Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    03. Lipanj 2020. 08:49

Ditaalice

Valeera zelim ti da se sto prije ocistis i zaboravis na muke koje si prosla! Da mozes dalje nastaviti raditi na svojoj srecici 😊

Danas sam zvala svog ginekologa zbog svojih neredovitih menstruacija i PCOS-a, da pitam jel mi moze dat duphaston ili nesto jer ovako ne mogu bas puno toga planirati i trebat ce mi 20 lh trakica🤣 da pronadjem ovulaciju ako je uopce i imam…jer ne znam nista kad mi je ocito. On je bio totalno nezainteresiram i reko mi je da se kod sestre narucim i poklopio mi je 🙄 Tako da me zanima jel ima neko iskustva sa dobrim privatnim ginekologom? U Zagrebu.

Hvala svima cure, sve bu dobro. Samo me zanimalo dal' su ti bolovi normalni i je li nekome drugome isto bilo tako, pa ispada da je sve to normalno. 

Anyways, ja preporučam odličnog doktora Jelekovića u Zagrebu. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• svetnadlanu
    03. Lipanj 2020. 10:48

Valeera,zao mi je sto prolazis kroz sve to..ali budi hrabra,sigurna sam da ces uskoro ostvariti zelju kao i sve mi..
    Ja nisam imala O ovaj mj,odnosno vodeci folikul je prerastao preko 30mm ,i juce pukao,tako da mislim da od toga nista,jer je presao u cistu,ovih dana ocekujem vjesticu pa u akciju..Morace se jednom posreciti😁

watson009
    03. Lipanj 2020. 13:03

Tissa pozdrav 😊 ovdje smo vise-manje u istom kosu kao i ti i zelim ti brdo snage i strpljenja za plusic!!! 
    I bas to,imam poznanice kojima su reki da nikada nece moci ostati trudne i ostanu od prve .
    A mi se pazimo godinama i sad kad hocemo-ne ide nam.
    Svet na dlanu puno srece u iducem ciklusu 🙌 kako si pratila ovulaciju? 

Ja imam sve simptome pms-a 😭😭😭

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• svetnadlanu
    03. Lipanj 2020. 13:33

Isla na folikulometriju..i umjesto da se desi ovulacija,folikul nije pukao,nego prerastao..
    Hvala tii..
    Bice uskoro svima nama plusicaa..
    I ja osjecam pms..bubuljica mi iskocila a to mi je uvijek pred vjesticu..

watson009
    03. Lipanj 2020. 14:07

Ajoj,sou 😰 
    Ma biti ce 🙏 mora biti,ovo ljeto ima da smo sve trudne 🙌😊😍

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• svetnadlanu
    03. Lipanj 2020. 14:13

Daa...nego sta.. 
    A da pitam,posto odavno sam citala ovaj forum,pa jedan period nisam..
    Sta je sa Breskvica,Rastikom,i bilo je jos par cura koje sam zapamtila da su intezivno radile na tome da zabebe..
    Voljela bih da saznam da su uspjele u tome..

Tissa
    03. Lipanj 2020. 15:17

Cure Hope i watson009 hvala vam na lijepim riječima ohrabrenja i na podršci.
    Hope tebi čestitke 🤗💜
    Jel netko od vas ima iskustva sa pretragom hsg?
    Budući da su mi svi nalazi dobri, sad se opterećujem da nešto ne štima po tom pitanju i to mi stvara dodatan pritisak, a čitala sam da obično ne postoje nikakvi simptomi neprohodnosti jajovoda☹️

👱‍♀️32|🙎‍♂️42
    Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
    Obavljene pretrage:
    👱‍♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
    Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?

• bilatrudilica
    03. Lipanj 2020. 17:04

Nakon sto sam provela 10 mjeseci citajuci komentare i pokusavala tako sebi olaksati sada pisem da vama olaksam bar rijecima. Mislila sam da cim budem htjela bebu da ce da se desi, pa se prvi mjesec nije desilo, drugi treci cetvrti peti isto nije. U medjuvremenu dala sebi hiljadu dijagnoza na pregledu bila i sve bilo ok. Prodje i sesti i sedmi mjesec pokusavanja i nista. Svaku menstruaciju u tom periodu preplakala i pitala se sta to nije uredu i zasto se jos ne desava. Pocela piti vrkutu macu femisan a kapi. Nakon njih opet bezuspjesno. Opet plakanje histerija. Sve do zadnje menstruacije kad sam sebi rekla ma dosta je vise i prestala piti sve.  Psihicki sam osjecala da sam se time preopteretila jer ni o cemu drugom nisam razmisljala i najgore mi je bilo kad kazu opusti se kad ne budes mislila desit ce se. Kao da mogu dugme da pritisnem i kazem e sad necu da mislim. Smijesno. Posljednji mjesec kasnilo mi 6 dana i vec razmisljam koliko sam se time opteretila da mi od silnog stresa sigurno kasni. Nakon 6 dana uradim test i on pozitivan. Nakon 10 mjeseci, desilo se. Hocu da vam kazem da ce i vama da se desi. Sigurna sam. Jer toliko komentara sam procitala i u svakom sam se pronasla. I desilo mi se. Mozda ovaj mozda sljedeci mozda za 10 mjeseci ali ce se desiti. Nadam se i zelim vam svima svako dobro. 

malamarelica
    03. Lipanj 2020. 17:29

Bok, cure. Valeera mogu ti samo reci da ti je steca u nesreci sto se samo cisti, vjerujem da boli, ali bolje je nego da ides na kiretazu. Ja sam isla, nisam ju osjetila, bila sam u opcoj anesteziji i poslije nisam imala ni krvarenja ni bolobe, ali to je ipak zahvat i najbolje je izbjeci ga. Pa neka ti to bude utjeha 
    Moj muz je danas dobio nalaz spermiograma, radio ga na merkuru i ne pise... nista. Znaci samo hrpa intervala i svega, a nigdje nikakve dijagnoze: normo, atero, azoo, oligo... kak se vec zovu. Ugl nista. Pa jel to normalno? Kak da znamo sta je? Poslala sam ginicki na mail nalaz, ali sam totalno sokirana kakva je to bolnica merkur. Ak cu ista trebat raditi, def ne idem tamo

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

watson009
    03. Lipanj 2020. 17:51

Bilatrudilica hvala ti od srca i cestitam na bebici!!!! 
    Vjerujem da je to klik u glavi,netkome se tako ppslozi a nekome ne...🙌
    Uzivaj u trudnoci i hvala ti na dobronamjernim savjetima...

Malamarelica vjerojatno na temelju toga nalaza dr.postavlja dijagnozu,pretpostavljam...
    Ako imas dobivene vrijednosti usporedite ih sa referentnim intervalima...ma mora nesto pisati.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.