Netko tko se sam uspio očistiti, jeste li imale prestrašne bolove?
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Pozz Valeera, upadam ko padobranac, al nekad zavirim ode. Prvo, žao mi je zbog tvog slučaja, želim ti da se što prije oporaviš i da nastaviš dalje. 💪🏻 Ja sam u ožujku imala missed ab i očistila se sama. Bolilo je, imala sam prave kontrakcije koje su se ponavljale svako par minuta i postajale jače, otišla sam onda u wc, opet malo jače stisnula i čula sam da je upalo. Nakon toga grčevi su prestali. Par dana nakon toga imala sam još jednu seriju grčeva, nisu trajali satima, vec jedno 40 min, i na ulošku sam vidila još par većih komada. Ibuprofen nek ti bude najbolji prijatelj ako te boli. Meni je donekle smanjio bol. krvarila sam jedno 9 dana nakon toga. Ako se prirodno čistiš, nemoj čekat predugo na pregled, napravi ga u sljedecih 7-10 dana. Pozdrav. 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Haj curke ja sam danas bila kod ginica, rekla mi je da imam zeleno svjetlo sto se nje tiče odnosno mojih pretraga
Napravile smo uzv i rekla je da se slobodno bacim na posao
E sad sam ja upravo napravila ovulacijski testic i pojavio se smajlić :) večeras se bacam u akciju i da isto nemam još nikakve simptome da mi stiže ovulacija 🤷🏼♀️
Pozz Valeera, upadam ko padobranac, al nekad zavirim ode. Prvo, žao mi je zbog tvog slučaja, želim ti da se što prije oporaviš i da nastaviš dalje. 💪🏻 Ja sam u ožujku imala missed ab i očistila se sama. Bolilo je, imala sam prave kontrakcije koje su se ponavljale svako par minuta i postajale jače, otišla sam onda u wc, opet malo jače stisnula i čula sam da je upalo. Nakon toga grčevi su prestali. Par dana nakon toga imala sam još jednu seriju grčeva, nisu trajali satima, vec jedno 40 min, i na ulošku sam vidila još par većih komada. Ibuprofen nek ti bude najbolji prijatelj ako te boli. Meni je donekle smanjio bol. krvarila sam jedno 9 dana nakon toga. Ako se prirodno čistiš, nemoj čekat predugo na pregled, napravi ga u sljedecih 7-10 dana. Pozdrav. 🥰
Bok, evo završila u Vinogradskoj jer sam se onesvijestila od bolova. Napravljen UZV, ima jos malo, dobila uterotonik za poticanje jos jačih kontrakcija, i ketonal direkt u mišić, sad sam uzela dva ibuprofena rapid, I manje boli, ali boli. Boli me i u križima. Da, rekla mi je doktorica da su takve i kontrakcije kad su "prave" kontrakcije i nek se vježbam sad 🙄
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Bok, evo završila u Vinogradskoj jer sam se onesvijestila od bolova. Napravljen UZV, ima jos malo, dobila uterotonik za poticanje jos jačih kontrakcija, i ketonal direkt u mišić, sad sam uzela dva ibuprofena rapid, I manje boli, ali boli. Boli me i u križima. Da, rekla mi je doktorica da su takve i kontrakcije kad su "prave" kontrakcije i nek se vježbam sad 🙄
Uff, baš mi je ža'. Drži se. I da, i diši onako kako inače žene na porodu rade. Stvarno je lakse.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Valeera drzi se!!!! Nisam znala da je to "ciscenje"tako grozno 😩 suosjecam s tobom i budi jaka !!! Proci ce 🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hope kako si ?
Jel imas kakve simptomice ?
Ancioo sad navali na dragoga i drzimo fige za uspjesan ciklus!!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson009 za sad nemam neke simptome osim nadutosti,i tu i osjećam lagano zatezanje dolje,nešto kao grcici..ali sve ostalo Okej.
Danas sam si išla uzet prenatal da pijem,još nisam nazvala ginekologa,mislila sam to obavit za nekih 2 tjedna...nekako valjda nisam još uvijek svijesna 🙈
Kako si ti? Još sitno brojimo do tvog testica 🤞🏼❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji