Drage cure, Beta mi se povećala na 131. Sad sam i uplašena jer da je biokemijska ne bi trebalo rasti, a opet da je normalna trudnoća trebala bi biti ipak viša
Imas kakve bolove ili sve normalno? Jer moze bit vanmatericna, ali posto beta raste, mozda je samo kasnija ovulacija. 🙏 se da je to u pitanju i da ce na kraju sve bit u redu. Ako ti se gin ne javlja da odes makar na neku hitnu jer sad ce bit neradno pa bolje da provjeris sto je tocno. Ali stvarno stvarno se nadam da je sve u redu 🙏
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Drage cure, Beta mi se povećala na 131. Sad sam i uplašena jer da je biokemijska ne bi trebalo rasti, a opet da je normalna trudnoća trebala bi biti ipak viša
Imas kakve bolove ili sve normalno? Jer moze bit vanmatericna, ali posto beta raste, mozda je samo kasnija ovulacija. 🙏 se da je to u pitanju i da ce na kraju sve bit u redu. Ako ti se gin ne javlja da odes makar na neku hitnu jer sad ce bit neradno pa bolje da provjeris sto je tocno. Ali stvarno stvarno se nadam da je sve u redu 🙏
Ovo je i meni palo na pamet. Ja idalje vjerujem da ce iz ove tvoje situacije izaci pozitivno sve.
Ja bila kod svoje ginicke. Rekla mi da moze i ne mora ovo bit anovulacijski ciklus. Rekla da ovaj mj muz nek napravi spermiogram, a ja da se javim 1.dana menge pa ce mi radit uzv u krvarenju (bljak), nesto u vezi endometrija i da gleda nesto. Nisam skuzila. Al drago mi da ozbiljno vodi brigu o meni
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Haj svima.. Sinoć sam naletila na ovaj forum i pročitala milion postova.. Pridružila sam se radi podrške koju si pružate, stvarno svaka vam čast.. Moja priča je da vec 2 godine imamo nezaštićen odnos a zadnjih godinu dana intenzivnije pokušavamo... Ja imam policisticne jajnike i vadila sam neke hormone gdje mi je gin. Rekla da nisu idealni ali kao ok... Pratim plodne dane, prije sam lh trakicama a onda kad sam prestala jer me to sve izludjivalo npr ako je lh + a ne obavimo sta trebamo budem luda jer smo propustili mjesec... Sad po kalendaru gledam i odnos imamo 2x za vrijeme plodnih... Jutros sam dobila M tako da ni ovaj put se nije primilo.. Sada cekam plodne pa novi pokusaji.. Ako imate kakav kakav savjet pisite.. Pijem folnu, b kompleks i ester c.
Nemam iskustva s tim, kad sam ja imala bio kemijsku brzo je pala, tako da stvarno ne znam. Moguce da je, ne daj boze vanmatericna.
Najbolje ces znat kad ti se ginekolog javi i s vremenom. Jesi bila obavit uzv, mozda ne bi bilo lose da te pogleda bez obzira na ovu situaciju.
Ja jos uvik nisam dobila M.
Nemam iskustva s tim, kad sam ja imala bio kemijsku brzo je pala, tako da stvarno ne znam. Moguce da je, ne daj boze vanmatericna.
Najbolje ces znat kad ti se ginekolog javi i s vremenom. Jesi bila obavit uzv, mozda ne bi bilo lose da te pogleda bez obzira na ovu situaciju.
Lara, sta ti je rekao doktor? Hoces ti dati kakve tablete da pokrene mengu? Koji ti je sada dan ciklusa?
Hcjinas dobro nam dosla! 😊 2 godinr je dosta vremena, mozda da krenes na nekakve dodatne pretrage? Ako ti ginic ne da, mijenjaj ga. Zasluzujemo da nas svi kvalitetno slusaju i vode racuna o nasim potrebama
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Haj svima.. Sinoć sam naletila na ovaj forum i pročitala milion postova.. Pridružila sam se radi podrške koju si pružate, stvarno svaka vam čast.. Moja priča je da vec 2 godine imamo nezaštićen odnos a zadnjih godinu dana intenzivnije pokušavamo… Ja imam policisticne jajnike i vadila sam neke hormone gdje mi je gin. Rekla da nisu idealni ali kao ok… Pratim plodne dane, prije sam lh trakicama a onda kad sam prestala jer me to sve izludjivalo npr ako je lh + a ne obavimo sta trebamo budem luda jer smo propustili mjesec… Sad po kalendaru gledam i odnos imamo 2x za vrijeme plodnih… Jutros sam dobila M tako da ni ovaj put se nije primilo.. Sada cekam plodne pa novi pokusaji.. Ako imate kakav kakav savjet pisite.. Pijem folnu, b kompleks i ester c.
Dobrodosla i cim prije postala🤰
Moj savjet ti je da se dogovoris sa gin pa par ciklusa probas ic na folikulometrije da utvrditi o, kako rastu folikuli, debljinu endometrija i nebi bilo lose da obavite spermiogram ako vec niste.
🧔 35
🙎🏼♀️32
Bila na uzv, nije vanmaternična 🙏 4.5 mm gestacijski mjehurić, ako ne prokrvarim do ponedjeljka, opet beta
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Ovo je i meni palo na pamet. Ja idalje vjerujem da ce iz ove tvoje situacije izaci pozitivno sve.
Ja bila kod svoje ginicke. Rekla mi da moze i ne mora ovo bit anovulacijski ciklus. Rekla da ovaj mj muz nek napravi spermiogram, a ja da se javim 1.dana menge pa ce mi radit uzv u krvarenju (bljak), nesto u vezi endometrija i da gleda nesto. Nisam skuzila. Al drago mi da ozbiljno vodi brigu o meni
Nije tako strasno otic u vrijeme krvarenja, a i bitno je da vidis debljinu endometrija. Pitaj i za folikulometrije da odradite, tada se isto vidi. Super da imas doktoricu koja brine i prelaze stvari, to je bome postala rijetkost
🧔 35
🙎🏼♀️32
Ajde me molim te podsjeti, ti si pratila ovulaciju kalendarom ili trakicama? Jer moguce da je anovulatorni ciklus pa nema menge. Mada nekako mi je u glavi da si pratila trakicama🤔
🧔 35
🙎🏼♀️32
Ajde me molim te podsjeti, ti si pratila ovulaciju kalendarom ili trakicama? Jer moguce da je anovulatorni ciklus pa nema menge. Mada nekako mi je u glavi da si pratila trakicama🤔
Clear Blue za ovulaciju
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Sortiraj odgovore
Najstariji