Valeera kako si ti?
A evo, izgleda da mi je malo krenulo krvarenje za koje se nadam da će se pretvoriti u jako krvarenje da se mogu očistiti i onda pokušavati ponovno
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Pozdrav. Krenuli su plpdni dani opet krece pokusavanje i iscekivanje sta ce biti😁
Malo sam i u strahu sta ako opet dode vjestica🤨
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Vaalera draga,to sad vec dosta dugo traje,zelim ti cim prije da krenes u nove pobjede 🙌😊
Nina23,pozdrav! Shvacam te totalno... koliko dugo pokusavate ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Vaalera draga,to sad vec dosta dugo traje,zelim ti cim prije da krenes u nove pobjede 🙌😊
Nina23,pozdrav! Shvacam te totalno… koliko dugo pokusavate ?
A traje, da, ali ok.
Evo samo da javim da sam radila test maloprije i negativan je, a menstruacije jos nema tako da pripisujem to sve PCOS-u
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Pokusavamo 4 mj sad nez jel to kratko vrijeme ili je znak za uzbunu
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Ditaalice mozda jos ima nade za ovaj ciklus 🙌♥
Nina23 ma svako razocarenje se cini kao da je najvece...inace se ne treba dizati panika ako je ispod godinu dana.
Ali kako tko,ja znam da sigurno necu cekati god da napravimo sve pretrage ako nam ne bude islo..
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pokusavamo 4 mj sad nez jel to kratko vrijeme ili je znak za uzbunu
Kratko vam je to. Alarmantno je kad je godinu dana i preko.
Ja cu u sad kad prodje M prvi put koristiti ovulacijske trakice pa cemo vidjet kako to funkcionira
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Ditaalice tako sam i ja, ocito ne mogu po simptomima skuziti O,i fakat ,ovo je 1.mjesec da sam testirala i taj dan kada sam imala O apsolutne nikakve simptome nisam imala😱
NE ocekujem ju kroz koji dan,nadam se plusicu ali imam bolane grudi i pritisak kao da ce M doci...
Testic cu raditi krajem tjedna ako ne dode vjestica🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji