Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • svetnadlanu
    31. Svibanj 2020. 12:50

Zdravo cure,citam vas vec duze vrijeme,i evo da vam se pridruzim,dvije god radimo na bebcu,ali ne ide..mnogi me pitaju sta cekamo,jer baaas dugo godina smo u braku..ali mi nismo pridavali previse znacaja,smatrali smo da ce doci pravi trenutak,e sad posle dvije god,pocinje da me hvata panika,ovaj mjesec sam bila na folikulometriji,prije dva dana je bila O,e sad mene brine,od juce mi je tako zatezen donji dio stomaka,ne znam kako da opisem,kao da se nesto stiska,ne boli prejako,ali nelagodno je,je li moguce da se nesto pozitivno desava pa mi se to tako odrazava..
    I da li se nekoj to desavalo..Hvaka i pozdrav..

Jagoda101
    31. Svibanj 2020. 12:58

Mislila sam pricekat jos koji dan pa napravit test, nemam ga doma jel da imam stalno bi me proganjao i isla bi ga radit i 5 dana prije M 🤣 boli me i trbuh nekako al ne klasicno kao menstrualni grcevi pa sad ne znam...ma bolje da pricekam barem 3 dana 

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

Hope
    31. Svibanj 2020. 13:00

Valeera, hvala ti na čestitkama ❤️svetnadlanu

Zdravo cure,citam vas vec duze vrijeme,i evo da vam se pridruzim,dvije god radimo na bebcu,ali ne ide..mnogi me pitaju sta cekamo,jer baaas dugo godina smo u braku..ali mi nismo pridavali previse znacaja,smatrali smo da ce doci pravi trenutak,e sad posle dvije god,pocinje da me hvata panika,ovaj mjesec sam bila na folikulometriji,prije dva dana je bila O,e sad mene brine,od juce mi je tako zatezen donji dio stomaka,ne znam kako da opisem,kao da se nesto stiska,ne boli prejako,ali nelagodno je,je li moguce da se nesto pozitivno desava pa mi se to tako odrazava..
    I da li se nekoj to desavalo..Hvaka i pozdrav..

Svetnadlanu,

Ne znam odgovor na tvoje pitanje,ali vjerujem da će ti netko od cura pomoći sa iskustvom..
    Ja mogu samo rec da za vrijeme ovulacije osjećam zatezanja i ponekad neku kratkotrajnu bol u jajnicima..
    Držim ti fige i da čim prije ugledaš +

Hope
    31. Svibanj 2020. 13:02

Ditaalice

Mislila sam pricekat jos koji dan pa napravit test, nemam ga doma jel da imam stalno bi me proganjao i isla bi ga radit i 5 dana prije M 🤣 boli me i trbuh nekako al ne klasicno kao menstrualni grcevi pa sad ne znam…ma bolje da pricekam barem 3 dana

Jao i mene boli donji dio trbuha,bas onaj osjećaj kao da menga stiže.. al nije me strah,identično tako mi je bilo i prvi put.. bas onaj osjećaj kao da ću procurit svaki tren..

Oprosti ako si pisala ali koji dan NE očekuješ?

watson009
    31. Svibanj 2020. 13:04

Hope hvala na savjetu,sve je moguce kako ne 🙌
    Meni je 21.dan cikusa...ovaj mjesec smo sigurno pogodili O i dosta se naradili(smijeh) pa cemo vidjeti uskoro sto ce biti.
    11.dan nakon O sam bila kod gin,rekao je da sam ovulirala i da vidi zuto tijelo,sad samo ostaje cekanje.
    Danas mi se na usni pojavi herpes=nisam ga imala 10ak godina..pad imuniteta.

Svetnadlanu pozdrav,ostala nam brzo u drugome stanju 🙏🌸
    Ti bolovi (po mom iskustvu) ne moraju nista znaciti,ti se nadaj najboljemu narocito ako ste pokrili dane Ovulacije...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• svetnadlanu
    31. Svibanj 2020. 13:05

Hvala Hope,valjda bude dobro..ovo jos nisam osjetila ovako,pa me zaintrigriralo..Cekam pa cu vidjeti..tebi zelim mirnu i skolsku trudnocu..

• svetnadlanu
    31. Svibanj 2020. 13:07

watson009

Svetnadlanu pozdrav,ostala nam brzo u drugome stanju 🙏🌸
    Ti bolovi (po mom iskustvu) ne moraju nista znaciti,ti se nadaj najboljemu narocito ako ste pokrili dane Ovulacije…

Hvalaa..ako Bog da sve mi ubrzo da ugledano plusice..
    A naravno nadam se,to je sve sto mogu,bili smo vrijedni,pokrili O pa nadam se i uspjehu.. 

Jagoda101
    31. Svibanj 2020. 13:15

Trebala sam jucer dobiti kad se pojavila ta smedja tockica i danas evo nista...

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

Hope
    31. Svibanj 2020. 13:31

Watson009 
    Ne znam da li znaš ali imunitet zna past na početku trudnoce..jao ja držim fige..koliko ti traje ciklus?

Ditaalice nestrpljivo iščekujem da popiskis test 💃🏼💃🏼

Ajme cure nek sto prije prođe vrijeme do piš piš  da se možemo svi zajedno veselit

Hope
    31. Svibanj 2020. 13:32

A ko zna,po ovome svemu bi mogle i bit u boxu jedna do drugih 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.