Drage moje,poseljednja menstruacija 6 maja,dakle sad u juni sam treba dobiti isto tako nekako...zadnjih par dana me bolio stomak oko pupka i ja uradim test,blaga svijetla linija,ponovim poslije podne ono isto,jutros uradim clear blue digital stoji plus 1-2 tjedna,nije li prerano da se radujem ? Na to sve muz ima zakazan spermiogram treceg juna 😐😐🤲
A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏
Predosjecam baby boom na ovom nasem forumu!! Pa ja bi se na tvom mjestu radovala zato jer bi to bilo jace od mene! Ma samo pozitivno misliii! 👶😊
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Bok!!
Želim posebno zahvaliti dr. Godsentu Yareu što mi je pomogao da se izliječim od virusa genitalnog herpesa. Dijagnosticiran mi je prošlo ljeto, a liječnik mi je rekao da nema lijeka za virus. Bio sam u velikoj nevolji sve dok nisam vidio ovaj YouTube post https://youtu.be/Uw-l6rfcOl4 online koji svjedoči o dr. Godsentu Yareu, kako je izliječio gospođu s ALS / MND bolešću koristeći svoj biljni lijek. Kontaktirao sam ga s dobrim svjedočanstvima koje sam vidio o njemu na internetu, kako je iz korijena, ljekovitog bilja i ljekovitog ulja izliječio toliko mnogo ljudi od različitih bolesti i virusa. Naručio sam narudžbu i primio lijekove nakon 4 radna dana i komercijalnog liječenja prema uputama, sada rado dijelim vlastito svjedočanstvo sa svijetom da sam izliječen. Ako vam je potrebna pomoć za izliječenje HSV1-2 ili bilo koje druge bolesti ili virusa, kontaktirajte ga danas na e-mail; dryareherbalcurehome@gmail.com Ili nazovite / Whatsapp njegov broj na +2348164653711, 2348148010628. Nadam se da bi svi koji čitaju ovaj post trebali uputiti druge kojima je potrebna pomoć za liječenje na web stranici dr. Yarea; http://bit.ly/2dBFYeW za dodatne informacije. Kad ljudi bolje znaju, rade i bolje! Bit će vam drago da jeste.
Pandemija Covid-19 je stvarna, budite kod kuće.
Nego,znam da to možda nema veze ali svejedno ću napisat..
Oba puta kad sam ostala trudna sam mjesec dana prije plusa izbacila iz prehrane ugljikohidrate.. do tad sam bila ovisnik o njima,i prehrana mi nije bila najbajnija.. Kome zdravlje dopusta neka proba,mislim da se nema sta za izgubit ❤️❤️
Sretno svima..
Watson009
Kakva je situacija kod tebe? Koji ti je dan ciklusa?
Drzimmmmm figeeee
Radujem se mnogo ali se bojim da se sta ne desi,stomak me bas boli ,stalno zderem hahah,jedva cekam da idem doktoru da potvrdi :) samo sto eto kontam rano je ali opet nacita se covjek svasta po forumima :)
Oprosti sto te ovako pitam al to cete u privatnu polikliniku ici na umjetnu ili?
Hvala ti 😘, da ici cemo privatno jer bi u drzavnim dugo cekali, pogotovo sad nakon korone.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Radujem se mnogo ali se bojim da se sta ne desi,stomak me bas boli ,stalno zderem hahah,jedva cekam da idem doktoru da potvrdi :) samo sto eto kontam rano je ali opet nacita se covjek svasta po forumima :)
Cesritam ti i uzivaj u tim slatkim mukama 😊🙂🤰!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Cesritam ti i uzivaj u tim slatkim mukama 😊🙂🤰!
Hvala mnogo 😊🍓
HopeforU cestitam..opusti se i uzivaj..
Hvala mnogo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji