Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    28. Travanj 2020. 19:57

malamarelica

Ma znam da ste sve oprezne i nije ovdje nitko doktor, ali sam mislila kad vec toliko puna cura ima te policisticne mozda je imao ovakvu situaciju. Ugl ovaj mjesec nema sanse ni za cim. I nikad nigdje nisam procitala djeluju li kakvi lijekovi

Itekako ima terapija. Ja znam 3 osobe s tom situacijom, ostale naravno trudne bez da su i htjele. To se sve na kraju svede na glavu. Pričekaj gin, smiri se, i sve će biti ok. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

Tinchy_07
    28. Travanj 2020. 20:14

malamarelica

Nisam, ovo sam vadila privatno u Breyeru. Poslala sam mail i cekam odgovor od ginicke. Izguglala sam. LH ne smije bitI VECI od FSH. To se zove inverzija i znak je policisticnih jajnika, tj.da nema ovulacije. Meni sad nije jasno zast mi onda samo jedan dan trakica pokaze pik. Kao da je tad ovulacija, tj.slijedi. Na svim UZ pise mi oba jajnika b.o. Zar se ne vidi ta policisticnost na uz? Menge imam svaki mjesec, od 28 do 33 dana. Ugl 30dc. Nisam dlakava nist pretjerano, nemam akne, imam 54 kg. Uglavnom, umrijet cu od brige i vidim da ovaj mjesec nista od bebe. Postoji li kakva terapija da se zatrudni s tim policisticnim jajnicima?

Pcos se moze manifestirat na vise nacina (sto spominjes akne, dlakavost itd) moze bit da budu ciste na jajnicima, a moze bit i problem sa hormonima. To se moze regulirat. Meni npr su ti hormoni ok,a progesterona nizak, a on je bitan u drugoj fazi ciklusa (kad bi trebalo doc do oplodnje). Ja ciste nemam, ali imam akne i pojacanu dlakavost. Stvarno znam brdo cura koje imaju pcos i zatrudnile u svega par ciklusa pa nemoj da te obeshrabri prvi nalaz. Znam da si sad zabrinuta, znam da sam ja bila na pocetku, ali mi vjerujes da sad kad nesto saznam da ima muz ili ja ja se veselim. Jer ako problem postoji mozes radit na tome da ga rijesis, a problem je kad nema problema i ne ide (idiopatska neplodnost). 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    28. Travanj 2020. 20:19

Šiški

Pozdrav, drage trudilice! Dugo nisam pisala, odlučili smo doma provoditi malo vrijeme bez interneta i televizije što je više moguće da iskoristimo ove karantenske dane na najbolji mogući način - danju u igri i zabavi s prvorođenim, a noću "radne" akcije 🤪 u pokušaju stvaranja drugog ili druge najveće ljubavi. 💓 Danas mi je 7 dpo i osjećam lagano peckanje u jajnicima. Dva dana nakon ovulacije je krenuo bijeli gusti iscjedak i evo traje do danas. Da vam budem iskrena uopše se ne sjećam kako je to bilo s prvim malcem i da li je bilo tog iscjetka, samo znam da sam imala sve simptome kao da će doći vještica, ali na svu sreću nije i evo danas imam dvije i pol godine starog malog najslađeg terorista 🤣 ima koja da se sjeća tog iscjetka kao simptoma trudnoće? Meni inače nije uobičajen pms simptom. Trebala bih (ne) dobiti za 8 dana.

Dobrodosla i brzo ostala trudna🙂

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

malamarelica
    28. Travanj 2020. 21:07

U pravu ste, sad ste me malo smirile. Hvala vam ♥️

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Valeera
    28. Travanj 2020. 21:10

U pravu je lotus, dobro je kad se locira problem, tada možeš i riješiti. Sve bude dobro

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• more2309
    29. Travanj 2020. 08:44

lotus

malamarelica

Nisam, ovo sam vadila privatno u Breyeru. Poslala sam mail i cekam odgovor od ginicke. Izguglala sam. LH ne smije bitI VECI od FSH. To se zove inverzija i znak je policisticnih jajnika, tj.da nema ovulacije. Meni sad nije jasno zast mi onda samo jedan dan trakica pokaze pik. Kao da je tad ovulacija, tj.slijedi. Na svim UZ pise mi oba jajnika b.o. Zar se ne vidi ta policisticnost na uz? Menge imam svaki mjesec, od 28 do 33 dana. Ugl 30dc. Nisam dlakava nist pretjerano, nemam akne, imam 54 kg. Uglavnom, umrijet cu od brige i vidim da ovaj mjesec nista od bebe. Postoji li kakva terapija da se zatrudni s tim policisticnim jajnicima?

Pcos se moze manifestirat na vise nacina (sto spominjes akne, dlakavost itd) moze bit da budu ciste na jajnicima, a moze bit i problem sa hormonima. To se moze regulirat. Meni npr su ti hormoni ok,a progesterona nizak, a on je bitan u drugoj fazi ciklusa (kad bi trebalo doc do oplodnje). Ja ciste nemam, ali imam akne i pojacanu dlakavost. Stvarno znam brdo cura koje imaju pcos i zatrudnile u svega par ciklusa pa nemoj da te obeshrabri prvi nalaz. Znam da si sad zabrinuta, znam da sam ja bila na pocetku, ali mi vjerujes da sad kad nesto saznam da ima muz ili ja ja se veselim. Jer ako problem postoji mozes radit na tome da ga rijesis, a problem je kad nema problema i ne ide (idiopatska neplodnost).

Slazem se s tobom, ja bi isto voljela da znam u cemu je problem i sto treba rijesiti. Bojim se urednih nalaza, a da do trudnoce ne dolazi.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

KDS
    29. Travanj 2020. 09:17

Mi smo valjda pokrili dane, još možda sutra ili preksutra pa čekanje. Valjda je to to s obzirom da trakice još uvijek putuju pa nisam sigurna 100% za O. Jadan moj dragi iscjedila sam sve iz njega sinoć, jutros i prethodnih dana

KDS
    29. Travanj 2020. 09:17

Ups što je ovo? odkud ovoliki smajlić? Sorry

zabrinutakata
    29. Travanj 2020. 10:38

Kad vidim.tvoje komentare zalupa.mi srce pozitivno naravno...meni su plodni dani 2og a O 7og jesi koristila koji kalendar ili si samo trakice koristila ❣

KDS
    29. Travanj 2020. 11:16

zabrinutakata

Kad vidim.tvoje komentare zalupa.mi srce pozitivno naravno…meni su plodni dani 2og a O 7og jesi koristila koji kalendar ili si samo trakice koristila ❣

Trakice nisam nikad, a kalendare različite pa dolazi i do par različitih datuma, ali se u svemu tu je negdje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.