Pa to ti je onda to, svaka dva dana se poduplala, nemas se kaj nervirat, vidis i sama da beta raste 😉
Nova19 od jutros malo mucnina ali ide,nemam nikakve grceve,za sada..pa vidjet cemo pricekat cu jos malo pa ponoviti test ..Tebi draga zelim srecu da bude plusic .
Jesi se vec narucila kod gina?
Drzim ti palceve da sve bude u redu kako si i zamislila i da te gin uvjeri da se beba fino ugnijezdila i pocinje rasti 😉
Piba, vjerujem da će sve biti ok, ovako dobro izgleda! Javi svakako šta je bilo na pregledu 👏🏼👏🏼👏🏼🤗🤗🤗
Je li vi betu vadite odmah na dan kada bi trebale dobiti menstruaciju?
I još jedno pitanje, s obzirom da imam višak kila koji mene ne zabrinjava pretjerano u svakodnevnom životu ali se malo brinem kako ću iznijeti potencijalnu trudnoću ako dobijem još koju kilu, razmišljam o promjeni životnih navika. Da li ste vi tokom planiranja trudnoće promijenile prehranu?
Termin Lipanj 2021 🤰
Piba, vjerujem da će sve biti ok, ovako dobro izgleda! Javi svakako šta je bilo na pregledu 👏🏼👏🏼👏🏼🤗🤗🤗
Pa načelno nisam ništa puno pametnija nakon odlaska ginekologu danas.
Rekao je da je beta uredna, dao mi je duphaston i uputnicu za pretrage krvi/urina i da se javim kroz tjedan, dva za uzv. Nije me pregledao ni ništa.
Naručila sam se privatno na uzv idući utorak. Tad će biti 6+2 i nadam se da ćemo vidjeti već tad srceko.
Pa načelno nisam ništa puno pametnija nakon odlaska ginekologu danas.
Rekao je da je beta uredna, dao mi je duphaston i uputnicu za pretrage krvi/urina i da se javim kroz tjedan, dva za uzv. Nije me pregledao ni ništa.
Naručila sam se privatno na uzv idući utorak. Tad će biti 6+2 i nadam se da ćemo vidjeti već tad srceko.
Zašto duphason? Možda nisam pratila od početka, a zašto misliš da nešto ne bi bilo u redu? Vjerujem da je sve ok i da će biti školska trudnoća 👌🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji