Hmmm hmm… po kalendaru je O trebala biti jučer, ali nije baš bio uobičajeni iscjedak kao inače tako da ćemo vidjeti da li će se iscjedak danas ili sutra promijeniti.od ovoliko odnosa imam usjećaj kao da je neka suša dole
Kakav ti je iscjedak ?
Meni bi skolski trebala biti danas O, ali iscjedak je gusti,bijeli. Ja deff imam puno ranije ovulacije kako sam pratila po iscjedku, ali to smo ovaj mjesec pokrili pa cemo vidjeti dal ce biti rezultata ovaj mjesec😅
Drzim fige da bude pozitivnih rezultata 🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Hvala, nek nam svima nama bude +.
Mi ćemo valjda još danas i sutra za svaki slučaj pa se prepuštamo čekanju
Sad mi je lakše kad vidim da je još nekom ovako pogotovo jer si ti pratila sa trakicama tako da znaš da je bila. Kao da je vlažno ali kad idem na wc suho
. Već sam dragog izludila sa svim ovim toliko da je rekao da će mi zabranit više išta čitat o O, odnosu i praćenju dana do začeća.
Pupetta dobro nam dosla i zelim ti sto prije plusic 🙂
Hvala ti od srca, i tebi jednako tako
Baby P 03/21 💙
Sad mi je lakše kad vidim da je još nekom ovako pogotovo jer si ti pratila sa trakicama tako da znaš da je bila.Kao da je vlažno ali kad idem na wc suho
. Već sam dragog izludila sa svim ovim toliko da je rekao da će mi zabranit više išta čitat o O, odnosu i praćenju dana do začeća.
Pokusaj se opustiti koliko god mozes, sigurno ce sve biti ok. Cula sam na vise strana da se ljudima dogodi da misle da im je cak preskocila ovulacija, ali svaki je mjesec drugaciji, pogotovo kad se intenzivno radi na bebi, tako da je to sve normalno i prirodno
Baby P 03/21 💙
Drage cure, Beta mi se povećala na 131. Sad sam i uplašena jer da je biokemijska ne bi trebalo rasti, a opet da je normalna trudnoća trebala bi biti ipak viša
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Pokusaj se opustiti koliko god mozes, sigurno ce sve biti ok. Cula sam na vise strana da se ljudima dogodi da misle da im je cak preskocila ovulacija, ali svaki je mjesec drugaciji, pogotovo kad se intenzivno radi na bebi, tako da je to sve normalno i prirodno
Hvala
Drage cure, Beta mi se povećala na 131. Sad sam i uplašena jer da je biokemijska ne bi trebalo rasti, a opet da je normalna trudnoća trebala bi biti ipak viša
Hm... jesi se javila svom ginekologu? Da nije bila kasnija O? (zaboravila sam koji je tijek radnji svake od Vas, kad je O, dobile M ili ne....)
Jesam, čekam odgovoru, ali ništa od ovoga ne može biti dobro.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Jesam, čekam odgovoru, ali ništa od ovoga ne može biti dobro.
Nemam iskustva, ali i meni je cudno da ti beta raste, ako je biokemijska, trebala bi padat. Ne znam kaj da ti kazem, ali znam da ti nije lako u ovoj situaciji, sve je zbunjujuce...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji