Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    24. Svibanj 2020. 13:59

Josipajopi slazem se ,puno je to para,a ako imate uputnicu radije onda u bolnicu ako se ne narucuje i sl.

Ditaalice ajme svu srecu ti zelim u ovome ciklusu!!!!! 🙏
    Vidim ti u potpisu da koristis maca prah,jel ga dugo pijes ? Ja pijem tek od ovoga ciklusa i to od pocetka M...citala sam da se pije samo do Ovulacije,i ti ga tako koristis ili?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Josipajopi
    24. Svibanj 2020. 13:59

Ditaalice

Dobrodoslaa i zelim ti sto prije plusic 😊 Watsoon009 evo i ja NE ocekujem vjesticu za tjedan dana pa cemo vidjeti sta ce biti…

Hvala! Također, držim 🤞🏻

Jagoda101
    24. Svibanj 2020. 16:01

Ja macu pijem nekih mjesec dana i groznaa je okusom 🤢 al da se izdrzat haha i ja ju pijem cijelo vrijeme ujutro jednu zlicicu mace uzmem sa jogurtom ili nekim smoothijem. Kolko sam ja citala pise da se moze cijelo vrijeme do trudnoce, a onda se treba posavjetovat s doktorom. Nisam ni ja bas sigurna al mislim da se marulja pije do ovulacije, a vrkuta i maca se mogu cijelo vrijeme...al eto neka me neko ispravi ako grijesim

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

miska
    24. Svibanj 2020. 16:41

Pozdrav zenice!! 😊 Pridruzujem se temi. Muz i ja pokusavamo skoro 2god. Nakon par mj pokusavanja otkrila da imam usporenu stitnjacu, pod terapijom je sve ok. Spermiogram, prohodnost jajovoda, krvne pretrage, sve ok. Ovaj mjesec pila Klomifen, na uzv 2 velike folikule. Ciljani odnosi nakon tzv. stoperice, uzimam vitamine, progesteron, magnezij (sve kako je gin rekao). Jutros, 3 dana prije (nezeljene i neocekivane) menstrucije test negativan. Blago je reci da sam dusu isplakala jer simptome imam i bas sam mislila da je to to.
    Jel imao netko tako lazno negativan test napravljen par dana ranije? Pise u uputama Clearblue testa da je moguce zbog Klomifena.

miska
    24. Svibanj 2020. 16:44

watson009

Josipajopi pozdrav i ostala nam cim prije trudna 😎🙏 i mi sve ostale 👆💜
    Jeste radili jos kakve dodatne testove ? Muz spermiogram ili nesto ? Nakon godine dana se jos svakako detaljno analizirajte…

I da,slazem se…kako ne misliti.
    Nema sanse…
    Narocito jer stalno cujem price "ma mi smo od prve " ,poludim jbg 😵😱😂

Jao to je najgore. Sve oko mene neki sa 2,3 djece, cim se vjencali odmah trudnoca.  Koliko god ti s jedne strane drago zbog tih ljudi, zbog sebe bi od muke nekad plakala. 😣

• Josipajopi
    24. Svibanj 2020. 18:37

miska

Pozdrav zenice!! 😊 Pridruzujem se temi. Muz i ja pokusavamo skoro 2god. Nakon par mj pokusavanja otkrila da imam usporenu stitnjacu, pod terapijom je sve ok. Spermiogram, prohodnost jajovoda, krvne pretrage, sve ok. Ovaj mjesec pila Klomifen, na uzv 2 velike folikule. Ciljani odnosi nakon tzv. stoperice, uzimam vitamine, progesteron, magnezij (sve kako je gin rekao). Jutros, 3 dana prije (nezeljene i neocekivane) menstrucije test negativan. Blago je reci da sam dusu isplakala jer simptome imam i bas sam mislila da je to to.
    Jel imao netko tako lazno negativan test napravljen par dana ranije? Pise u uputama Clearblue testa da je moguce zbog Klomifena.

Mojoj prijateljici su svi testovi bili negativni i to danima, ali je primijetila da nešto nije uredu. Tek joj beta pokazala da je trudna. 

• Josipajopi
    24. Svibanj 2020. 18:38

miska

watson009

Josipajopi pozdrav i ostala nam cim prije trudna 😎🙏 i mi sve ostale 👆💜
    Jeste radili jos kakve dodatne testove ? Muz spermiogram ili nesto ? Nakon godine dana se jos svakako detaljno analizirajte…

I da,slazem se…kako ne misliti.
    Nema sanse…
    Narocito jer stalno cujem price "ma mi smo od prve " ,poludim jbg 😵😱😂

Jao to je najgore. Sve oko mene neki sa 2,3 djece, cim se vjencali odmah trudnoca. Koliko god ti s jedne strane drago zbog tih ljudi, zbog sebe bi od muke nekad plakala. 😣

Tako i meni nekada dođe. Gledam trudnice i sva se ujadim. 

• Dasa
    24. Svibanj 2020. 18:50

Josipajopi

Pozdrav! Pridružujem se temi. 31 godina,ginekološki sve ok. Kad sam najavila ginekologici da planiramo prvu bebu, rekla je da se vidimo za dva mjeseca,a na kraju prošla i godina, od trudnoće ništa. Pila vrkutu, kupila trakice da sama sebi potvrdim da je došlo do ovulacije, ali od trudnoće ništa. Kad mi netko kaže da se opustim i da će doći kada se najmanje nadam, točno poludim. I

Isti slucaj i kod mene🤔🤔

Jagoda101
    24. Svibanj 2020. 18:56

Ja imam osjecaj da od kad to zelim da se broj trudnica koje vidim na dnevnoj bazi utrostrucio!!

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

miska
    24. Svibanj 2020. 19:06

Ima znaci jos nade! 🙏 Pricekat cu par dana pa vidjet, pravit test i narucit se kod gin. Nije mi ni rekao hocu li opet piti Klomifen ako sad ne uspije, sve je komentirao u stilu da je siguran da je to to.
    Ja radim u trgovini pa stalno vidjam trudnice i bebe. Plus ovako parove koje poznajem, bas ih je puno.
    Samo ne treba gubiti nadu! 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.