Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    30. Travanj 2020. 17:57

Valeera

lotus

Lara208

Valeera

Drage cure, Beta mi se povećala na 131. Sad sam i uplašena jer da je biokemijska ne bi trebalo rasti, a opet da je normalna trudnoća trebala bi biti ipak viša

Nemam iskustva s tim, kad sam ja imala bio kemijsku brzo je pala, tako da stvarno ne znam. Moguce da je, ne daj boze vanmatericna.
    Najbolje ces znat kad ti se ginekolog javi i s vremenom. Jesi bila obavit uzv, mozda ne bi bilo lose da te pogleda bez obzira na ovu situaciju.
    Ja jos uvik nisam dobila M.

Ajde me molim te podsjeti, ti si pratila ovulaciju kalendarom ili trakicama? Jer moguce da je anovulatorni ciklus pa nema menge. Mada nekako mi je u glavi da si pratila trakicama🤔

Clear Blue za ovulaciju

Ne, ne, za Laru sam mislila za ovulaciju posto joj m ne dolazi. Nego umjesto da napisem isla na citiraj.
    Jesi dobila gin u međuvremenu? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Valeera
    30. Travanj 2020. 18:02

Curke koje ste nove, želim vam puno plusića, kao i svim curkama ovdje. Sad je vikend sad u akciju

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

pupetta
    30. Travanj 2020. 18:27

Valeera

Bila na uzv, nije vanmaternična 🙏 4.5 mm gestacijski mjehurić, ako ne prokrvarim do ponedjeljka, opet beta

Drago mi je da nije vanmaternicna u pitanju. Opusti se da ovo sto prije prode pa da mozes u miru nastaviti dalje 😊

Baby P 03/21 💙

Tinchy_07
    30. Travanj 2020. 18:35

Valeera

Bila na uzv, nije vanmaternična 🙏 4.5 mm gestacijski mjehurić, ako ne prokrvarim do ponedjeljka, opet beta

Ajme pa tek sad kad je Pupetta komentirala skuzila da si napisala gore. Hvala Bogu 🙏 
    Beba je na mamu i borit ce se da bude ziva i zdrava jer zna koliko je zeljena 🥰 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

• Valeera
    30. Travanj 2020. 18:37

lotus

Valeera

Ajme pa tek sad kad je Pupetta komentirala skuzila da si napisala gore. Hvala Bogu 🙏

Ufff, ne znam, za sad se embrio ne vidi. Ali valjda je još rano. Jedino me ta Beta brine koja nije u skladu a onim što bi trebala biti. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

Tinchy_07
    30. Travanj 2020. 18:57

Valeera

lotus

Valeera

Ufff, ne znam, za sad se embrio ne vidi. Ali valjda je još rano. Jedino me ta Beta brine koja nije u skladu a onim što bi trebala biti.

Iskreno neznam kako to ide s betom, znam kao da bi se trebala duplat ili nesto, al u kom periodu neznam. Ali s obzirom da raste to je dobar znak sta nije?
    Da je biokemijska padala bi beta. 
    U mojim molitvama sii vjerujem da ce bit sve u redu🙏💕

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

malamarelica
    30. Travanj 2020. 19:21

Jesam ti reklaaaaa Valeera. Bit ce sve super 🤜🤛 E, da rekla mi je da cu ici i na tu folikulomertiju od sljeddceg ciklusa. A meni evo 8dc. Budem ovaj mj onda ipak probavala. Ja nisam znala da kad nema ovulacije, nema ni menge? Jel to obavezno tako?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

miska
    30. Travanj 2020. 19:44

Lp. Zanima me ima li netko iskustva sa Ritex gelom ili nekim drugim lubrikantom koji pomaze za oplodnju? To nisu obicni lubrikanti, nego uz vlaznost i odrzavaju ph vrijednost pogodnu za spermije.

Tinchy_07
    30. Travanj 2020. 19:48

Malamarelica nije to obavezno tako, nego se zna desit. Jer npr menstruacija ovisi i o debljini endometrija, bar koliko sam ja shvatila kad mi bila objasnjavala. Kao endometrij se ljusti, zato nekad bude i slabije krvarenje ako je tanak. Tad mi rekla da je za zadebljanje dobro jest ananas i ciklu. Mislim mozda ja nisam dobro shvatila, vec sam pogubljena u svemu tome, ali mislim da je tako..
    Ja se ponekad pitam uz svu tu filozofiju oko ovulacija, sluzi, endometrij, cega sve ne kako netko zatrudni iz prve sta se nisu pazili i jos nezeljena trudnoca. Ja imam osjecaj da je to vise u smislu pazi ovulacije, prati sluz, temperaturu, njemu hladi testise, seksaj se s jastukom ispod guzice, noge digni u zrak, al pod tocnim kutem.. I onda jos mora bit pun mjesec i neparan dan🤣

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

malamarelica
    30. Travanj 2020. 19:51

lotus

Malamarelica nije to obavezno tako, nego se zna desit. Jer npr menstruacija ovisi i o debljini endometrija, bar koliko sam ja shvatila kad mi bila objasnjavala. Kao endometrij se ljusti, zato nekad bude i slabije krvarenje ako je tanak. Tad mi rekla da je za zadebljanje dobro jest ananas i ciklu. Mislim mozda ja nisam dobro shvatila, vec sam pogubljena u svemu tome, ali mislim da je tako..
    Ja se ponekad pitam uz svu tu filozofiju oko ovulacija, sluzi, endometrij, cega sve ne kako netko zatrudni iz prve sta se nisu pazili i jos nezeljena trudnoca. Ja imam osjecaj da je to vise u smislu pazi ovulacije, prati sluz, temperaturu, njemu hladi testise, seksaj se s jastukom ispod guzice, noge digni u zrak, al pod tocnim kutem.. I onda jos mora bit pun mjesec i neparan dan🤣

Haha da koliko toga ima, ko znanstvena fantastika za zatrudnit, a koliko se djece rađa svaki dan. Pa zar je stvarno tolikoooo tesko ostat trudna. E, da znam to za ciklu. Ja pijem onaj odvratni sok svaki dan. Bas me zanima kakav ce mi bit endo. 
    Ne znam za lubrikante, al i mene zanima odgovor. 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.