Ev’ me Pina na 8 dana do dana D. 🥴 Koliko tebi jos tocno? Sorkač, ne pamtim 🤦🏻♀️😂
Ma ubise me sise, ali kod pazuha, bradavice nista. 🤷🏼♂️ Ma brijem da je PMS, decko je danas prosao kroz sobu a meni je kroz glavu prosla misao: ajme kako me nervira. 😂😂😂 a nista nije napravio. A hoce meni tako pred mengu. 😂😂 Al ne jede mi se nista od gluposti, zadnja dva ciklusa sam jela ko termit pred mengu. Vidit cemo uskoro… Drzim si fige ali sta ja znam, tijelo vice: stize menga drz se mala! 🙈😂
Lady, drzi se sutra. Kad budes mogla javi se kako si. ❤️
Lena, dobrodosla. 🙋🏽 Jesi radila test?
Javljam se cim mognem.izgleda da cu morati u lokalnu anesteziju zbog prehlade ali valja mi stisnuti zube :/
url=https://lilypie.com]
Nisam radila jos posto je ostalo tri dana do menstruacije, a prije 4 dana se desilo to "krvarenje" Znaci sedam dana prije menstruacije je to bilo pa sad ne znam jel prerano za test ili nije ako je to bila implantacija
Meni se to upravo desava, krvarim 7 dana prije menzesa. Ne znam sta da mislim :S
.
Ja imam tekobe kao pred menzes ali blaze grceve u donjem dijelu stomaka, krv je isto jako cudna ne kao inace, svjetlo smedja, crvenkasta, a vec par dana svjetlo smedj iscjedak, ne znam ni ja vise, tacno sam izbezumljena,jer mi je za menzes prerano, vidjet cemo, i ja se nadam :)
Its a boy 💙 A .
Nisam radila jos posto je ostalo tri dana do menstruacije, a prije 4 dana se desilo to "krvarenje" Znaci sedam dana prije menstruacije je to bilo pa sad ne znam jel prerano za test ili nije ako je to bila implantacija
Meni se to upravo desava, krvarim 7 dana prije menzesa. Ne znam sta da mislim :S
.
Ja imam tekobe kao pred menzes ali blaze grceve u donjem dijelu stomaka, krv je isto jako cudna ne kao inace, svjetlo smedja, crvenkasta, a vec par dana svjetlo smedj iscjedak, ne znam ni ja vise, tacno sam izbezumljena,jer mi je za menzes prerano, vidjet cemo, i ja se nadam :)
Meni je to prije simptoma bilo znaci prvi dan roskasto pa malo tamnije i jako malo, drugi dam ujutro malo rozogbu iscjetku i dan nakon tog grudi bole, lagano umor i vrtoglavica. Strah me ali napravit cu prekosutra ujutro test i nadam se da nije prersno
Lady drzi se, bit ce sve u redu. Isplaci se koliko ti treba, nemoj imati negativne misli. Znam da je to ponekad tesko i da svi imamo milion pitanja kako i zasto i nemamo odgovore na ta pitanja.
Meni moja gin svaki puta kaze koliko se divi meni i svim zenama koje se bore i stvarno je tako.
Cure mi smo lavice i uvijek to imajte na umu, najjace smo i mozemo izdrzati sto malo koja zena moze. 💖
Hello, zanima me koliko ste dugo cekale nakon spontanog, i krenule u nove pobjede?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Rastika, meni jos 10 dana do neocekivane, al moglo bi to i prije , pretpostavljam da je O bila ranije zbog kapsula vrkute. Ja sam tu vrkutu nastavila uzimat i dalje nakon O, valjda nece odmoc.
Isto se pripremam za dolazak M ali taj maleni tracak nade uvik postoji 🤔
Sretno nam u svakom slučaju.. 🙏🤞
Cao curke, evo, da se malo javim. Sutra vadim betu, sva sam emocionalna i u strahu i radostna . Znaci sve! Strah, svakako postoji. Moj dragi plakao kao kisa, na vjest o pozitivnom testu. I sad smo oboje u transu zbog sutra. Imam pitanje, dali trebam pre bete biti prazna ili mogu nesto pojest? Jer mi muka bude ful, ako ne jedem. Svima stiskam sakice i bacam trudnicku prasinu po vama ❤️❤️❤️❤️
I dalje se nadamo mrvici
Rastika, meni jos 10 dana do neocekivane, al moglo bi to i prije , pretpostavljam da je O bila ranije zbog kapsula vrkute. Ja sam tu vrkutu nastavila uzimat i dalje nakon O, valjda nece odmoc.
Isto se pripremam za dolazak M ali taj maleni tracak nade uvik postoji 🤔
Sretno nam u svakom slučaju.. 🙏🤞
I ja sam ju pila cijeli ciklus, 3 mjeseca pa mjesec pauza, tako dva-tri puta... ajde super! Draze mi je kad s nekim odbrojavam pa kako bude. 😉
Sretno nam! Bit ce to dobro. 🤞🏼❤️
Lady, mislim na tebe danas. ❤️❤️
Lusy, sretnoooooo! Da beta bude idealna danas! 🤞🏼❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lady puno snage danas ti zelim.. drzi se 😔
Lusy 🤞🤞 za veliku betu..
Cekalice sretno i nek testovi budu pozitivni 😊
Sortiraj odgovore