Josipajopi slazem se ,puno je to para,a ako imate uputnicu radije onda u bolnicu ako se ne narucuje i sl.
Ditaalice ajme svu srecu ti zelim u ovome ciklusu!!!!! 🙏
Vidim ti u potpisu da koristis maca prah,jel ga dugo pijes ? Ja pijem tek od ovoga ciklusa i to od pocetka M...citala sam da se pije samo do Ovulacije,i ti ga tako koristis ili?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Dobrodoslaa i zelim ti sto prije plusic 😊 Watsoon009 evo i ja NE ocekujem vjesticu za tjedan dana pa cemo vidjeti sta ce biti…
Hvala! Također, držim 🤞🏻
Ja macu pijem nekih mjesec dana i groznaa je okusom 🤢 al da se izdrzat haha i ja ju pijem cijelo vrijeme ujutro jednu zlicicu mace uzmem sa jogurtom ili nekim smoothijem. Kolko sam ja citala pise da se moze cijelo vrijeme do trudnoce, a onda se treba posavjetovat s doktorom. Nisam ni ja bas sigurna al mislim da se marulja pije do ovulacije, a vrkuta i maca se mogu cijelo vrijeme...al eto neka me neko ispravi ako grijesim
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Pozdrav zenice!! 😊 Pridruzujem se temi. Muz i ja pokusavamo skoro 2god. Nakon par mj pokusavanja otkrila da imam usporenu stitnjacu, pod terapijom je sve ok. Spermiogram, prohodnost jajovoda, krvne pretrage, sve ok. Ovaj mjesec pila Klomifen, na uzv 2 velike folikule. Ciljani odnosi nakon tzv. stoperice, uzimam vitamine, progesteron, magnezij (sve kako je gin rekao). Jutros, 3 dana prije (nezeljene i neocekivane) menstrucije test negativan. Blago je reci da sam dusu isplakala jer simptome imam i bas sam mislila da je to to.
Jel imao netko tako lazno negativan test napravljen par dana ranije? Pise u uputama Clearblue testa da je moguce zbog Klomifena.
Josipajopi pozdrav i ostala nam cim prije trudna 😎🙏 i mi sve ostale 👆💜
Jeste radili jos kakve dodatne testove ? Muz spermiogram ili nesto ? Nakon godine dana se jos svakako detaljno analizirajte…
I da,slazem se…kako ne misliti.
Nema sanse…
Narocito jer stalno cujem price "ma mi smo od prve " ,poludim jbg 😵😱😂
Jao to je najgore. Sve oko mene neki sa 2,3 djece, cim se vjencali odmah trudnoca. Koliko god ti s jedne strane drago zbog tih ljudi, zbog sebe bi od muke nekad plakala. 😣
Pozdrav zenice!! 😊 Pridruzujem se temi. Muz i ja pokusavamo skoro 2god. Nakon par mj pokusavanja otkrila da imam usporenu stitnjacu, pod terapijom je sve ok. Spermiogram, prohodnost jajovoda, krvne pretrage, sve ok. Ovaj mjesec pila Klomifen, na uzv 2 velike folikule. Ciljani odnosi nakon tzv. stoperice, uzimam vitamine, progesteron, magnezij (sve kako je gin rekao). Jutros, 3 dana prije (nezeljene i neocekivane) menstrucije test negativan. Blago je reci da sam dusu isplakala jer simptome imam i bas sam mislila da je to to.
Jel imao netko tako lazno negativan test napravljen par dana ranije? Pise u uputama Clearblue testa da je moguce zbog Klomifena.
Mojoj prijateljici su svi testovi bili negativni i to danima, ali je primijetila da nešto nije uredu. Tek joj beta pokazala da je trudna.
Josipajopi pozdrav i ostala nam cim prije trudna 😎🙏 i mi sve ostale 👆💜
Jeste radili jos kakve dodatne testove ? Muz spermiogram ili nesto ? Nakon godine dana se jos svakako detaljno analizirajte…
I da,slazem se…kako ne misliti.
Nema sanse…
Narocito jer stalno cujem price "ma mi smo od prve " ,poludim jbg 😵😱😂
Jao to je najgore. Sve oko mene neki sa 2,3 djece, cim se vjencali odmah trudnoca. Koliko god ti s jedne strane drago zbog tih ljudi, zbog sebe bi od muke nekad plakala. 😣
Tako i meni nekada dođe. Gledam trudnice i sva se ujadim.
Pozdrav! Pridružujem se temi. 31 godina,ginekološki sve ok. Kad sam najavila ginekologici da planiramo prvu bebu, rekla je da se vidimo za dva mjeseca,a na kraju prošla i godina, od trudnoće ništa. Pila vrkutu, kupila trakice da sama sebi potvrdim da je došlo do ovulacije, ali od trudnoće ništa. Kad mi netko kaže da se opustim i da će doći kada se najmanje nadam, točno poludim. I
Isti slucaj i kod mene🤔🤔
Ja imam osjecaj da od kad to zelim da se broj trudnica koje vidim na dnevnoj bazi utrostrucio!!
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Ima znaci jos nade! 🙏 Pricekat cu par dana pa vidjet, pravit test i narucit se kod gin. Nije mi ni rekao hocu li opet piti Klomifen ako sad ne uspije, sve je komentirao u stilu da je siguran da je to to.
Ja radim u trgovini pa stalno vidjam trudnice i bebe. Plus ovako parove koje poznajem, bas ih je puno.
Samo ne treba gubiti nadu! 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji