Nadam se da ce vam se uskoro i neka od nas pridružiti.....curama koje su vidjele plus na testu cestitam i zelim urednu trudnocu.
    Kod mene danas 16dc, mislim da je o bila jucer, ali nisam sigurna, sve mi je nekako cudno zadnja 2-3 mjeseca, jedva cekam 17.05.da odem kod gin pa da ona malo istrazi sto se događa......
    Raštika, Pina, kakva je sitiacija kod vas?
    Grizli u kojoj si ti fazi? Ides na FET ovaj mjesec?

Raštika
    27. Travanj 2019. 08:40

Jutro svima! 🙋🏽
    E da vas opet upilam sa stitnom... malo citam po netu i sad me zanima ako je tsh 3,02 da li ti spada pod hipo ili hiper?
    Saznala sam zasto mi nema na nalazu vrijednosti za ft3 i ft4... nazalost izgleda da je to takva praksa na Firulama, ako ti je tsh normalan onda ovo ni ne vade. To mi je jedna cura rekla  🤷🏼‍♂️ U nasem zdravstvu sve je moguce tako da me ne cudi ovo. 😂😂😂
    Mislila sam uzeti kapsule kelpa pa ih piti ne bi li smanjila tsh jos. Jel to ok? 
    Ej Mika, evo mene na tocno tjedan dana do menge. Ali iskreno stvarno ne polazem ama bas nikakve nade jer ocito je da me stitna koci.  Na Uskrs je bila ovulacija, bio i iscjedak napokon, pokriveno sve al’ cekam mengu. 😂😂😂
    Sretno ti! 🤞🏼❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• piba7
    27. Travanj 2019. 09:34

Dobro jutro,
    Evo da se i ja javim..
    25.04. Beta 205
    27.04. Beta 470
    Vrijeme dupliranja 33 sata..
    Otići ću ponovo još u ponedjeljak..

Trenutno bi trebala biti 4+6 pa mi se iskreno čini mala beta ali vidjeti ćemo. Samo da ovaj put bude sve u redu. Hvala svima na dosadasnjoj podršci.

_svjesna
    27. Travanj 2019. 10:10

Mala tajna, cestitam na prinovi, uzivaj i mirisi svoj mali smotuljak 😍😘
    Piba, cisto da se ne brines, moja beta na 27dc bila 500 tako da je sve to individualno, nigdje nije bas skolski bitno da raste i dupla se, opusteno nemoj odmah stresa tek je pocetak moras biti pozitivna i opustena.

Angie1205
    27. Travanj 2019. 10:10

Piba evo tablica vrijednosti bete po tjednima, vidis da je sve kak treba biti 😉
    Opusti se draga, sve je to kak i treba biti

Grizli
    27. Travanj 2019. 10:20

Mika jeste ja sam ovj ciklus u fetu i sad hodocaszim na kbc cekam kad ce ovulacija i onda da lagano docekam dan kad ce mi vratiti mog Olafa.
    Pibo po ovom douplanju rekla bi da je to uredno za sad. Budi opustenija znam da je tesko uzasno. Sve je u redu s duplanjem, beta je uredna za tvoje tjedne i nemoj se opterecivat. Bitno je da se dupla u pravilnim razmacima da nije vise vremena pptrebno za duplanje ili da pada. Sad dalje polako i uzivaj. 

vuky
    27. Travanj 2019. 10:30

Rastika tvoj tsh upućuje na hipo ( prvi nalaz) drugi je već u granicama, iako je nešto visi, idealnijih bilo od 1,5-2,5, ali ne čini mi se zabrinjavajuće, pogotovo jer je pao bez terapije! Ja sam na eutiroxu 75 i tsh mi je oko 2.0 sada, ali dugo nije padao ispod 3.5 nikako... uglavnom, sto manje stresa, sto manje šećera i dovoljno aktivnosti ( pogotovo na otvorenom) 
    da li imaš neke simptome to je bitnije nego tsh? 

Raštika
    27. Travanj 2019. 10:39

vuky

Rastika tvoj tsh upućuje na hipo ( prvi nalaz) drugi je već u granicama, iako je nešto visi, idealnijih bilo od 1,5-2,5, ali ne čini mi se zabrinjavajuće, pogotovo jer je pao bez terapije! Ja sam na eutiroxu 75 i tsh mi je oko 2.0 sada, ali dugo nije padao ispod 3.5 nikako… uglavnom, sto manje stresa, sto manje šećera i dovoljno aktivnosti ( pogotovo na otvorenom)
    da li imaš neke simptome to je bitnije nego tsh?

Nemam simptoma sto je najbolje... kosa mi ne opada, nokti rastu, zna mi se zavrtit kad ustanem naglo ali imam ja inace nizi tlak, menge su mi bile ok do ove zadnje dvije koje su bile tamnije i oskudnije.... jedino sto se ne mogu udebljat al opet takva sam cijeli zivot i cak je to simptom za hiper. 🤷🏼‍♂️ Al meni se cini da se primila kila-dvije u zadnjih desetak dana a to je za mene uspjeh. Moram se izvagati i ako mi se to zna dogodit pred mengu pa cim procurim odu i te jadne dvije kile 😂😂😂  
    Jos na faksu je meni dr na nekom sistematskom napipao stitnu i rekao da ju provjerim al ja sam tad bila blesava pa nisam. Al kad vratim film unazad tad sam bas imala sve simptome poremecaja stitne. Spavanje non stop kroz dan, pristici, kosa mi je opadala ko luda, suha kosa, koza, cak i buljave oci, lupanje srca toliko da ne bi mogla zaspat na lijevoj strani i nesanica kroz noc uzasna.... sad sam fakat ok. Prispava mi se kroz dan nakon jela ako se nisam dovoljno naspavala noc prije i to je to. 🤷🏼‍♂️ Mozda mi je ovaj mix vitamina pomogao, nemam pojma. Nastavit cu ih pit i uvest i kelp pa provjerit opet tsh. A vidit cu u utorak s dr ma da se moram oboruzat sa svim mogucim informacijama jer mi je dr boze sacuvaj. 🤦🏻‍♀️
    Hvala ti na pomoci. 🤘🏻

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.