Super hvala curke :) još se sad nadam da će m stići sto prije s terena :) želim svima sreću s trakicama i vi koje ste bile pune akcije da se napokon ispune želje ❤️
Drage cure, često pratim vaše komentare te sam odlučila ne biti samo promatrač već podijeliti svoje iskustvo. Ukratko, ja 33, m 38, pokušavamo od 9/2019. Od pretraga smo obavili spermiogram koji je dobar, vadila sam za vrijeme korone spolne hormone koji su ok (malo previše muških hormona pa ću na dodatne pretrage), LH trakice koristim svaki mjesec već zadnjih 6 mj. Ovaj mjesec dva dana nakon ovulacije imam prvi puta krvarenje koje traje već 3 dana😕, tako da nam je ovo nešto novo i ukazuje mi na to da ni ovaj mjesec možda ništa. Trudim se biti pozitivna, ali čekanje ubija, a ja nažalost nikako da usvojim savjet "opusti se" već živim od menstruacije do LH trakica do čekanja nove m. ili plusa na testu😁. Koristim svježu matičnu mliječ, pelud, vrkutu, te se nadam da će pomoći🤞. Imate li iskustva s krvarenjem nakon ovulacije? Trakice su pokazale da je ovulacija bila😕
Ja 33g, M 38g, nezaštićeni od 9/2019
Ne,ne bilo je O,clear blue mi je registrirao smajlic 11.dan ciklusa…kazem,ne mogu se pouzdati u simptome i sluz nikako 😰
Možda smo se krivo razumijele...mislila sam da nije bilo sluzi, a smajlić da je bio
Pozdrav drage zene evo mi smo u plodnim danima od jucer, ovaj mj smo odlucili promijenit taktiku pa cemo za ovo vrijeme svaki drugi dan, a kada O prode kako nam se da. Prosli mj smo cijeli svaki 2,3 dan i mislim cak da nam je mozda to bilo i previse. Pa cemo vidjet, mladi smo jos a i tek smo u pravom pokusavanju 2 mj. Cak imamo dosta obaveza ovaj mj pa nam to nekako skrece misli da ne razmisljamo samo o tome za razliku od proslog kada nam je to bio glavni fokus. Drzim 🤞🤞 svim zenama koje su ovdje 😊😘
Nea 💗
Drage cure, često pratim vaše komentare te sam odlučila ne biti samo promatrač već podijeliti svoje iskustvo. Ukratko, ja 33, m 38, pokušavamo od 9/2019. Od pretraga smo obavili spermiogram koji je dobar, vadila sam za vrijeme korone spolne hormone koji su ok (malo previše muških hormona pa ću na dodatne pretrage), LH trakice koristim svaki mjesec već zadnjih 6 mj. Ovaj mjesec dva dana nakon ovulacije imam prvi puta krvarenje koje traje već 3 dana😕, tako da nam je ovo nešto novo i ukazuje mi na to da ni ovaj mjesec možda ništa. Trudim se biti pozitivna, ali čekanje ubija, a ja nažalost nikako da usvojim savjet "opusti se" već živim od menstruacije do LH trakica do čekanja nove m. ili plusa na testu😁. Koristim svježu matičnu mliječ, pelud, vrkutu, te se nadam da će pomoći🤞. Imate li iskustva s krvarenjem nakon ovulacije? Trakice su pokazale da je ovulacija bila😕
Ja imam to periovulacijsko krvarenje, traje dva dana i bude rozo pomijesano sa sluzi, oskudno. Normalno je ako ne traje duze od tri dana i ako nije obilno. U tom slucaju moze znaciti poremecaj hormona i izostanak ovulacije.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Chupketa,Ines pozdrav !!!
Nemam iskustva sa tim krvarenjem...a da nazoves ginica ? 3 dana ipak nije malo 👆
Istina je to,na kraju se mjesec svede na nekakva iscekivanja i kalkulacije...htjele mi to ili ne,skicnemo sigurno na kalendar da se znamo orijentirati kada je sto.
Nije lako biti toliko opusten kada to zelis vise nego ista !!!
Kalkulirale mi sto manje i ostale cim prije T🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Meni danas stigla M. Pila sam Klomifen ovaj mj, progesteron, vitamine. Imala neke simptome, napravila test i bio je -. Danas dobila M. Dogovorila termin opet kod gin, ali tek iduci tj pa necu ovaj mj piti Klomifen na svoju ruku. Nije mi gin nista rekao prosli put da ako dobijem M da li smijem opet piti Klomifen pa ne zelim sama riskirati.
Ovaj mj cemo laganini, neoptereceno, bez ovulacijskih testova, racunanja nego kako nam dodje.
Miska zao mi je....
Glavu gore i jos jace u nove pobjede,nema odustajanja!!! Kaze eni edna prijateljica koja je dugo pokusalvala ostati T-nista bez case vina ehhehe💜
Meni je dns gin rekao da sam ovulirala ovaj mj-sto smo i pokrili, da vidi zuto tijelo i da je sve u redu.
Mislim da cemo se uskoro baciti na spermiogram...
Oboje pijemo maca prah ,vidjeti cemo...mozda je sreca bas iza ugla 🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Miska zao mi je….
Glavu gore i jos jace u nove pobjede,nema odustajanja!!! Kaze eni edna prijateljica koja je dugo pokusalvala ostati T-nista bez case vina ehhehe💜
Meni je dns gin rekao da sam ovulirala ovaj mj-sto smo i pokrili, da vidi zuto tijelo i da je sve u redu.
Mislim da cemo se uskoro baciti na spermiogram…
Oboje pijemo maca prah ,vidjeti cemo…mozda je sreca bas iza ugla 🙌
I kontam koju casu popit, malo za opustanje. 😉
Ja pijem terapiju za stitnjacu i vitamine. Za ostalo sam sve cula, ali ne znam sto smijem sto ne zbog stitnjace.
Mi smo rijesili sve pretrage koje su nam predlozili, krvne pretrage, prohodnost jajovoda, spermiogram. Sve je ok, jedino sto ja pijem terapiju za usporenu stitnjacu.
Treba ici na sve preglede i ne gubiti vrijeme.
Sretno dalje! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji