Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2020. 15:22

Pozdrav, 
    Nova sam ovdje. Svim trudilicama želim da ugledaju svoje plusiće ili dvije crtice. 😊😉
    MM i ja već imamo jedno dijete od 2 god i sada bi htjeli još jednu pahuljicu. Počeli smo prošli mj. I test je bio -, naravno, baš me pogodilo. Ovaj mjesec smo kad je plodni tjedan svaki drugi dan imali odnose. Radila sam test jučer  koji je bio negativ, a danas došla M. 
    Nek prođe pa idemo u nove pobjede. 

miska
    28. Svibanj 2020. 15:47

Pandica14

Pozdrav,
    Nova sam ovdje. Svim trudilicama želim da ugledaju svoje plusiće ili dvije crtice. 😊😉
    MM i ja već imamo jedno dijete od 2 god i sada bi htjeli još jednu pahuljicu. Počeli smo prošli mj. I test je bio -, naravno, baš me pogodilo. Ovaj mjesec smo kad je plodni tjedan svaki drugi dan imali odnose. Radila sam test jučer koji je bio negativ, a danas došla M.

Pozdrav. Mi smo u braku 3god, pokusavamo skoro 2., nemamo jos djece.
    I meni danas dosla M. Ja ovaj ciklus odmaram od lijekova, ovul trakica i toga svega.
    Sretno u pokusavanju!

miska
    28. Svibanj 2020. 15:50

Je li vidjela neka u Hrvatskoj npr. u DMu ili Mulleru Ritex kinderwunsch gel? To je lubrikant, pH prilagodjen spermijima da pomogne pri oplodnji.

28. Svibanj 2020. 15:52

miska

Pandica14

Pozdrav,
    MM i ja već imamo jedno dijete od 2 god i sada bi htjeli još jednu pahuljicu. Počeli smo prošli mj. I test je bio -, naravno, baš me pogodilo. Ovaj mjesec smo kad je plodni tjedan svaki drugi dan imali odnose. Radila sam test jučer koji je bio negativ, a danas došla M.

Pozdrav. Mi smo u braku 3god, pokusavamo skoro 2., nemamo jos djece.
    I meni danas dosla M. Ja ovaj ciklus odmaram od lijekova, ovul trakica i toga svega.
    Sretno u pokusavanju!

Bok miska... 
    Baš mi je žao, ali sigurna sam da ćete uskoro uspjeti. 
    Vjerojatno kad ćete najmanje očekivati plusić će doći. 😊
    Sretno i vama. 
    Eto, možda baš za mj dana obje budemo imale sretnu vijest. 😊

watson009
    28. Svibanj 2020. 18:09

Pandica14 pozdrav,zelim ti svu srecu u iducem ciklusu!!! Sretna si sto vec imate jednu bebicu,brzo ce i druga...
    Koliko ste dugo na prvom djetetu "radili"?

Ja nisam cula za taj lubrikant a iskreno nebum ga ni koristila,nema sanse da jos i na to mislim.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    28. Svibanj 2020. 18:11

Miska,koliki ti je TSH ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

28. Svibanj 2020. 18:21

watson009

Pandica14 pozdrav,zelim ti svu srecu u iducem ciklusu!!! Sretna si sto vec imate jednu bebicu,brzo ce i druga…
    Koliko ste dugo na prvom djetetu "radili"?

Ja nisam cula za taj lubrikant a iskreno nebum ga ni koristila,nema sanse da jos i na to mislim.

Pozdrav.... 
    Sretna sam, presretna jer je predivan i zdrav dječak hvala Bogu.
    Znači njega smo iz prvog pokušaja napravili... A evo s drugim ćemo se izgleda malo morari potruditi. 
    Miska ja također za lubrikant nisam čula 

watson009
    28. Svibanj 2020. 18:55

Hm,da ,vidis...blago zenama koje su uspjele iz prve.
    Mislim da je vecina nas mislila da ce biti tako pa ipak zavrsila ovdje  kako bi se medusobno podupirale.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

28. Svibanj 2020. 19:04

watson009

Hm,da ,vidis…blago zenama koje su uspjele iz prve.
    Mislim da je vecina nas mislila da ce biti tako pa ipak zavrsila ovdje kako bi se medusobno podupirale.

Piješ folnu kiselinu možda? 

watson009
    28. Svibanj 2020. 19:44

Koristim folnu kis. a zajedno sa muzem pijem i maca prah.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.