Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dasa
    22. Svibanj 2020. 09:01

MaybeBaby 😘

Evo i mene. Breskvice žao mi je znaš da je stres presudan u svemu. Polako, i nadam se da menga neće doći 😘

Zdravo,nova sam na forumu,imam jedno pitanje,radim vec godinu dana na bebi,imam redovne cikluse,ovog mjeseca deset dana prije ciklusa imala sam oskudno krvarenje trajalo je samo dan,sta bi to moglo biti ,u ponedjelak cu kod ginekologa🤔

watson009
    22. Svibanj 2020. 09:09

more2309 jesi se kontrolirala samo jedan dan ovulacije ? Meni je jucer bio smajlic pa ne znam da i danas  ponovim test 😵
    Dasa pozdrav, moze biti implatacijsko...a kada ti NE treba doci M ? Jesi pratila O trakicama ili simptomima?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    22. Svibanj 2020. 09:10

Bok! Drago mi je da si s nama Dasa, ali pitanje je za ginekologa. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Valeera
    22. Svibanj 2020. 09:10

watson009

more2309 jesi se kontrolirala samo jedan dan ovulacije ? Meni je jucer bio smajlic pa ne znam da i danas ponovim test 😵
    Dasa pozdrav, moze biti implatacijsko…a kada ti NE treba doci M ? Jesi pratila O trakicama ili simptomima?

Ne moraš se vise testirati, od smajlića je cca 48 sati najplodnije

• more2309
    22. Svibanj 2020. 09:44

watson009

more2309 jesi se kontrolirala samo jedan dan ovulacije ? Meni je jucer bio smajlic pa ne znam da i danas ponovim test 😵
    Dasa pozdrav, moze biti implatacijsko…a kada ti NE treba doci M ? Jesi pratila O trakicama ili simptomima?

Ja inace testiram do smajlica, nakon toga vise ne 🙂

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

watson009
    22. Svibanj 2020. 10:17

Hvala curke 😍 znam da ne mora nista znaciti da bude plodan ovaj mjesec ali bila mi ga milina vidjeti hehe 
    Cuvati cu si onda testice ako zatreba iduci mjesec 😰

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• more2309
    22. Svibanj 2020. 10:50

watson009

Hvala curke 😍 znam da ne mora nista znaciti da bude plodan ovaj mjesec ali bila mi ga milina vidjeti hehe
    Cuvati cu si onda testice ako zatreba iduci mjesec 😰

Tako i meni, sva se razveselim kad vidim 🙂!
    Drzim fige da ti ti ostali testici budu visak 🙂😀

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

watson009
    22. Svibanj 2020. 13:00

Hvala ti !!!! Vidjeti cemo kroz 2 tjedna!!! 
    Tebi takoder sretno sa plodnim danima !!! 🙌♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

malamarelica
    23. Svibanj 2020. 14:00

Bok, cure. Evo dosla mi menga. Kako su smajlici bili 7.5. i 8.5.,a 9.5. nije bilo smajlica, mislim da je ovo tocno 14 dana od ovulacije.S jedne strane sam tuzna, jer smo stvarno pokrili sve dane i prije i tad i poslije, a s druge strane, ovo mi je nekakav dobar znak da valjda onda imam ovulaciju i da mi je ciklus u redu. Jedino me muci to smedje sto mi se pojavljivalo zadnja dva dana, a prije nikad. Sto vi mislite, mogu li racunati da su mi ciklusi ok? U pon zovem gincku, nadam se da ce me uzeti isti dan. Suprug ide u srijedu na spermiogram...

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Valeera
    23. Svibanj 2020. 14:12

malamarelica

Bok, cure. Evo dosla mi menga. Kako su smajlici bili 7.5. i 8.5.,a 9.5. nije bilo smajlica, mislim da je ovo tocno 14 dana od ovulacije.S jedne strane sam tuzna, jer smo stvarno pokrili sve dane i prije i tad i poslije, a s druge strane, ovo mi je nekakav dobar znak da valjda onda imam ovulaciju i da mi je ciklus u redu. Jedino me muci to smedje sto mi se pojavljivalo zadnja dva dana, a prije nikad. Sto vi mislite, mogu li racunati da su mi ciklusi ok? U pon zovem gincku, nadam se da ce me uzeti isti dan. Suprug ide u srijedu na spermiogram…

Malamarelica, po meni ste vi trebali imati odnose od 03.05.svaki drugi dan (za vrijeme smajlića i po dva puta, ako mozete) i onda jos svaki drugi ili treći dan do 23.5. jer nije dovoljno pokriti samo "plodne dane" pogotovo,ako već neko vrijeme ne ide. Ako niste navikli tako učestalo imati odnose, onda bi to mogao biti problem, ali medicinski je dokazano da parovi koji ucastalo imaju odnose gotovo svaki drugi dan bez obzira na dan ciklusa imaju vecu mogućnost zaceca u kratkom roku jer se sperma bolje proizvodi. Odnosi svaki dan smanjuju kvalitetu, ali odnosi svaki drugi ili treći dan poboljšavaju kvalitetu spermija. Isto tako, oprosti sto cu biti sad malo otvorena, ali ako nisi dovoljno vlažna svaki puta (dakle tvoje tijelo registrira tako nešto) isto su ti smanjene mogućnosti jer ta vlažnost pomaže spermiju da doputuje do jajne stanice, ukoliko nema velike važnosti ili uopće, onda je teže začeti. Zato je stalno naglasak na tom opuštanju i da to ne gledate kao "posao" jer će teže doći do začeća, ako nema prirodnog uzbuđenja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.