Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Travanj 2019. 15:18

Hvala ti na odgovoru, mislim da ništa od toga ovaj mjesec. Kak bude bude. Neda mi se prijevremeno živcirati. Imam neke bolove u trbuhu, ali mislim da je to priprema za pms. Kad bi bar postojal taj jedan simptom po kojem bi mi žene mogle odma znati jesmo li trudne. Bez trošenja silnih novaca na testove za trudnoću. 😁

01. Travanj 2019. 15:39

gujdolinomali

Hvala ti na odgovoru, mislim da ništa od toga ovaj mjesec. Kak bude bude. Neda mi se prijevremeno živcirati. Imam neke bolove u trbuhu, ali mislim da je to priprema za pms. Kad bi bar postojal taj jedan simptom po kojem bi mi žene mogle odma znati jesmo li trudne. Bez trošenja silnih novaca na testove za trudnoću. 😁

A nemoj mi nista govorit,  vise od pracenja simptoma sve mi je postalo isto, samo zivce gubimo.. i dobro si to rekla, da bar odma iza O znam je li upalilo ili nije,  i ajmo dalje.. ova neizvjesnost i neznanje je najgore. Zelim ti puno srece u svakom slucaju. Pratis li ovulaciju nekako? Jesi radila sta od pretraga, koliko dugo pokušavate? Sjecam se da si se vec prije javljala na temi, al ne sjecam se detalja,  sorry 

01. Travanj 2019. 15:59

No jelda, sad već vidim kak ću počet umišljat simptome. Sad smo evo baš ozbiljno probali. Blago onima kojima odma upali. Pratim po kalendaru i po ovulacijskom iscjetku. Al ovaj prošli ciklus mi se skroz zmrdal. Kasnila mi je tjedan dana tako da nemam previše vjere. Bila sam kod ginekologice i rekla mi je da ako do 9. mjesececa ne ostanem trudna idem na pretrage.

01. Travanj 2019. 16:03

I ne kanim više raditi testove na trudnoću pa plakat 2 tjedna jer je neg. A ne ne. To si više neću dozvoliti. 

Lusy1990
    01. Travanj 2019. 16:19

Hvala svima od srca, danas vadila betu, bila 1010, zadnja menstruacija 27.2. Tako, da bi trebala bit u nekom 4/5 tjednu. Sta vi mislite? Sutra idem kod ginekologa 😁😁 ja i moj dragi smo na drugom planetu, ne vjerujemo sta se desava. Cure ne izgubite nadu, mi je nismo .. ❤️❤️❤️❤️ Puno plusica zelim svimaaaaaa 💙💜

I dalje se nadamo mrvici

Raštika
    01. Travanj 2019. 16:21

Ako u iducem zivotu budem znanstvenik napravit cu uredjaj koji kad se dogodi oplodnja upalit ce  alarme tako da znamo odmah da smo trudne. 😂😂😂😂 i slat ce sms na mobitel: cestitamo, vec ste trudne. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

01. Travanj 2019. 16:35

Odlična ideja, mene odmah predbilježi. Mogu ti biti i pokusni kunić. 😂😂

Raštika
    01. Travanj 2019. 16:38

gujdolinomali

Odlična ideja, mene odmah predbilježi. Mogu ti biti i pokusni kunić. 😂😂

Dogovoreno! 😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

01. Travanj 2019. 16:50

Lusy čestitam i zelim ti urednu trudnoću i zdravu bebicu! 
    A sad nam otkrij svoj recept, jesi nesto posebno radila ovaj ciklus, kad ti jr bila O, koje dane ste pokrili?
    Rastika 😂😂😂😂😂😂

Raštika
    01. Travanj 2019. 16:54

Samo se vi smijte.😂😂😂😂 Zene s ovog foruma ce uredjaj dobivat gratis. 😂😂😂😂😂😂 da se nekako zahvalim forumu sto mi je glavu ocuvao zdravu. 😉😂
    Ajme Lusy mogu mislit kako ste sretni. Uzivajte! ❤️😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.