Lady žao mi je zbog spontanog :( I ja sam imala jedan između svojih dvoje klinaca (kiretaža u lokalnoj) i znam kako je teško. Jako si hrabra
Obvezno napravi pretrage na trombofiliju i sorry ako nisam upratila- muž spermiogram.
Lusy čestitke na plusu
[iimg]
Cure, ove pretrage za trombofiliju? Sto je to i zasto se rade? Ako sam imala 1 urednu trudnocu i 1 spontani da li mi je to dobro napraviti? Da li se privatno radi ili imam pravo na nju?
Curke evo vracam se kuci u autu sa kiretaze bila je hvala Bogu pod opcom anestezijom idem da podignem lijekove za pit i kuci odmor :/ :*
url=https://lilypie.com]
Nema nam naše Grizli, iskreno se nadam da odmaraš od svega i uživaš s mužem 💚
Cure, evo dragi i ja smo počeli ozbiljno raditi na djetetu iako sumnjam da se bude kaj primilo. Opalila me takva prehlada i sad još i alergije. Bila sam kod ginekologice taman u vrijeme plodnih dana pa mi je baš rekla da je ovulacija bila 27. ili eventualno 28.3. Jbg taj dan smo fulali jer mi nije baš bilo dobro, al smo pokrili nešto ranije i 29.3. Nije baš nešto, ali ono nadam se. Kad su vam počeli prvi simptomi trudnoće? Čestitam svima koji imaju plus, a svima koji ga čekamo želim puno sreće! ☺☺
Jeste poceli piti odma lijekove posle.kiretaze cim ste dosle kuci posle 2 sata?
url=https://lilypie.com]
Jeste poceli piti odma lijekove posle.kiretaze cim ste dosle kuci posle 2 sata?
AKo su ti tako rekli i napisali, počni odmah. Ja sam uspjela podići tablete sa zakašnjenjem i kasnije počela piti nego je napisano, ali bilo sve ok.
[iimg]
Cure, ove pretrage za trombofiliju? Sto je to i zasto se rade? Ako sam imala 1 urednu trudnocu i 1 spontani da li mi je to dobro napraviti? Da li se privatno radi ili imam pravo na nju?
Imaš pravo ako se spontani ponavljaju. Ja sam imala 1 urednu trudnoću i 1 spontani, nakon toga opet urednu trudnoću. Nisam radila
[iimg]
Cure, evo dragi i ja smo počeli ozbiljno raditi na djetetu iako sumnjam da se bude kaj primilo. Opalila me takva prehlada i sad još i alergije. Bila sam kod ginekologice taman u vrijeme plodnih dana pa mi je baš rekla da je ovulacija bila 27. ili eventualno 28.3. Jbg taj dan smo fulali jer mi nije baš bilo dobro, al smo pokrili nešto ranije i 29.3. Nije baš nešto, ali ono nadam se. Kad su vam počeli prvi simptomi trudnoće? Čestitam svima koji imaju plus, a svima koji ga čekamo želim puno sreće! ☺☺
Draga ja sam prošli ciklus O imala 21.2., pokrili smo dan prije i dan poslije, ali ne na dan same O, i nazalost nije upalilo. Kao savjetuje se da je najbolje dan prije O , da spermici vec cekaju js, ali ovisi sve kakav je spermiogram od dragog i naravno o milijun drugih stvari. Prve simptome u pravilu mozes osjetit nakon implantacije koja bude 8-10 dana nakon O , ali ima cura na forumu koje su i ranije osjetile.
Sortiraj odgovore
Najstariji