Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    28. Travanj 2020. 16:50

Nina cestitke od srca i zelim ti skosku trudnocu🤗
    Malamarelica ja sam zaboravila kako je tocno bilo s tim hormonima. Jesi nazvala gin?
    Ditaalice ako si tek prestala sa uzimanjem kontracepcije onda ti se jos hormoni nisu smirili. Ja sam godinama imala problema, pa godinama pila yaz, 3 mj muku mucila dok mi nakon prestanka nije doslo u normalu tako da po meni je to normalno ipak ti je prvi mjesec nakon prestanka. Sretno u pokusavanju i da cim prije ostvarila trudnocu🙏

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Jagoda101
    28. Travanj 2020. 17:02

lotus

Nina cestitke od srca i zelim ti skosku trudnocu🤗
    Malamarelica ja sam zaboravila kako je tocno bilo s tim hormonima. Jesi nazvala gin?
    Ditaalice ako si tek prestala sa uzimanjem kontracepcije onda ti se jos hormoni nisu smirili. Ja sam godinama imala problema, pa godinama pila yaz, 3 mj muku mucila dok mi nakon prestanka nije doslo u normalu tako da po meni je to normalno ipak ti je prvi mjesec nakon prestanka. Sretno u pokusavanju i da cim prije ostvarila trudnocu🙏

Hvala 😊 drago mi je da sam se pridruzila ovom forumu, treba mi ta jedna zenska podrska od zena koje imaju istu zelju 😊 

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

28. Travanj 2020. 17:35

Nina 0202 cestitam juhuuuuu🥰🥰🥰
    Kako si ono imala odnose svaki drugi dan?znam da si bila bez trakica i bazalne .

malamarelica
    28. Travanj 2020. 18:14

Nisam, ovo sam vadila privatno u Breyeru. Poslala sam mail i cekam odgovor od ginicke. Izguglala sam. LH ne smije bitI VECI od FSH. To se zove inverzija i znak je policisticnih jajnika, tj.da nema ovulacije. Meni sad nije jasno zast mi onda samo jedan dan trakica pokaze pik. Kao da je tad ovulacija, tj.slijedi. Na svim UZ pise mi oba jajnika b.o. Zar se ne vidi ta policisticnost na uz? Menge imam svaki mjesec, od 28 do 33 dana. Ugl 30dc. Nisam dlakava nist pretjerano, nemam akne, imam 54 kg. Uglavnom, umrijet cu od brige i vidim da ovaj mjesec nista od bebe. Postoji li kakva terapija da se zatrudni s tim policisticnim jajnicima?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Ninaaa0202
    28. Travanj 2020. 18:16

Hvala cure! 🥰🥰
    Marinalin, računam da su mi plodni dani bili od 12.-16.og travnja. Odnose smo ti imali 12.,13. i 15.og, mislim da mi je ovulacija bila 14. ili 15.og. što bi odgovaralo savršeno razultatu na digitalnom testu. 😁 

• Valeera
    28. Travanj 2020. 18:17

malamarelica

Nisam, ovo sam vadila privatno u Breyeru. Poslala sam mail i cekam odgovor od ginicke. Izguglala sam. LH ne smije bitI VECI od FSH. To se zove inverzija i znak je policisticnih jajnika, tj.da nema ovulacije. Meni sad nije jasno zast mi onda samo jedan dan trakica pokaze pik. Kao da je tad ovulacija, tj.slijedi. Na svim UZ pise mi oba jajnika b.o. Zar se ne vidi ta policisticnost na uz? Menge imam svaki mjesec, od 28 do 33 dana. Ugl 30dc. Nisam dlakava nist pretjerano, nemam akne, imam 54 kg. Uglavnom, umrijet cu od brige i vidim da ovaj mjesec nista od bebe. Postoji li kakva terapija da se zatrudni s tim policisticnim jajnicima?

Pa jesi zvala ili kontaktirala ginića? 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

malamarelica
    28. Travanj 2020. 18:27

Valeera

malamarelica

Poslala sam mail i cekam odgovor. Nema kod nje zvanja.

• Valeera
    28. Travanj 2020. 18:46

malamarelica

Valeera

malamarelica

Onda ti je možda bolje pričekati njen odgovor. Znam da si željna toga da ideš dalje, ali hormoni su zajeb..i, i bolje je da ti onda objasni jer ovako na forumu postavljati takve dijagnoze nije dobro. Osim toga svaka žena je drugačija, i na temelju tvoje anamneze koju tvoj dr ima, može ti decidirano reći. Ovako kad ti netko veli, a joj to nije dobro, policistični bla bla bla kreneš se uzrujavati prije vremena i možda nepotrebno. 
    Recimo, ja bih voljela znati koliko je netko najdulje nakon Utrogestana čekao na krvarenje, da si mogu odrediti kada da kontaktiram gina otprilike, da ludo ne zovem svako malo. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

malamarelica
    28. Travanj 2020. 19:24

Ma znam da ste sve oprezne i nije ovdje nitko doktor, ali sam mislila kad vec toliko puna cura ima te policisticne mozda je imao ovakvu situaciju. Ugl ovaj mjesec nema sanse ni za cim. I nikad nigdje nisam procitala djeluju li kakvi lijekovi

28. Travanj 2020. 19:48

Valeera

malamarelica

Valeera

malamarelica

Onda ti je možda bolje pričekati njen odgovor. Znam da si željna toga da ideš dalje, ali hormoni su zajeb..i, i bolje je da ti onda objasni jer ovako na forumu postavljati takve dijagnoze nije dobro. Osim toga svaka žena je drugačija, i na temelju tvoje anamneze koju tvoj dr ima, može ti decidirano reći. Ovako kad ti netko veli, a joj to nije dobro, policistični bla bla bla kreneš se uzrujavati prije vremena i možda nepotrebno.
    Recimo, ja bih voljela znati koliko je netko najdulje nakon Utrogestana čekao na krvarenje, da si mogu odrediti kada da kontaktiram gina otprilike, da ludo ne zovem svako malo.

Eto ja malo upadam 🤭. 7 dana max od zadnje tablete. A ako M ne dode u tom periodu zvat ginekologa 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.