Ako ne dode vjestica krajem ovog tjedna...bas cu probat te trakice iz mullera jos nisam eksperimentirala niti s jednima
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Pozdrav svima u ove kasne sate... Samo prijavljujem vješticu, stigla jučer iako po svakoj računici smo pokrili sve plodne dane. No, ne možeš protiv prirode i sudbine. Više sreće drugi put. Sad sam si instalirala aplikaciju da mi se više ne dogodi tolika neodgovornost i sramota da neznam točan datum zadnje M. Ja ću pokušati s tim iz Mullera što ste spomenule pošto je jeftiniji, pa ćemo vidjeti ovaj mjesec kako bude. Svima koje čekate plusiće, sretnooooo!!!
KDS drago mi je da si se javila 👆😊
Nisi se jos odlucila na trakice ?
Ja sam digitalni clear blue 1.put koristila ovaj mjesec i dostra je praktican. Istina da drzi cijenu s obzirom da ima samo 10trakica ali ima u mulleru (frisko stiglo) takoder digitalni aparatic i dode 139kn.
Eto ako netko proba neka javi 👆👭
Ej ma naručeni su od kineza još kad ali nikako da stignu. Nadam se da ću uočiti po sluzi O danas/sutra. Pokušavam čim manje pratiti tj. da ne koristim trakice/testove i ne stresiram se, a danas već nekako razmišljam da odem po digitalni
Čujte, Clearblue digitalni košta, ali ja iskoristim samo dvije po ciklusu. Po kalendaru cca znam kad bi trebalo biti - testiram dan prije očekivanog smajlića i na dan, i do sad su mi trebale samo dvije.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Čujte, Clearblue digitalni košta, ali ja iskoristim samo dvije po ciklusu. Po kalendaru cca znam kad bi trebalo biti - testiram dan prije očekivanog smajlića i na dan, i do sad su mi trebale samo dvije.
Upravo tako i ja radim, tim nacinom 10 trakica mi zna trajati i par mjeseci. A na ljekarne.hr zna cesto biti i popusta na clearblue digitalni pa skicnite. :-)
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
Clearblue je super za zene koje znaju kad im je ovulacija tocno. Za nas kojima ista seta je malo skupo. Inace, nekako je i sigurniji jer pokaze taj smajlic, ovako cesto nagađam jel ta druga crtica dovoljno tamna ili nije. Sva sreca pa postoje i drugi znakovi ovulacije. Kod mene eto to ovulacijsko krvarenje i sluzavi iscjedak i bol u određenom jajniku. U svakom slučaju ja isto preporučam clearblue ako su vam ovulacije uvijek u istom dijelu ciklusa 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
KDS drago mi je da si se javila 👆😊
Nisi se jos odlucila na trakice ?
Ja sam digitalni clear blue 1.put koristila ovaj mjesec i dostra je praktican. Istina da drzi cijenu s obzirom da ima samo 10trakica ali ima u mulleru (frisko stiglo) takoder digitalni aparatic i dode 139kn.
Eto ako netko proba neka javi 👆👭
Kakvo je kod tebe stanje? Koji ti je dpo?
Meni je 6. dpo, pokrili smo dva dana prije,dan O i dva dana kasnije... sada samo preostaje ubitacno cekanje 😰. Idem u meduvremenu kod ginica da vidimo jek sve na mjestu 👆😊
Ja ovaj mjesec bas nikakve simptome nisam imala da je O,sluz je bila samo prozirna no ne i ratezljiva...a i bila je nekoliko dana prije racunice na kalendaru.
Tako da se ja ipak oslanjam na clear blue...nemam izbora.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Meni je 6. dpo, pokrili smo dva dana prije,dan O i dva dana kasnije… sada samo preostaje ubitacno cekanje 😰. Idem u meduvremenu kod ginica da vidimo jek sve na mjestu 👆😊
Ja ovaj mjesec bas nikakve simptome nisam imala da je O,sluz je bila samo prozirna no ne i ratezljiva…a i bila je nekoliko dana prije racunice na kalendaru.
Tako da se ja ipak oslanjam na clear blue…nemam izbora.
Kada si sa Clearblue nije je bilo?
Prošli mjesec meni neka tek toliko, ovaj ćemo vidjeti. A prije dok ju nisam čekala je je baš bilo. Al ajde pojačani nagon se budi pa će valjda O
Ne,ne bilo je O,clear blue mi je registrirao smajlic 11.dan ciklusa...kazem,ne mogu se pouzdati u simptome i sluz nikako 😰
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji