Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    30. Svibanj 2020. 22:19

Cure hvala vam puno svima na čestitkama ❤️

Simptome nisam imala nikakve,osim prekjučer kad sam imala iscjedak kakav nikad u životu nisam imala (ni u prvoj trudnoci), al sve mi se čini da je to bilo implatacijsko..
    Nikakve simptome nemam,osim osjećaja kao da ću uskoro dobit M.. 
    ne znam uopce kaj bi rekla,valjda sam još uvijek u šoku..muza sam poslala po još dva testa jer ja i dalje ne vjerujem...🤦‍♀️😂

30. Svibanj 2020. 22:29

A koji si danas dan nakon Ovulacije?
    Eto iz prve ti je upalilo predivno🥰

Hope
    30. Svibanj 2020. 22:43

Ako mjerim po svom kalendaru onda mi je danas 14 dan nakon ovulacije.. Također, po kalendaru bih trebala sutra dobit M..

Kad se sjetim da sam sa prvim djetetom radila test tek nakon kaj mi je menga kasnila 9 dana 😂 tad sam taman promjenila Mob i nisam mogla updejtat podatke pa kad sam uspjela i kad sam vidjela koliko kasni odmah šprint po test..

Kad vi piskite na testice? Ima li koja da mora uskoro? 🤞🏼🤞🏼

Jagoda101
    30. Svibanj 2020. 22:54

Cestitkeee 🥳🥳 nadamo se da ce nakon ove lijepe vijesti krenuti lavina istih! 😊👶

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

watson009
    31. Svibanj 2020. 01:46

Hope ovo je bio rekordan dolazak i odlazak sa teme 😂😂😂 silno mi je drago i prava si sretnica da znas !!!! Hvala ti na toj predivnoj trudnickoj prasini ,neka i na nas ostale cekalice padne 🙏💖🌸

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Jagoda101
    31. Svibanj 2020. 12:08

Opet ja! 🙈 eno jucer sam vam rekla da je vjestica stigla ugl. imala sam smedju tockicu na ulosku i eno danas nista...a mislila sam da ce nakon te tockice krenut i sad cu ipak pricekat jos koji dan da vidim sta ce bit. Samo sto mi se sad upalila nada za implantacijskim krvarenjem

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

watson009
    31. Svibanj 2020. 12:29

Ditaaliceeee pa daj nam i ti dobre vijesti!!! 
    Mozdaaa je to "lazna" M,ima hrpa takvih slucaja...
    Imas kakav testic doma da provjeris ?
    Ja sam si narucila od kineza (ne znam koliko su pouzdani) da imam u zalihama,pa da pisnem kad me ludilo ulovi  😍👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Hope
    31. Svibanj 2020. 12:38

Ditaalice

Opet ja! 🙈 eno jucer sam vam rekla da je vjestica stigla ugl. imala sam smedju tockicu na ulosku i eno danas nista…a mislila sam da ce nakon te tockice krenut i sad cu ipak pricekat jos koji dan da vidim sta ce bit. Samo sto mi se sad upalila nada za implantacijskim krvarenjem

Joj kamo veće sreće ❤️
    Tako je identično i meni bilo.. Mislila sam da je M uranila dva dana,kad ono samo taj dan nešto cudno i nakon toga ništa.. Tako da ja držim fige i navijam za + 

Misliš li uskoro popiskit neki testic?

• Valeera
    31. Svibanj 2020. 12:42

Bravo Hope! Čestitam! 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

Hope
    31. Svibanj 2020. 12:42

Nego,znam da to možda nema veze ali svejedno ću napisat..

Oba puta kad sam ostala trudna sam mjesec dana prije plusa izbacila iz prehrane ugljikohidrate.. do tad sam bila ovisnik o njima,i prehrana mi nije bila najbajnija.. Kome zdravlje dopusta neka proba,mislim da se nema sta za izgubit ❤️❤️
    Sretno svima..

Watson009 
    Kakva je situacija kod tebe? Koji ti je dan ciklusa? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.