Hvala vam, bas ste drage! I ja vama zelim plusic cim prije
Ne pijem trenutno nista od preparata.Trebam na papu kroz peti mjesec pa cu se savjetovati s ginekologom, odgodeno mi je bilo zbog stanja s virusom. Tako da smo ovaj mjesec tek polako krenuli u akciju. Inace sam dugo godina pila kontracepcijske pilule i ciklusi su mi se unormalili odmah po prestanku (stala sam piti prije 6.mj. zbog planiranja bebe) pa cemo vidjeti. Pijete li vi sto? Citala sam da se najcesce preporuca folna i vrkuta, al nisam nista htjela uzimati na svoju ruku.
Baby P 03/21 💙
Ja uzimam folnu od solgarad duze vrijeme,jedno 3mj prije pocetka "rada"sam pocela...
I imam osjecaj da mi je otvorila apetit 😭 ima jos netko takvih "problema"?
Vidjeti cemo,idemo iz mjeseca u mjesec ! 👆😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvala vam, bas ste drage! I ja vama zelim plusic cim prije
Ne pijem trenutno nista od preparata.Trebam na papu kroz peti mjesec pa cu se savjetovati s ginekologom, odgodeno mi je bilo zbog stanja s virusom. Tako da smo ovaj mjesec tek polako krenuli u akciju. Inace sam dugo godina pila kontracepcijske pilule i ciklusi su mi se unormalili odmah po prestanku (stala sam piti prije 6.mj. zbog planiranja bebe) pa cemo vidjeti. Pijete li vi sto? Citala sam da se najcesce preporuca folna i vrkuta, al nisam nista htjela uzimati na svoju ruku.
Ja pijem elevit pronatal vec jedno 4 mjeseca i od danas maca prah jer sam cula da je dobar za regulaciju hormona i plodnost (imam policisticne). Takodjer sam prestala piti kontracepciju nakon dosta godina.
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Ja sam pokusala pit maca prah, ali mi bio odvratan tako da vam se divim da to mozete piti i nastavite jer on je jako dobar za regulaciju svega i svačega
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ja sam pokusala pit maca prah, ali mi bio odvratan tako da vam se divim da to mozete piti i nastavite jer on je jako dobar za regulaciju svega i svačega
Potpisujem. Probala, ali nije islo.
Baby P 03/21 💙
Hmmm hmm... po kalendaru je O trebala biti jučer, ali nije baš bio uobičajeni iscjedak kao inače tako da ćemo vidjeti da li će se iscjedak danas ili sutra promijeniti. od ovoliko odnosa imam usjećaj kao da je neka suša dole
Hmmm hmm… po kalendaru je O trebala biti jučer, ali nije baš bio uobičajeni iscjedak kao inače tako da ćemo vidjeti da li će se iscjedak danas ili sutra promijeniti.od ovoliko odnosa imam usjećaj kao da je neka suša dole
Kakav ti je iscjedak ?
Meni bi skolski trebala biti danas O, ali iscjedak je gusti,bijeli. Ja deff imam puno ranije ovulacije kako sam pratila po iscjedku, ali to smo ovaj mjesec pokrili pa cemo vidjeti dal ce biti rezultata ovaj mjesec😅
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pupetta dobro nam dosla i zelim ti sto prije plusic 🙂
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Hmmm hmm… po kalendaru je O trebala biti jučer, ali nije baš bio uobičajeni iscjedak kao inače tako da ćemo vidjeti da li će se iscjedak danas ili sutra promijeniti.od ovoliko odnosa imam usjećaj kao da je neka suša dole
Tako je i meni bilo, imala sam strasan osjecaj suhoce, ja sam isto zakljucila da je to od previse odnosa. Ovulacija je bila sigurno jer sam provjeravala trakicama, a i iscjedak je bio na pocetku.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji