Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Travanj 2020. 19:53

Zene koje imaju redovne M isto mogu imat anovulatorni ciklus bez O.
    Nema pravila citala sam.
    Ja sam koristila dva ciklusa kinderwunsch gel iz Mullera 15e i evo nije mi pomogao.Probaj nemas sta izgubit.

30. Travanj 2020. 19:54

Od Ritexa gel sam koristila.

miska
    30. Travanj 2020. 20:05

Pocinjem sa Klomifenom, iduci tjedan idem kod ginekologa. Pitat cu ga za Ritex pa vam javim sto kaze. 😊  

KDS
    30. Travanj 2020. 20:13

lotus

Malamarelica nije to obavezno tako, nego se zna desit. Jer npr menstruacija ovisi i o debljini endometrija, bar koliko sam ja shvatila kad mi bila objasnjavala. Kao endometrij se ljusti, zato nekad bude i slabije krvarenje ako je tanak. Tad mi rekla da je za zadebljanje dobro jest ananas i ciklu. Mislim mozda ja nisam dobro shvatila, vec sam pogubljena u svemu tome, ali mislim da je tako..
    Ja se ponekad pitam uz svu tu filozofiju oko ovulacija, sluzi, endometrij, cega sve ne kako netko zatrudni iz prve sta se nisu pazili i jos nezeljena trudnoca. Ja imam osjecaj da je to vise u smislu pazi ovulacije, prati sluz, temperaturu, njemu hladi testise, seksaj se s jastukom ispod guzice, noge digni u zrak, al pod tocnim kutem.. I onda jos mora bit pun mjesec i neparan dan🤣

Baš ovo sam sad dragom rekla, kako netko od prve i nit želi tu trudnoću nego npr.neki party i eto, a mi tu prati, probaj i ništa

HopeforU
    30. Travanj 2020. 21:00

Pozdrav,
    Imam jednu malo cudnu situaciju u kojoj ne znam sta da radim nit sta da mislim,mozda se od vas nekoj isto ili slicno dogodilo..
    Dok sam zivjela u Bosni redovno sam isla ginekologu i uvijek je sve bilo okej s ponekom upalom tu i tamo.Kad sam preselila u Sloveniju i nasla doktoricu,rekla mi je da imam srcoliku maternicu te pregradu .Dobila sam uputnicu za pregled kod doktorice za neplodnost,e sad nakon nekih pola godine kad je napokon dosao taj dan (situacija s doktorima u Slo je ista ako ne i gora u Bosni ,cekanja su katastrofalno duga)doktorica mi je rekla da uopste nemam pregradu..postoji li mogucnost da je nestala,ili bi mozda trebala jos kod nekog otici...Stvarno zelimo bebu ali nam ne ide vec godinu i pol dana kako pokusavamo.

Sorry na dugom postu 😷😷

A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏

watson009
    30. Travanj 2020. 21:13

HopeforU

Pozdrav,
    Imam jednu malo cudnu situaciju u kojoj ne znam sta da radim nit sta da mislim,mozda se od vas nekoj isto ili slicno dogodilo..
    Dok sam zivjela u Bosni redovno sam isla ginekologu i uvijek je sve bilo okej s ponekom upalom tu i tamo.Kad sam preselila u Sloveniju i nasla doktoricu,rekla mi je da imam srcoliku maternicu te pregradu .Dobila sam uputnicu za pregled kod doktorice za neplodnost,e sad nakon nekih pola godine kad je napokon dosao taj dan (situacija s doktorima u Slo je ista ako ne i gora u Bosni ,cekanja su katastrofalno duga)doktorica mi je rekla da uopste nemam pregradu..postoji li mogucnost da je nestala,ili bi mozda trebala jos kod nekog otici…Stvarno zelimo bebu ali nam ne ide vec godinu i pol dana kako pokusavamo.

Sorry na dugom postu 😷😷

Pozdrav,dobro nam dosla! 
    Ovako,ja mislim da je to od doktora do doktora.
    Meni je gin rekao da imam sedlastu maternicu dok mi doktorica prije njega to uopce nije rekla.
    Nazost mislim da je to individualno misljenje...
    Navodno ne smeta kod zaceca no vidjet cemo.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Tinchy_07
    30. Travanj 2020. 21:28

HopeforU

Pozdrav,
    Dok sam zivjela u Bosni redovno sam isla ginekologu i uvijek je sve bilo okej s ponekom upalom tu i tamo.Kad sam preselila u Sloveniju i nasla doktoricu,rekla mi je da imam srcoliku maternicu te pregradu .Dobila sam uputnicu za pregled kod doktorice za neplodnost,e sad nakon nekih pola godine kad je napokon dosao taj dan (situacija s doktorima u Slo je ista ako ne i gora u Bosni ,cekanja su katastrofalno duga)doktorica mi je rekla da uopste nemam pregradu..postoji li mogucnost da je nestala,ili bi mozda trebala jos kod nekog otici…Stvarno zelimo bebu ali nam ne ide vec godinu i pol dana kako pokusavamo.

Sorry na dugom postu 😷😷

Iskreno nemam poima o tome, je to nesto kao zavaljena maternica ili ne? Na tvom mjestu ja bi otisla trazit drugo misljenje cisto preventive radi, da znas na cemu si i eventualno saznas vise informacija 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Lara208
    30. Travanj 2020. 21:38

Valeera

Bila na uzv, nije vanmaternična 🙏 4.5 mm gestacijski mjehurić, ako ne prokrvarim do ponedjeljka, opet beta

To su dobre vijesti, bravo, bit ce nesto od toga, a sta se tice embrija bitno da je gestacijska ti, znaci da nesto postoji, a embrij ce se pojaviti, nekome se tek u 7 t ili cak 8 vidi. Samo se nemoj previse nervirat, provaj se opustit, sretno 💪

• Lara208
    30. Travanj 2020. 21:40

lotus

Lara208

Valeera

Drage cure, Beta mi se povećala na 131. Sad sam i uplašena jer da je biokemijska ne bi trebalo rasti, a opet da je normalna trudnoća trebala bi biti ipak viša

Nemam iskustva s tim, kad sam ja imala bio kemijsku brzo je pala, tako da stvarno ne znam. Moguce da je, ne daj boze vanmatericna.
    Najbolje ces znat kad ti se ginekolog javi i s vremenom. Jesi bila obavit uzv, mozda ne bi bilo lose da te pogleda bez obzira na ovu situaciju.
    Ja jos uvik nisam dobila M.

Ajde me molim te podsjeti, ti si pratila ovulaciju kalendarom ili trakicama? Jer moguce da je anovulatorni ciklus pa nema menge. Mada nekako mi je u glavi da si pratila trakicama🤔

Ma bila je O sto posto, jedino me sad brine zasto nema M. Ne zz dal da pricekam oce iduca doci, ili da odem u gin za desetak, 15 dana 

pupetta
    30. Travanj 2020. 22:07

Lara208

lotus

Lara208

Valeera

Drage cure, Beta mi se povećala na 131. Sad sam i uplašena jer da je biokemijska ne bi trebalo rasti, a opet da je normalna trudnoća trebala bi biti ipak viša

Nemam iskustva s tim, kad sam ja imala bio kemijsku brzo je pala, tako da stvarno ne znam. Moguce da je, ne daj boze vanmatericna.
    Najbolje ces znat kad ti se ginekolog javi i s vremenom. Jesi bila obavit uzv, mozda ne bi bilo lose da te pogleda bez obzira na ovu situaciju.
    Ja jos uvik nisam dobila M.

Ajde me molim te podsjeti, ti si pratila ovulaciju kalendarom ili trakicama? Jer moguce da je anovulatorni ciklus pa nema menge. Mada nekako mi je u glavi da si pratila trakicama🤔

Ma bila je O sto posto, jedino me sad brine zasto nema M. Ne zz dal da pricekam oce iduca doci, ili da odem u gin za desetak, 15 dana

Je li ti se ovo inace zna nekad dogoditi? Ako ti se bas i ne dogada, onda podi do ginekologa za 10ak dana pa da vidis do cega je. Iako je vrlo lako moguce da je do stresa, svi smo sad vise ili manje promijenili ritam. Meni je ginekolog dao da pijem Duphaston da mi izazove M kada mi je jedan mjesec preskocila. 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.