Hope ehhehehehhehehhehe rijeci ti se pozlatile 😂😂😂 tek sam danas cula za taj pad imuniteta na pocetku,kako bude bude...nada je uvijek tu ali se bojim razocarenja.
Ciklus mi traje 26-28 dana,ovisi iz mjeseca u mjesec.
Ditaalice i ja sam nestrpljiva!!! Svu srecu ti zelim od ♥
Svetnadlanu ostaje ti samo pozitiva i odbrojavanje do ne dolaska M,samo hrabro!!! 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ma ja sam bas nekako napunjena pozitivom i vjerom u željeni rezultat svih vas lavica ❤️🦁
Hvala sto si dosla i donjela nam pozitivu u grupu🙌👆👭♥ Necemo odustati i vjerujemo u nasa mala cuda !!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja vec mogu da prestanem da se nadam..Upravo mi je pocelo krcanje crijeva a to je znak da ce menstruacija brzo,pih..bas se smorih..
Svetnadlanu,
Zapravo početak trudnoce ima jako jako slične simptome kao dolazeća menstruacija...
Kada NE trebaš dobit?
Pa oko 5tog..prosli mjesec sam 7.04. ali bila sam na folikulometriji je O bila 28-29.05 i onda bas ne znam..ispada mi prekratka lutealna faza..dala mi je dr utrogestan od 100 dva puta po jednu..
Ovo mi je bas kao svaki put pred vjesticu,krci mi stomak a nisam gladna..a jos nikoga nisam cula da mu je tako u T bilo😭
Hope cestitam 🙂🙂🙂🙂! Ostalim curama drzim fige da sto prije ugledaju plusic 😊😊😊! Mi smo u cetvrtak bilo kod dr. Lucingera, s obzirom na muzec nalaz predlozio je vantjelesnu, napravio mi je pregled i kaze da mu kod mene sve izgleda odlicno i skolski, moramo napravit neke pretrage i kad se odlucimo na postupak, moram ga nazvat prvi dan menge jer treci dan se ide na pregled i krecemo u postupak!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Valeera kako si ti?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
more2309 bas sam si mislila nedavno sto je bilo s vama 😊 znaci dr.vam dao zeleno svjetlo !!! Odlicno, i to je vec veliki pomak!!! Zelim vam punoo strpljenja i biti ce sve u redu...vec te vidim uskoro sa divnim vijestima 😍🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Oprosti sto te ovako pitam al to cete u privatnu polikliniku ici na umjetnu ili?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji