Poz cure, evo stigao mi nalaz briseva, pa molim Grizli ili nekog tko se razumije da protumači:
Bris cerviksa - bakterioloski aerobno
Mikroskopski nalaz: rijetki leukociti, dosta bakterija.
Ostalo sve ok čini mi se, samo ovo ne razumijem
Bok cure!
Čestitam na novim plusevima! ☘️🎈 školsku Vam trudnoću želim od srca!
Ako se netko sjeća ja sam imala spontani koji je krenuo 21.03, krvarila dam tjedan dana uz užasne bolove... ali preživjela sam i samo sam ti i tamo malo skicala na forum al iskreno htjela sam glavu odmorit od svega...
Evo prva menga 21.04 i vjerojatno će biti kao i ostale 4 dana...
Još nisam bila na pregledu kod ginekologa... nemojte galamit al jednostavno kao da ga nemogu vise ni gledat a on jadan ni kriv ni dužan... evo idem u petak taman će menga stat...
Kako ste vi ostale cure? Raštika? Grizli?
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Curee trebam pomoć.
Da li je normalno imati menst.3 dana.
Meni danas 3 dan i menst.je skrooooz slaba samo kad odem na WC i obrisem se na papiru malo ima.Ovo mi je prvi put da je ovako kratka inace bude prije i do 7 dana. 😐
Bebalove
Bok cure. Pitanje: kak je moguće da nakon što mi je pojačana doza eutiroxa tsh s 2.97 naraste na 6.20? I to u roku 3 mjeseca? Prije toga 16.1. 2.97.
Inače planiram trudnoću, ali eto badava mi planovi. Kupila sam si i prenatal, savjet ginekologice da počnem piti vitamine.
Tera tvoja gin bi te trebala poslat vaditi spolne hormone od 2-5 dana ciklusa se samo vade. Cudi me da te vec nije poslala. Propuhivanje nema smisla ako neznate status spermiograma i tvojih spolnih hormona - fsh, lh, estradiol, testosteron, progesteron.
Pina oprosti nisam doma al cim stignem budem ti pogledala ne sjecam se sto meni pise. Koliko se sjecam aerobne bakterije normlno imaju sve spolno aktivne zene i to nije nista strasno vec uobicajeno. Bakterija imas dosta al posto nema leukocita onda se vjerojatno ne radi o nekoj upali. Jesu ti bris radili i na ureaplazmu, mycoplazmu i klamidiju ili samo ovaj opsirni?
Mala mu znam da je tesko krenut dalje i ici na taj pregeld al najbolje za tebe je da odes kad zavrsi ti menga da budes sigurna da je sve ok i da kad budes spremna krenes dalje. Ja u prirpemi za novi postupak.
Bebelove normalno je ponekad imati kracu mengu kako starimo. Nemoj mislit da ti zelim rec da si stara ne nikako nego jednostavno nase tijelo ponekad tako reagira. Moguce i da nije bila ovulacija ili mozda endometrij nije zadebljao. Ako bi ti se ponovilo onda svakako kazi gin da provjerite razinu progesterona 21dc i estradiol. Ako sumnjas da bi mogla biti trudnoca napravi test rezultat bi trebao biti tocan sad vec.
Hvala Grizli na odgovoru.Sumnja postoji i za trudnocu.Imam test obični onaj trakica iz dm.a da li moze pokazati i sada ako postoji trudnoca ili ipak da sacekam jutro
Bebalove
Pa s obzirom da je ako je to bila lazna menga onda zapravo kasni mozes i sad al za sigurnije ti je ujutro ili napraviti pauzu izmedju mokrenja par sati pa onda napraviti. Ako mozes bolje pricekaj jutro znam da se cini daleko ali da ne sumnjas i dalje
Grizli , hvala puno na odgovoru, to mi nije niti spomenula, osim da MM mora na spermiogram. :/
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zdravo, nova sam na forumu. Moja prica pocinje prije godinu dana kad smo se odlucili da radimo na bebi. Probavala sam svasta nesto i nije uspjelo. Uvijek sam imala upale, gljivice, ponekad i cistu. Ginekologica mi je rekla da imam priblizene jajnike i maternicu, sto i osjetim, konstantno imam neki pritisak u predjelu maternice tj na desnoj strani, takodjer imam i povisen prolaktin. Pocela sam piti bromokriptin i femisan A kapi. Zanima me da li je neka od vas imala slicne probleme i je li se uspjela ostvariti kao mama. Zabrinuta sam, sad mi kasni dan, ali jedan od problema i jeste neredovna mjesecnica, tako da se ne nadam previse. Izvinite na dugom postu.
Sortiraj odgovore
Najstariji