Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    23. Svibanj 2020. 15:10

Hvala ti puno na svim ovim savjetima. Uvijek sam mislila da ne treba previse imati odnose u dane kad nisu plodni dani. A i ostalo mi iskustvo kad smo onom prilikom imali samo 2 odnosa u tom mjesecu pa ostala trudna. Sto se vlaznosti tice, sve je ok. Poslusat cu tvoj savjet ovaj mjesec i probat cemo cesce. Inace, mislila sam ovaj mjesec ne radit trakice jer mi ide sve na zivce vise. Jedino mi bude drago kad vidim kad sam otprilike ovulirala pa znam kad bi (ne) trebala menga. Jer evo zadnjih par mjeseci ciklusi: 30, 31, 30, 27, 30. Stalno varira. I jos jednom, hvalaaaa 🥰

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nella....
    23. Svibanj 2020. 16:53

Pozdrav Curke.
    Nadam se da me puštate u svoje društvo za podršku :)
    Al evo imala sam spontani u 11 tjednu sredinom 1 mjeseca. Tijelo je sama od sebe odbacilo plod ( rekli su mi da imam sreće da je sve tako ispalo, meni to nije sreća al dobro moglo je i gore proći )
    Uglavnom pregledao me nakon tjedana dana i ginekolog,rekao je da sve uredu da sepočela ponovno ljuštit i da ako je sve uredu da ću dobit  menstruaciju da ja znam da je sve uredu.
    I dobila sam i u 2 mj i od 
    20.3.-23.4.
    24.4.-27.4. 
    I danas 23.5.
    Uglavnom muz i ja smo pokušali 7.8.9. -5. Kad sam imala plodne dane.

Pa sam htjela vas pitat, citala sam dosta o tome , ali dali vi koje imate redovitu menstruaciju koriste trakice,ili samo mjerite nazalni temperaturu 
    Koliko vam variraju plodni dani,  dali vam uopće variraju, mislim od mjeseca do mjesec ?

Pijem folnu ( al iskrena ću bit i zaboravim ju koji put ) i imam 28 god .

Muz i ja planiramo sad kroz 2 tjedna ići na odmor za vikend pa bi nekako probala uskladiti , da se malo opustimo.

watson009
    23. Svibanj 2020. 20:08

Nella dobro nam dosla !!!🙌
    Ja sam tek ovaj mjesec pocela sa LH trakicama i to digitalni clear blue,nemam ja zivaca za loviti sjene i crtice svojim okom! Posto imam iskustva samo ovaj mjesec sa lovljenjem O,znam da smo ju deff ulovili i nema sanse da bih sama prepoznala da se radi o tome da nisam testirala...
    Dakle proslih mjeseci ocito nismo pogodili O,sada cemo vidjeti sto ce biti...nastaviti cu svakako i dalje mjeriti pa vidjeti it mjeseca u mjesec sto ce biti...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Josipajopi
    24. Svibanj 2020. 09:31

Pozdrav! Pridružujem se temi. 31 godina,ginekološki sve ok. Kad sam najavila ginekologici da planiramo prvu bebu, rekla je da se vidimo za dva mjeseca,a na kraju prošla i godina, od trudnoće ništa. Pila vrkutu, kupila trakice da sama sebi potvrdim da je došlo do ovulacije, ali od trudnoće ništa. Kad mi netko kaže da se opustim i da će doći kada se najmanje nadam, točno poludim. I

• Valeera
    24. Svibanj 2020. 12:08

Josipajopi

Pozdrav! Pridružujem se temi. 31 godina,ginekološki sve ok. Kad sam najavila ginekologici da planiramo prvu bebu, rekla je da se vidimo za dva mjeseca,a na kraju prošla i godina, od trudnoće ništa. Pila vrkutu, kupila trakice da sama sebi potvrdim da je došlo do ovulacije, ali od trudnoće ništa. Kad mi netko kaže da se opustim i da će doći kada se najmanje nadam, točno poludim. I

Ali na žalost je to tako

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

malamarelica
    24. Svibanj 2020. 12:28

Ma vise ne vjerujem ni u sta. Kao da su one zene koje su bile silovane i ostale trudne, eto bas bile opustene. Da ne spominjem stoljeca ugovorenih brakova i djece "po narudzbi", da se produzi loza, da se dobije muski nasljednik, sigurno su zene uzivale. Zato i mene kao i tebe ljuti to opusti se i bude. Isto kao i sve ostao, digni noge pa bude, ajd u ivaj polozajpa bude, pij ovo pa bude. Istina je da pravila nema. I svakome bude drukcije. Ja cu se sljedeci put napit pa mozda bude onda. Uf... ljuta sam zbog svih zena kojima govore da se opuste pa bude

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Josipajopi
    24. Svibanj 2020. 12:41

malamarelica

Ma vise ne vjerujem ni u sta. Kao da su one zene koje su bile silovane i ostale trudne, eto bas bile opustene. Da ne spominjem stoljeca ugovorenih brakova i djece "po narudzbi", da se produzi loza, da se dobije muski nasljednik, sigurno su zene uzivale. Zato i mene kao i tebe ljuti to opusti se i bude. Isto kao i sve ostao, digni noge pa bude, ajd u ivaj polozajpa bude, pij ovo pa bude. Istina je da pravila nema. I svakome bude drukcije. Ja cu se sljedeci put napit pa mozda bude onda. Uf… ljuta sam zbog svih zena kojima govore da se opuste pa bude

Slažem se. Svaki mjesec, veće razočaranje. Dva dana kašnjenja menstruacije, trčanje po test pa tumačenje kao nekih simptoma, a na kraju uvijek jednako završi i ne znam kako bi to onda mogla pustiti i prestati misliti. Što je najbolje, imam dosta obaveza po cijele dane, ali uvijek stignem misliti, razmišljati, računati, proučavati 😭 Možda bi i sama trebala popiti koju više 🤭

watson009
    24. Svibanj 2020. 12:48

Josipajopi pozdrav i ostala nam cim prije trudna 😎🙏 i mi sve ostale 👆💜
    Jeste radili jos kakve dodatne testove ? Muz spermiogram ili nesto ? Nakon godine dana se jos svakako detaljno analizirajte...

I da,slazem se...kako ne misliti.
    Nema sanse...
    Narocito jer stalno cujem price "ma mi smo od prve " ,poludim jbg 😵😱😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Josipajopi
    24. Svibanj 2020. 13:03

watson009

Josipajopi pozdrav i ostala nam cim prije trudna 😎🙏 i mi sve ostale 👆💜
    Jeste radili jos kakve dodatne testove ? Muz spermiogram ili nesto ? Nakon godine dana se jos svakako detaljno analizirajte…

I da,slazem se…kako ne misliti.
    Nema sanse…
    Narocito jer stalno cujem price "ma mi smo od prve " ,poludim jbg 😵😱😂

Hvala 💞 Svaka priča koja završi trudnoćom je nova nada za sve nas tako da se nadam da će biti puno plusića uskoro i puno bebica početkom 2021.
    Uglavnom, još uvijek nismo, ali planiramo to ovaj mjesec. Istraživala sam opcije za spermiogram pa mi privatno (iskreno) puno cca 500 kn. Saznala sam da uputnicu daje opća praksa i da je Petrova ok opcija za isti. Ima netko neki drugi savjet? 

Jagoda101
    24. Svibanj 2020. 13:36

Dobrodoslaa i zelim ti sto prije plusic 😊 Watsoon009 evo i ja NE ocekujem vjesticu za tjedan dana pa cemo vidjeti sta ce biti...

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.