Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    31. Ožujak 2019. 15:06

Tesko je vrlo :/
    Ne znam cure koje su imale kiretazu jel neka imala slucajnk malo prehlade ja malo kasljem i malo smrckam pa hocel biti kakav problem?
    I jel treba ponijeti uloske sa sobom ? Ne znam kako cu to prezivjeti sutra

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    31. Ožujak 2019. 15:41

Joj Grizli,ni ne znas koliko razmisljam o tebi . ❤  

url=https://lilypie.com]

31. Ožujak 2019. 18:24

Lady33

Tesko je vrlo :/
    Ne znam cure koje su imale kiretazu jel neka imala slucajnk malo prehlade ja malo kasljem i malo smrckam pa hocel biti kakav problem?
    I jel treba ponijeti uloske sa sobom ? Ne znam kako cu to prezivjeti sutra

Ponesi si uloske, kad se probudis trebat ce ti. I vlazne maramice

31. Ožujak 2019. 19:05

Rastika kako tvoji simptomi? Koliko jos odbrojavamo? Meni od danas neki osjecaj u sisama, od jucer lagana probadanja doli... al moze i pms bit, vidit cemo.
    Malatajna, ne javljaš se?? Da nije mozda stigla tvoja cura? Mislim na tebe, da prođe sve u redu! 🙏

• lena.cc
    31. Ožujak 2019. 19:33

Pozdrav, ja sam postavila danas temu ali sam dobila samo jedan odgovor a naravno htjela bi cuti jos toga pa cu ovdje ponoviti pitanje 
    Malo sam isprepadana pa trebam savjet. Menstruaciju bih trebala dobiti za tri dana medjutim prije 3-4 dana desilo se nesto sto me izbezumilo jer mi se nikada prije nije desilo naime primjetila sam rozkastu krv znaci oko 7 dana prije menstruacije. Kasnije tog dana pokazao se jos jedan trag malo crveniji meni su se naravno svakakvi scenariji izvrtili pred ocima ali sam se nadala i nadam se da je u pitanju bebica. Drugi dan samo ujutro se jos malo pojavilo rozo u iscjetku. Zadnja dva dana me ubija osjecaj kao da sam bolesna, slabost neka. Pa sada pitanje jel moguce da je to bila implantacija i mogu li vec sada napraviti test? Strasno sam nestrpljiva i zelim znati jel u pitanju bebica ili da odem doktoru da vidimo sta je to. Inace samo dan prije nego sto menstruacija krene primjetim smeckasti iscjedak i odmah znam sta me ceka iduci dan, uvijek znam kada ovuliram i jako pratim takve stvari. Znate da uvijek u ovakvim situacijama dobro dodje savjet osoba koje razmisljaju hladne glave. Hvala vam unaprijed. :)

Raštika
    31. Ožujak 2019. 20:42

Ev’ me Pina na 8 dana do dana D. 🥴 Koliko tebi jos tocno? Sorkač, ne pamtim 🤦🏻‍♀️😂
    Ma ubise me sise, ali kod pazuha, bradavice nista. 🤷🏼‍♂️ Ma brijem da je PMS, decko je danas prosao kroz sobu a meni je kroz glavu prosla misao: ajme kako me nervira. 😂😂😂 a nista nije napravio. A hoce meni tako pred mengu. 😂😂  Al ne jede mi se nista od gluposti, zadnja dva ciklusa sam jela ko termit pred mengu. Vidit cemo uskoro... Drzim si fige ali sta ja znam, tijelo vice: stize menga drz se mala! 🙈😂 

Lady, drzi se sutra. Kad budes mogla javi se kako si. ❤️ 
    Lena, dobrodosla. 🙋🏽 Jesi radila test? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• lena.cc
    31. Ožujak 2019. 20:59

Nisam radila jos posto je ostalo tri dana do menstruacije, a prije 4 dana se desilo to "krvarenje" Znaci sedam dana prije menstruacije je to bilo pa sad ne znam jel prerano za test ili nije ako je to bila implantacija

• leptiric00
    31. Ožujak 2019. 21:01

Lena: napravi test,ja bi na tvojem mjestu
    Ja vec tjedan dana imam grceve ,mozda je to zbog vrkute,jer cim ju popijem osjecam lagani pritisak doli,m bi mi trebala doci u subotu,nadam se da nece,a test necu raditi

Ellae
    31. Ožujak 2019. 21:20

lena.cc

Nisam radila jos posto je ostalo tri dana do menstruacije, a prije 4 dana se desilo to "krvarenje" Znaci sedam dana prije menstruacije je to bilo pa sad ne znam jel prerano za test ili nije ako je to bila implantacija

Meni se to upravo desava, krvarim 7 dana prije menzesa. Ne znam sta da mislim :S

Its a boy 💙 A .

• lena.cc
    31. Ožujak 2019. 21:40

Ma strasno zbunjujuce prva pomisao iste sekunde je bila bebaa, a onda ajme sta ako je ovo sta ako je ono. Jer kazem nikad prije mi se nije desilo takvo sto. Mozda i mi vidimo neki plusic

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.