Jučer bila na folikulometriji. Najveći folikul 8.5, ostali oko 6, endometrij 8.9.. Ništa od ovog ciklusa i ovulacije.😥
Sljedeći mjesec opet pijem Klomifen, ali sad 2 tablete odjednom ujutro. Dobila sam uputnicu da izvadim AMH. Jel postoji razlika- gdje je bolje izvaditi, Merkur ili Vinogradska? Što slijedi ako je nizak/visok hormon? Ima li klomifen smisla? 😐
Valeera, žao mi je.
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Jučer bila na folikulometriji. Najveći folikul 8.5, ostali oko 6, endometrij 8.9.. Ništa od ovog ciklusa i ovulacije.😥
Sljedeći mjesec opet pijem Klomifen, ali sad 2 tablete odjednom ujutro. Dobila sam uputnicu da izvadim AMH. Jel postoji razlika- gdje je bolje izvaditi, Merkur ili Vinogradska? Što slijedi ako je nizak/visok hormon? Ima li klomifen smisla? 😐
Valeera, žao mi je.
Ne znam puno, ali je meni dr. za AMH rekla da se ne brinem iako mi kaže da mi je smanjena plodnost. Zaboravih vrijednosti, moram popodne pogledati. Ja sam vadila privatno.
Valeera žao mi je.
Cure moje redovito vas čitam, koliko stignem, ali ne pišem. Uskoro očekujem O i dalje bez trakica. Nadam se da gađamo prave dane tj. da je zapravo O kada i mislim da će biti. Ovaj mjesec sam baš nekako čudno smirena. Nije ono moramo tad i tad, samo sam rekla srijedu i četvrtak moramo sigurno, a ostalo kako nam se bude dalo (2-3 dana razmaka). Malo je splasnuo optimizam "ovo je naš mjesec", ali još uvijek postoji. Oboje smo se okrenuli aktivnijem životu...u smislu više kretanja, vježbanja,... M je malo nervozniji i tužniji općenito ovih dana.
Curke planiram kupit clever-tanken blue za ovulaciju, kad bude smajlić da se odmah bacim na posao il moram nešto čekati
Prvi puta ću ih koristit :) hvala i drzte se sve 🥰
Valeera, žao mi je.
Ne znam puno, ali je meni dr. za AMH rekla da se ne brinem iako mi kaže da mi je smanjena plodnost. Zaboravih vrijednosti, moram popodne pogledati. Ja sam vadila privatno.
Provjerila. AMH mi je 10.46.
Curke planiram kupit clever-tanken blue za ovulaciju, kad bude smajlić da se odmah bacim na posao il moram nešto čekati
Prvi puta ću ih koristit :) hvala i drzte se sve 🥰
Meni je to spas. Bar sam nekako sigurna da se ovulacija dogodila digitalni daleko bolji od onog gdje treba dobro proučavati trakice.
Ne tanken nego trakice 😬 kako to funkcionira? Jel mi možeš kratko objasniti :)
Imaju one standardne kao oni jeftini testovi za trudnoću. 5 komada 100 kn u dm-u. Ima dvije crtice. Jedna je kontrolna, a druga testa. Ako je crtica u testnom području jednaka ili tamnija od crtice u kontrolom području, znači da će do ovulacije doći u idućih 14-48h. Ja to baš nisam znala dobro pročitati pa sam kupila digitalni Clearblue kojih ima 10 i košta 200 kn u dm-u, ali je puno jednostavniji. Ako se simbol smješka na ekranu, vrijeme je za akciju, a ako je prazan kružić, nema ovulacije. Cijena po trakici u prosijeku ista, a ovaj digitalni meni preporod.
KDS drago mi je da si se javila 👆😊
Nisi se jos odlucila na trakice ?
Ja sam digitalni clear blue 1.put koristila ovaj mjesec i dostra je praktican. Istina da drzi cijenu s obzirom da ima samo 10trakica ali ima u mulleru (frisko stiglo) takoder digitalni aparatic i dode 139kn.
Eto ako netko proba neka javi 👆👭
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji