Dakle krvarenja i dalje nema 🤦 poludit ću, bolova nema, sve stalo u ponedjeljak, poslao me opet vaditi Betu sutra.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Dakle krvarenja i dalje nema 🤦 poludit ću, bolova nema, sve stalo u ponedjeljak, poslao me opet vaditi Betu sutra.
Sta u slucaju da se beta jos nije spustila? Nadam se da je kad je vec biokemijska u pitanju da mozes to ostavit iza sebe i krenut u nove pokusaje
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Mi smo valjda pokrili dane, još možda sutra ili preksutra pa čekanje. Valjda je to to s obzirom da trakice još uvijek putuju pa nisam sigurna 100% za O.Jadan moj dragi iscjedila sam sve iz njega sinoć, jutros i prethodnih dana
Ma bit ce to to pa ce bit jos veci smajlic☺️
🧔 35
🙎🏼♀️32
Sta u slucaju da se beta jos nije spustila? Nadam se da je kad je vec biokemijska u pitanju da mozes to ostavit iza sebe i krenut u nove pokusaje
A valjda. Stvarno sam sad luda više jer osjećam kao da se ne mogu maknuti dalje
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
A valjda. Stvarno sam sad luda više jer osjećam kao da se ne mogu maknuti dalje
Možda se prevario. Pročitala sam svakakvih ludih priča. Ipak, držim ti fige da ako već nisi trudna, dobiješ mengu i kreneš sa životom u nove pobjede.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Pozdrav djevojke, evo odlucila sam vam se pridruziti. Muz i ja smo poceli polako raditi na bebici, ali ovaj mjesec smo imali samo jedan odnos u plodne dane. Sretno svima i samo hrabro, sve ce doci na svoje!
Baby P 03/21 💙
Pozdrav djevojke, evo odlucila sam vam se pridruziti. Muz i ja smo poceli polako raditi na bebici, ali ovaj mjesec smo imali samo jedan odnos u plodne dane. Sretno svima i samo hrabro, sve ce doci na svoje!
Sretno, da što prije ugledaš plusić 😊
Dobro nam dosla !!!! 😊👆
Pijes li sto od preparata ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav djevojke, evo odlucila sam vam se pridruziti. Muz i ja smo poceli polako raditi na bebici, ali ovaj mjesec smo imali samo jedan odnos u plodne dane. Sretno svima i samo
Sretno draga i cim prije ugledala plusic
🧔 35
🙎🏼♀️32
Ja sam pocela uzimati svaki dan maca prah ujutro razmuceno sa necim...jer neko to isto pije?
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Sortiraj odgovore
Najstariji