Pozdrav,
Nova sam ovdje. Svim trudilicama želim da ugledaju svoje plusiće ili dvije crtice. 😊😉
MM i ja već imamo jedno dijete od 2 god i sada bi htjeli još jednu pahuljicu. Počeli smo prošli mj. I test je bio -, naravno, baš me pogodilo. Ovaj mjesec smo kad je plodni tjedan svaki drugi dan imali odnose. Radila sam test jučer koji je bio negativ, a danas došla M.
Nek prođe pa idemo u nove pobjede.
Pozdrav,
Nova sam ovdje. Svim trudilicama želim da ugledaju svoje plusiće ili dvije crtice. 😊😉
MM i ja već imamo jedno dijete od 2 god i sada bi htjeli još jednu pahuljicu. Počeli smo prošli mj. I test je bio -, naravno, baš me pogodilo. Ovaj mjesec smo kad je plodni tjedan svaki drugi dan imali odnose. Radila sam test jučer koji je bio negativ, a danas došla M.
Pozdrav. Mi smo u braku 3god, pokusavamo skoro 2., nemamo jos djece.
I meni danas dosla M. Ja ovaj ciklus odmaram od lijekova, ovul trakica i toga svega.
Sretno u pokusavanju!
Je li vidjela neka u Hrvatskoj npr. u DMu ili Mulleru Ritex kinderwunsch gel? To je lubrikant, pH prilagodjen spermijima da pomogne pri oplodnji.
Pozdrav,
Pozdrav. Mi smo u braku 3god, pokusavamo skoro 2., nemamo jos djece.
I meni danas dosla M. Ja ovaj ciklus odmaram od lijekova, ovul trakica i toga svega.
Sretno u pokusavanju!
Bok miska...
Baš mi je žao, ali sigurna sam da ćete uskoro uspjeti.
Vjerojatno kad ćete najmanje očekivati plusić će doći. 😊
Sretno i vama.
Eto, možda baš za mj dana obje budemo imale sretnu vijest. 😊
Pandica14 pozdrav,zelim ti svu srecu u iducem ciklusu!!! Sretna si sto vec imate jednu bebicu,brzo ce i druga...
Koliko ste dugo na prvom djetetu "radili"?
Ja nisam cula za taj lubrikant a iskreno nebum ga ni koristila,nema sanse da jos i na to mislim.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pandica14 pozdrav,zelim ti svu srecu u iducem ciklusu!!! Sretna si sto vec imate jednu bebicu,brzo ce i druga…
Koliko ste dugo na prvom djetetu "radili"?
Ja nisam cula za taj lubrikant a iskreno nebum ga ni koristila,nema sanse da jos i na to mislim.
Pozdrav....
Sretna sam, presretna jer je predivan i zdrav dječak hvala Bogu.
Znači njega smo iz prvog pokušaja napravili... A evo s drugim ćemo se izgleda malo morari potruditi.
Miska ja također za lubrikant nisam čula
Hm,da ,vidis...blago zenama koje su uspjele iz prve.
Mislim da je vecina nas mislila da ce biti tako pa ipak zavrsila ovdje kako bi se medusobno podupirale.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hm,da ,vidis…blago zenama koje su uspjele iz prve.
Mislim da je vecina nas mislila da ce biti tako pa ipak zavrsila ovdje kako bi se medusobno podupirale.
Piješ folnu kiselinu možda?
Koristim folnu kis. a zajedno sa muzem pijem i maca prah.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji