Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    02. Lipanj 2020. 21:44

Ajme super !!!! Bas mi je drago...pravi si primjer po smirenosti hehe 👆😎😂😂
    Dakle M ti nije ni dosla jel da,nikakve tragove nisi imala ? 
    Ja sam nestrpljiva,predug mi je ovaj period od O do M 😱 ako ne dode do petka onda cu pisnuti,testici cekaju 🙏😰

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Hope
    02. Lipanj 2020. 22:05

Watson009 ja sam sve samo ne mirna 😂
    Mene je sramota rec koliko sam testova napravila od subote popodne (nisam normalna) trebala sam ic izvadit betu i bila bi mirna,ovako sam samu sebe izluđivala..prestrasno..

Nisam imala nikakve tragove osim imlatacijskog 2 dana prije nego je M trebala doc,zato sam i radila test ranije,bilo mi je sumnjivo..

Jesi pratila ovulaciju trakicama ovaj mjesec? Kako se ti osjećaš? Imaš li neke simptome?
    Još bi htjela napisat da sad kad sam saznala da sam trudna da npr prije nego mi je izostala M nisam obraćala paznju na to da mi navečer u snu nekad utrnu ruke (to mi se događalo u prvoj trudnoci) i da mi sve ispada iz ruku 😂 znam da je možda smiješno ali iste sam takve “probleme” imala sa prvim malcem

Jagoda101
    02. Lipanj 2020. 22:12

Valeera zelim ti da se sto prije ocistis i zaboravis na muke koje si prosla! Da mozes dalje nastaviti raditi na svojoj srecici 😊

Danas sam zvala svog ginekologa zbog svojih neredovitih menstruacija i PCOS-a, da pitam jel mi moze dat duphaston ili nesto jer ovako ne mogu bas puno toga planirati i trebat ce mi 20 lh trakica🤣 da pronadjem ovulaciju ako je uopce i imam...jer ne znam nista kad mi je ocito. On je bio totalno nezainteresiram i reko mi je da se kod sestre narucim i poklopio mi je 🙄 Tako da me zanima jel ima neko iskustva sa dobrim privatnim ginekologom? U Zagrebu.

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

Hope
    02. Lipanj 2020. 22:19

Ditaalice ja nemam neku odličnu preporuku za ginekologa, moj je meni Okej (isto privatnik) sviđa mi se jako kaj je opušten i kaj sve onak sa stavom kako ćemo-lako ćemo..i jako sam zadovoljna da njim..jer ja sam po prirodi paničar pa mi treba netko ko me malo spusta na zemlju.. nije na području Zagreba,ali nije ni daleko. Moj je u VG

02. Lipanj 2020. 22:23

Valeera drži se.... Sretno i još malo pa će sve opet biti ok. 
    Hope, čestitam! I nije sramota ga testove, uzbuđema si i to je normalno.😊
    Što je s nama koje smo radile testove nakon prvog negativnog jer smo mislile da je sigurno krivi rezultat jer je možda rano hahahha... 🙈
    Ditaalice, ja ne znam baš privatne pa ti ne mogu pomoći, ali možda cure znaju
    Watson009 ajde držim fige da bude plus ko kuća!😁😄

Tissa
    02. Lipanj 2020. 22:27

Bok cure!
    Nova sam ovdje, a čitam vas već neko vrijeme i odlučila sam vam se pridružiti jer mislim da me možete razumjeti više od ljudi iz moje okoline koji me samo bacaju u bed sa pričama kako su uspjeli iz prve 😑.
    Mi aktivno pokušavamo već treći mjesec ali ništa iako pratim i plodne dane i mjerim temp. i koristim trakice. Nedavno sam bila na redovnom gin.pregledu i budući da imam odličnog liječnika kojem sam rekla da planiram trudnoću (a budući da smo dečko i ja dosta razdvojeni jer on radi vani) imao je sluha da mi napravi sve pretrage-briseve, folikulometriju, nalaze hormona, bez čekanja određenog perioda. Nalazi su svi i više nego dobri i preporučio mi je ako nakon određenog vremena neće biti plusića, da dečko napravi spermiogram, a ja hsg.
    Ovaj mjesec sam se isto nadala ali stigla je jučer i eto, opet kreće nova nada kod mene...
    Želim nam svima uskoro ➕ velike kao 🏠! 

👱‍♀️32|🙎‍♂️42
    Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
    Obavljene pretrage:
    👱‍♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
    Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?

Hope
    02. Lipanj 2020. 22:30

Tissa pozdrav,
    Od srca ti zelim plusic na testu već sljedeći mjesec,kao i svim ostalim trudilicama ❤️

• BruNa
    02. Lipanj 2020. 22:38

Valeera, drzi se!

• more2309
    03. Lipanj 2020. 05:17

Valeera

Siijjj

Valeera

Netko tko se sam uspio očistiti, jeste li imale prestrašne bolove?

Pozz Valeera, upadam ko padobranac, al nekad zavirim ode. Prvo, žao mi je zbog tvog slučaja, želim ti da se što prije oporaviš i da nastaviš dalje. 💪🏻 Ja sam u ožujku imala missed ab i očistila se sama. Bolilo je, imala sam prave kontrakcije koje su se ponavljale svako par minuta i postajale jače, otišla sam onda u wc, opet malo jače stisnula i čula sam da je upalo. Nakon toga grčevi su prestali. Par dana nakon toga imala sam još jednu seriju grčeva, nisu trajali satima, vec jedno 40 min, i na ulošku sam vidila još par većih komada. Ibuprofen nek ti bude najbolji prijatelj ako te boli. Meni je donekle smanjio bol. krvarila sam jedno 9 dana nakon toga. Ako se prirodno čistiš, nemoj čekat predugo na pregled, napravi ga u sljedecih 7-10 dana. Pozdrav. 🥰

Bok, evo završila u Vinogradskoj jer sam se onesvijestila od bolova. Napravljen UZV, ima jos malo, dobila uterotonik za poticanje jos jačih kontrakcija, i ketonal direkt u mišić, sad sam uzela dva ibuprofena rapid, I manje boli, ali boli. Boli me i u križima. Da, rekla mi je doktorica da su takve i kontrakcije kad su "prave" kontrakcije i nek se vježbam sad 🙄

Stvarno mi je zao sto moras prolazit kroz to 😢🙁. Kao sto su cure rekle, drzi se i nadam se da ce uskoro proci, pa da mozete krenuti dalje...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

KDS
    03. Lipanj 2020. 07:57

Valeera žao mi je
    Želim ti brdo snage

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.