Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    21. Svibanj 2020. 15:57

Cure, kad smo kod savjeta. Bio mi je smajlic 7.5. i 8.5. Nemam pojma trebam li dobit mengu sutra, preksutra ili u subotu. Malo su mi osjetljive grudi, al bas nista posebno. Jucer sam 3x tijekom dana imala jak menstrualni grc, bas ono kao kad dobijem mengu (inace to imam prvih sat vremena nakon sto procurim). Prije par sati odem na wc i onak svijetlosmede na papiru, skrooz svijetlo. Napravim maloprije test, negativan. E sad, racunam li kao da je danas pocela menga? Pitam jer se cim pocne moram javit ginicki zbog uzv u krvarenju, a ide vikend. Bojim se da ce bit prekasno ako ju nazovem u pon jer mislim da mi je rekla da mora bit prva 3 dana (mozda je rekla 5, da me ubijete,sve mi se pomijesalo). 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

watson009
    21. Svibanj 2020. 16:09

Daj ti nju nazovi i reci sto ti se pojavilo na papiru pa da ne izgubis ovaj ciklus u slucaju da je vjestica dosla!!! Ja bi barem nazvala gin i trazila savjet u vezi tvog slucaja...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

nina23
    21. Svibanj 2020. 16:11

more2309

nina23

Dali itko od vas uzima folnu kiselinu? Ja sam posla prije par dana jer kazu da je dobra za onoga ko planira trudnocu

Ja pijem od Solgara 🙂

I ja sam uzela tu

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Valeera
    21. Svibanj 2020. 16:27

malamarelica

Cure, kad smo kod savjeta. Bio mi je smajlic 7.5. i 8.5. Nemam pojma trebam li dobit mengu sutra, preksutra ili u subotu. Malo su mi osjetljive grudi, al bas nista posebno. Jucer sam 3x tijekom dana imala jak menstrualni grc, bas ono kao kad dobijem mengu (inace to imam prvih sat vremena nakon sto procurim). Prije par sati odem na wc i onak svijetlosmede na papiru, skrooz svijetlo. Napravim maloprije test, negativan. E sad, racunam li kao da je danas pocela menga? Pitam jer se cim pocne moram javit ginicki zbog uzv u krvarenju, a ide vikend. Bojim se da ce bit prekasno ako ju nazovem u pon jer mislim da mi je rekla da mora bit prva 3 dana (mozda je rekla 5, da me ubijete,sve mi se pomijesalo).

Meni ti 2-3 dana prije menge bude samo na WC papiru i to mi je gin rekao da smatram probojnim krvarenjem, a kad baš krene to je menstruacija. I dobro je tako, jer kad sam imala mengu zadnje 28.03.prema kalendaru sam trebala imati smajli 08.04.i jesam, a već sam 26.03.imača malo krvi na toalet papiru. Međutim ubilježila sam si 28.3.i bilo je dobro. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

malamarelica
    21. Svibanj 2020. 16:35

Ok, hvala cure. Meni se nikad to nije pojavljivalo, nego evo prosli mj danima nesto bez. A sad ovo. Al kad je prosli put krenula, onda je bila bas prava i oduvijek mi je bilo tako. Ugl, nemam nista sad, samo to jednom bilo malo. Pricekat cu do kraja dana pa ak krene zovem ju, sutra je petak, mogu jos otici. Mene ovo sve tako frustrira, zast ne bude jednostavno ili je ili nije. Ovo mi je najgore ikad kad ne znam hoce ili nece. Sva sam izbedirana 😔

• Valeera
    21. Svibanj 2020. 17:14

malamarelica

Ok, hvala cure. Meni se nikad to nije pojavljivalo, nego evo prosli mj danima nesto bez. A sad ovo. Al kad je prosli put krenula, onda je bila bas prava i oduvijek mi je bilo tako. Ugl, nemam nista sad, samo to jednom bilo malo. Pricekat cu do kraja dana pa ak krene zovem ju, sutra je petak, mogu jos otici. Mene ovo sve tako frustrira, zast ne bude jednostavno ili je ili nije. Ovo mi je najgore ikad kad ne znam hoce ili nece. Sva sam izbedirana 😔

Znam kako se osjećaš, ja isto ne znam kako bi se osjećala, trudno ili ne 🤔😵 ali ja vjerujem da pojačani odnosi dovode do drugačijeg ponašanja organizma nego kad se recimo nismo trudili. Nemoj se brinuti, sve ce to doci na svoje mjesto i biti ce ok. Ovo može biti i implantacija mozda.

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

malamarelica
    21. Svibanj 2020. 17:39

Valeera

malamarelica

Znam kako se osjećaš, ja isto ne znam kako bi se osjećala, trudno ili ne 🤔😵 ali ja vjerujem da pojačani odnosi dovode do drugačijeg ponašanja organizma nego kad se recimo nismo trudili. Nemoj se brinuti, sve ce to doci na svoje mjesto i biti ce ok. Ovo može biti i implantacija mozda.

Trudna si! Cvrsto vjerujem u to, od nas svih mora netko poceti i ti si na najboljem putu. Istina, dok nismo pokusavali, ciklus potpuno normalan. A tek kad se sjetim da kad sam prvi put ostala trudna, drugi mjesec "pokusavanja",  DVA odnosa (12 dc i 14dc). Da mi je sad ta sreca. Ali sam bila totalno druga osoba, u glavi nimalo brige, nikakva pitanja o simptomima, pojma nisam imala sta je implantacija prakticki...Da mi se vratit

• more2309
    21. Svibanj 2020. 22:29

Valeera

malamarelica

Ja se stvarno nadam i prizeljkujem da nam se u ponedjeljak javis sa sretnim vijestima 🙏🙏. Mislim da bi nam to svima dalo nadu i napunilo nas pozitivnom energijom i snagom 🙂!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

21. Svibanj 2020. 22:31

Ja se čvrsto nadam da ćemo sve uskoro napisat da smo trudne 😍

nina23
    22. Svibanj 2020. 08:31

anci00

Ja se čvrsto nadam da ćemo sve uskoro napisat da smo trudne 😍

I jaa😁

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.