Ima znaci jos nade! 🙏 Pricekat cu par dana pa vidjet, pravit test i narucit se kod gin. Nije mi ni rekao hocu li opet piti Klomifen ako sad ne uspije, sve je komentirao u stilu da je siguran da je to to.
Ja radim u trgovini pa stalno vidjam trudnice i bebe. Plus ovako parove koje poznajem, bas ih je puno.
Samo ne treba gubiti nadu! 🙏
Definitivno! Pusti testove bar par dana do iza kašnjenja i probaj onda. Ja sam skužila da je bolje kad nemam niti jedan test doma. Ako ima koji u ladici, onda nemam mira. Po novom, kupujem test 5.dan kašnjenja 🤭 Navijam da bude + 🤞🏻💞
P. S. Tražim dobrog ginekologa preko HZZO-a da je na zapadnom dijelu Zagreba.
A da vam niti ne spominjem da radim kao odgojiteljica u vrticu 🙈 ja cu isto cekat da mi kasni makar 5 dana prije testa
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Hvala, javim novosti. Istina, bolje kad nemam testova kod kuce; vec sam ih hrpu iskoristila bez veze. Odem u dm i onako usput kupim. Sad cu cekati par dana.
Za gin u Zg nazalost ne znam, ne zivim tamo.
Ima znaci jos nade! 🙏 Pricekat cu par dana pa vidjet, pravit test i narucit se kod gin. Nije mi ni rekao hocu li opet piti Klomifen ako sad ne uspije, sve je komentirao u stilu da je siguran da je to to.
Ja radim u trgovini pa stalno vidjam trudnice i bebe. Plus ovako parove koje poznajem, bas ih je puno.
Definitivno! Pusti testove bar par dana do iza kašnjenja i probaj onda. Ja sam skužila da je bolje kad nemam niti jedan test doma. Ako ima koji u ladici, onda nemam mira. Po novom, kupujem test 5.dan kašnjenja 🤭 Navijam da bude + 🤞🏻💞
Ako i postoji dobar gin preko HZZO-a onda je to holy grail. Svaki puta kod HZZO-ovog bi se osjećala ko u mesnici. Znam da nemamo svi mogućnosti ići kod privatnika, ali ako za išta dajem novce onda bi to bilo za to, da me se u prvom redu tretira dobro i kao čovjeka.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Ako i postoji dobar gin preko HZZO-a onda je to holy grail. Svaki puta kod HZZO-ovog bi se osjećala ko u mesnici. Znam da nemamo svi mogućnosti ići kod privatnika, ali ako za išta dajem novce onda bi to bilo za to, da me se u prvom redu tretira dobro i kao čovjeka.
Slažem se. Ja također idem privatno,ali zato što idem jedanput godišnje i do ovoga nisam imala problema. Sad poslije korone baš i nisam pri novcu da nalaze vadim kod privatnika jer treba dosta toga provjeriti da vidimo zašto nema trudnoće.
Bok, cure. Evo dosla mi menga. Kako su smajlici bili 7.5. i 8.5.,a 9.5. nije bilo smajlica, mislim da je ovo tocno 14 dana od ovulacije.S jedne strane sam tuzna, jer smo stvarno pokrili sve dane i prije i tad i poslije, a s druge strane, ovo mi je nekakav dobar znak da valjda onda imam ovulaciju i da mi je ciklus u redu. Jedino me muci to smedje sto mi se pojavljivalo zadnja dva dana, a prije nikad. Sto vi mislite, mogu li racunati da su mi ciklusi ok? U pon zovem gincku, nadam se da ce me uzeti isti dan. Suprug ide u srijedu na spermiogram…
Koliko sam skužila i ja sam u isto vrijeme pokušala kad i ti 7.5. I 8.5. I 9.5. ( i ja sam tad imala ovulaciju).
I isto sam jučer dobila mengu. ( nažalost ).
Tako da ću sad ići s trakcima da budem sigurna kad mi je ovulacija.
I ciklusi su mi redoviti svakih 29-30 dana.
Al ću ovaj tjedan ići kod ginekologa, za neki savjet :)
:)
Miska dobrodosla !!! I brzo vidjela svoj plusic 🌸
Ditaalice hvala ti na savjetu-iskustvu,nastavljam ja nju piti koliko god nije najfinija...ja ju kombiniram sa slatkim sokom pa ide nekako!
Nella i ja sam krenula sa LH trakicama da sam barem sigurna da smo pogodili O pa da barem tu sumnju uklonimo ako postoji neki drugi problem..
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watsonoo9 čitam sve vas i sam sva zbunjena postala jer mislila sam do sad da se ovulacija događa svaki mjesec ( govorim za one koji imaju redoviti ciklus svakih ccc 29 dana ) i onda mi zdrava logika nalaze da se i ovulacija mora dogoditi i to 14 dana prije sljedeće M.
Muz mi je rekao da on neće nikakve trakice pratit, da se opustim popim času vina i da si ne nabijam brinu previše, al ženski mozak moram provjerit s trakicama Da znam dali he stvarno tad O moze me koštat samo nešto novaca. :)
Watsonoo9 čitam sve vas i sam sva zbunjena postala jer mislila sam do sad da se ovulacija događa svaki mjesec ( govorim za one koji imaju redoviti ciklus svakih ccc 29 dana ) i onda mi zdrava logika nalaze da se i ovulacija mora dogoditi i to 14 dana prije sljedeće M.
Muz mi je rekao da on neće nikakve trakice pratit, da se opustim popim času vina i da si ne nabijam brinu previše, al ženski mozak moram provjerit s trakicama Da znam dali he stvarno tad O moze me koštat samo nešto novaca. :)
Pozz, nemoj se ljutit, al nasa tijela nisu savrsene mašine, i logika ti kod ciklusa nema bas pretjeranog znacenja. Npr, ja sam prije 9 godina kod ginekologa otkrila da je moja ovulacija negdje oko 18 dana ciklusa koji traje cca 30 dana. Kod nekih zena se isto tako desi na 11 dan ciklusa. Isto tako, kod zena u najboljem reproduktivnom periodu Ovulacija zna priskocit jednom ili dvaput godisnje. S godinama se to povecava. LH trakice ti mogu pomoc da otkrijes kad je tocno tvoja ovulacija da ne pucate u prazno 😉 Moze se stvarno dogodit da ti je ovulacija tocno na 14. dan ciklusa, al velike su mogucnosti da nije tako.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja npr. imam redoviti ciklus 28-30dana ali ovulaciju dosta rano, 11.,12.dc. Znam puno zena koje su ostale trudne a imale odnose zadnji dan menstruacije ili dan nakon. Najbolje je pratiti trakicama, najtocnije je.
Sortiraj odgovore
Najstariji