Billatrudilica cestitam❤️Sve se dogodi kad tad ono sto zelis!! Jesi imala simptome prije testa?
Tissa ja sam radila hgs i sve ok,jaka bol kad pusti kontrastni gel,ako imas zacepljene jajovoda simptoma nema nikakvih.
Hope koji si ti dan poslije O radila testic ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cestitaaaam Bilatrudilica!!! 👶 Malamarelica i ja mislim da ce ti doktor ocitat nalaz i reci o cemu se radi...a ovako ti mozes samo vidjet one intervale pa cisto okvirno vidjet jel neceg premalo ili previse.
Evo ja sam si nasla privatnika, dr. Dmitrović iz Betaplus poliklinike i imam u uto pregled kod nje. Nadam se da ce mi ona uspjet rjesit problem mojih glupih jajnika za pocetak 🤣 pa cu onda znat vise i prema tome se ravnat dalje oko rada na bebici 😊
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Bok, cure. Valeeramogu ti samo reci da ti je steca u nesreci sto se samo cisti, vjerujem da boli, ali bolje je nego da ides na kiretazu. Ja sam isla, nisam ju osjetila, bila sam u opcoj anesteziji i poslije nisam imala ni krvarenja ni bolobe, ali to je ipak zahvat i najbolje je izbjeci ga. Pa neka ti to bude utjeha
Moj muz je danas dobio nalaz spermiograma, radio ga na merkuru i ne pise… nista. Znaci samo hrpa intervala i svega, a nigdje nikakve dijagnoze: normo, atero, azoo, oligo… kak se vec zovu. Ugl nista. Pa jel to normalno? Kak da znamo sta je? Poslala sam ginicki na mail nalaz, ali sam totalno sokirana kakva je to bolnica merkur. Ak cu ista trebat raditi, def ne idem tamo
I moj muž je bio tamo prije 3 mjeseca. Ja sam proguglala malo, pogledala referentne vrijednosti i usporedila s muževim i to je to. Kod mog je uredan spermiogram što mi je i gin potvrdio. Vjerujem da ima neku dijagnozu da bi pisalo.
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Hope koji si ti dan poslije O radila testic ?
Ej,ovak,ja sam radila test 14 dan nakon O. Znaci dan prije nego mi je M trebala stic.. A ovulaciju pratim jedino preko kalendara,ciklus mi je 28 dana.. i to popodne oko 17:00-18:00h sam napravila test i bio je plus..
Kad si ti mislila Radit? Kako se osjećaš?
Tek sam danas skuzila po kalendaru da bi trebala(NE) dobiti u subotu 😵
A ne znam,imam sve simptome pms-a,bolne grudi i probadajuce jajnike.
Imam pad imuniteta ovih dana,pojava herpesa na usnici i poviseni leukociti u mokraci :(
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Imam pad imuniteta ovih dana,pojava herpesa na usnici i poviseni leukociti u mokraci :(
Ddziiim figeeee!!! I nadam se najiskrenije da ces imat plus velik ne ko kuca nego ko neboder ☺
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
nemoj se jos vise opterecivat, nikad ne znas rani znakovi trudnoce mogu bit nalik PMS-u
meni su ovi ddani prestresni na poslu toliko da bi najradije vristala na sav glas, taman u vrijeme akcije :/
Sortiraj odgovore
Najstariji