Hej curke, stigao je utorak, dan D. Od m ni traga tako da sam ponovila testićE. 😁
https://ibb.co/d2bq7yH
Cestitam ti od srca !!!!!! Sada samo opusteno i uzivaj 👆😎😛 i javljaj nam simptome,pliz😅
ŠIŠKI dobrodosla 🌸
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvala vam! 😊
Držim vam fige da uskoro ugledate svoje plusiće. Ja sam u ovom do bitnom ciklusu ostala bez lh trakica i pomno pratila sluz i tad smo imali odnose, čini se da je to bilo ključno. Btw pila sam zadnja dva mjeseca čaj od vrkute i čini mi se da mi se pojačala sluz nakon toga, e sad da li je za to bila zaslužna vrkuta, ne znam. 😁
Nina, meni je taj test na 11 DPO pokazao 2-3tjedna pa me zanima ako imas i nisi bacila uputstva jer ja jesam ocitava li intervate bthch odnosno jel pise u uputstvima koji interval hormona odgovara kojem rezultatu
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav! Čestitam na plusićima, zanima me, ako je netko uzimao Utrogestan, koliko nakon prestanka ste počele krvariti?
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Pozdrav svima..
Da li je tko uspio zatrudniti unatoc dvije čokoladne ciste (na svakom jajniku jedna)? Pokušavamo vec 4 mjeseca i nista..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Hvala vam! 😊
Držim vam fige da uskoro ugledate svoje plusiće. Ja sam u ovom do bitnom ciklusu ostala bez lh trakica i pomno pratila sluz i tad smo imali odnose, čini se da je to bilo ključno. Btw pila sam zadnja dva mjeseca čaj od vrkute i čini mi se da mi se pojačala sluz nakon toga, e sad da li je za to bila zaslužna vrkuta, ne znam. 😁
Nina, meni je taj test na 11 DPO pokazao 2-3tjedna pa me zanima ako imas i nisi bacila uputstva jer ja jesam ocitava li intervate bthch odnosno jel pise u uputstvima koji interval hormona odgovara kojem rezultatu
Baš gledam sada, nema. Samo vrijeme od začeća i kako će liječnik utvrditi trajanje vaše trudnoće. Vjerojatno si imala ovulaciju ranije. 😊 Imaš online uputstva za taj test pa si prouči 😁
Bok svima! Ja sam nova i imam 27 godina 😊 Prošli mjesec prestala sam piti Yasmin kontracepcijske pilule uz dogovor sa ginekologom jer želim ostati trudna. Odmah smo se bacili na posao 🙈 na dan očekivane menstruacije napravila sam test i bio je negativan iako mi kasni već 3 dana, ali to prepisujem prestanku s tabletama. Inace imam problema sa policističnim janicima i kad nisam na tabletama imam menstruaciju po 8 dana pa onda 8 ne i tako u krug nisam nikad cula da neko ima taj isti problem sa non stopnom vješticom 😫 držim svimaaa fige za plusiće!!!
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Bok svima! Ja sam nova i imam 27 godina 😊 Prošli mjesec prestala sam piti Yasmin kontracepcijske pilule uz dogovor sa ginekologom jer želim ostati trudna. Odmah smo se bacili na posao 🙈 na dan očekivane menstruacije napravila sam test i bio je negativan iako mi kasni već 3 dana, ali to prepisujem prestanku s tabletama. Inace imam problema sa policističnim janicima i kad nisam na tabletama imam menstruaciju po 8 dana pa onda 8 ne i tako u krug nisam nikad cula da neko ima taj isti problem sa non stopnom vješticom 😫 držim svimaaa fige za plusiće!!!
To bi trebala reći ginekologu da te stavi na terapiju koja bi ti normalizirala ciklus
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Pozdrav svima, nova sam ovdje imam 21g, muž i ja radimo na bebi već 4mjeseca ali još uvijek ništa, inače menst mi je bila redovna sve do ovog mjeseca. Trebala je doći 25, sada kasni 3 dana. Sve vrijeme sam imala bolove kao pred menst pa sam mislila to je to evo je dolazi, ali ništa.. Osim što sam umorna, stalno mi se spava ii trčim na wc svako 5 min nemam nekih simptoma. Radila sam 2 testa oba su bila negativna.. E sada da li jr moguće da je rano da test pokaže nešto ili? Dr mogu tek za 20 dana zbog ove situacije sa virusom.. Sorry na dugom postu
Cure, gotovi su mi hormoni, jučer sam ih vadila. Bio je 5dc. Zanima me vaše mišljenje jer nikad nisam vadila spolne hormone i ne znam je li ovaj jedan ok
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Cure, gotovi su mi hormoni, jučer sam ih vadila. Bio je 5dc. Zanima me vaše mišljenje jer nikad nisam vadila spolne hormone i ne znam je li ovaj jedan ok
Ne želi mi učitati sliku. Evo rezultata
estradiol 98.81 (ocekivane vrijednosti: folikularna faza: 45.00 - 607.00)
progesteron 1.82 (ocekivane vrijednosti: folikularna faza: 0.6 - 4.7)
LH 13.00 (ocekivane vrijednosti: folikularna faza: 2.4 - 13)
FSH 7.54 (ocekivane vrijednosti: folikularna faza: 3.5 - 12.5)
Evo, sta je taj LH uopce? Trebaju li vrijednosti biti drukcije, kao npr sto TSH mora biti ispod 2 za trudnocu
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji