Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    25. Svibanj 2020. 19:15

Blighted ovum cure. Eto, odoh na sushi i pivu! 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• more2309
    25. Svibanj 2020. 19:25

Valeera

Blighted ovum cure. Eto, odoh na sushi i pivu!

Ajme, ne znam sto da ti kazem jer sam bila uvjerena da ce sve biti ok, pogotovo kad sam procitala da imas sve simptome ☹. Jako mi je zao sto je na kraju tako ispalo 😞😢. Dobro, pa si ti od pocetka bila spremna i na tu opciju, sto se sad pokazalo dobrim, mozemo puno toga nauciti od tebe. Od srca ti zelim, da sto prije ponovno ugledas plusic i da onda od samog pocetka bude sve skolski 🙏🙏🙏.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

miska
    25. Svibanj 2020. 19:44

Bas mi zao. Mislila sam da ces nas obradovati sa lijepim vijestima. Glavu gore, treba imati nadu da ce uskoro biti bebica. 🙏
    Popij pivu i za nas! 😊

• BruNa
    25. Svibanj 2020. 19:44

Valeera,prosla sam to prije 2 mjeseca. Samo hrabro. Pokazala si da si jaka. I sto god ti mi sad pricali, znam,nista ne znaci. Bit ce losih i dobrih dana. Al doci ce bolja vremena. Ps.popij dvije pive!;)

• Valeera
    25. Svibanj 2020. 19:49

Oooo sushi na putu, a Kozel čeka u frižideru 😊 bez brige cure, ja sam u suštini matematičar i iako ste sve vi vjerovale i nadale se za mene i na tome vam neizmjerno hvala, ja sam na žalost imala mozda premalo vjere i nade jer mi je matematika govorila drugo. Neću lagati, plakanje je trajalo 5 minuta, ali eto, mogu ovaj vikend na planinarenje i mogu si priuštiti jedan dobar Gin Tonic. Jedina stvar, zbog koje se stresiram je čekanje 2 tjedna da se sama očistim, a onda u bolnicu na medikamentozno ili kiretažu, ako se ne očistim. Naravno prestajem s progesteronom i nadam se da će se tijelo ipak samo izboriti za to.

• BruNa
    25. Svibanj 2020. 20:51

Da, zelim ti da se sama ocistis. Jer to je lakse u svakom slucaju!

watson009
    25. Svibanj 2020. 21:38

Valeera nadala sam da ce nam ovaj ponedjeljak pozitivno poceti 😰
    Ne mogu si zamisliti kako ti je! Sreca je sto znas da mozes ostati u drugome stanju i opet navijamo za tvoj plusic !!! Nadam se da ces se sama ocistiti...
    Uzmi par dana za sebe,svoju neku "obnovu" i biti ces opet spremna na nove pobjede 🙏🌸
    Pivica i sushi dobro zvuci ,a navali i na muza (ako smijes) da nadoknadite.
    Drzi se...vidimo da si jaka,doista si primjer borca 💖

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Jagoda101
    25. Svibanj 2020. 21:39

I meni je bas jako zao! Nista onda uzivaj u gin tonicu, sushiju i pivi 😁 i kada sve to prodje u nove pobjedeeee! 

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

• Josipajopi
    25. Svibanj 2020. 21:46

Valeera, baš mi žao. Nadam se da se uskoro sve prebacujemo na neku drugu temu u grupi trudnica. Ja sam zadnji ciklus suze lila par minuta, a onda sam si rekla:Ma dobro, sad su i tako teška after korona vremena 🤭

• Valeera
    25. Svibanj 2020. 22:19

Hvala cure, naravno da sam malčice razočarana, ali moglo je biti puno gore. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.