Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    27. Travanj 2020. 16:13

Valera stvarno mi je zao😔

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Valeera
    27. Travanj 2020. 16:46

Meni je ovo samo znak da je začeće itekako moguće i da ce sve biti u redu. U idućem ciklusu moram vaditi spolne hormone i to je to. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

Tinchy_07
    27. Travanj 2020. 17:24

Valeera

Meni je ovo samo znak da je začeće itekako moguće i da ce sve biti u redu. U idućem ciklusu moram vaditi spolne hormone i to je to.

Tako je, iako je grozno sto je biokemijska, bar znas da je moguce.

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Lara208
    27. Travanj 2020. 18:46

Valeera

Sve ok, idemo dalje.

Zao mi je, sama san to prosla. Obradujes se i onda nista od toga, zavrsi brzo, Al ti si jaka i samo nastavite i dalje pokusavati.biti ce sve ok. Sve cemo mi jednom ugledati svoj plusić. 
    💪

• Ninaaa0202
    28. Travanj 2020. 08:18

Hej curke, stigao je utorak, dan D. Od m ni traga tako da sam ponovila testićE. 😁 
    https://ibb.co/d2bq7yH

KDS
    28. Travanj 2020. 08:38

Čestitam Ninaaa0202
    Ostale cure kako ste?
    Evo mi od kraja M svaki drugi dan u akciji pa ćemo vidjeti. Ne koristim Lh trakice jer još putuju iz Kine, sva sam nekako optimistična da je ovo naš mjesec, a opet me strah da baš nećemo imati odnos na dan O zbog drugih obaveze i posjete njegove kćeri ali pokušat ćemo čim više pa šta bude. Nadam se da nakon ovoliko optimizma neće doći razočaranje

• more2309
    28. Travanj 2020. 09:07

Ninaaa0202

Hej curke, stigao je utorak, dan D. Od m ni traga tako da sam ponovila testićE. 😁
    https://ibb.co/d2bq7yH

Cestitam 🎊🎉🎊🎊🎊 !!! Zelim ti skolsku trudnocu bez stresa 😊🙂😊🙂🤰🤰!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    28. Travanj 2020. 09:10

KDS

Čestitam Ninaaa0202
    Ostale cure kako ste?
    Evo mi od kraja M svaki drugi dan u akciji pa ćemo vidjeti. Ne koristim Lh trakice jer još putuju iz Kine, sva sam nekako optimistična da je ovo naš mjesec, a opet me strah da baš nećemo imati odnos na dan O zbog drugih obaveze i posjete njegove kćeri ali pokušat ćemo čim više pa šta bude. Nadam se da nakon ovoliko optimizma neće doći razočaranje

Ja sam u iscekivanju, plodni dani su prosli, pa cemo vidjeti jesmo uspjeli 🙂. Ja sam isto bas optimisticna i puna pozitivnog razmisljanja 🙂. Pokrijte sto vise dana mozete, drzim fige da ovaj ciklus bude dobitan 😊😊😊!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Ninaaa0202
    28. Travanj 2020. 09:15

Hvala vam! 😊
    Držim vam fige da uskoro ugledate svoje plusiće. Ja sam u ovom do bitnom ciklusu ostala bez lh trakica i pomno pratila sluz i tad smo imali odnose, čini se da je to bilo ključno. Btw pila sam zadnja dva mjeseca čaj od vrkute i čini mi se da mi se pojačala sluz nakon toga, e sad da li je za to bila zaslužna vrkuta, ne znam. 😁 

ŠiškiZG
    28. Travanj 2020. 09:27

Pozdrav, drage trudilice! Dugo nisam pisala, odlučili smo doma provoditi malo vrijeme bez interneta i televizije što je više moguće da iskoristimo ove karantenske dane na najbolji mogući način - danju u igri i zabavi s prvorođenim, a noću "radne" akcije 🤪 u pokušaju stvaranja drugog ili druge najveće ljubavi. 💓 Danas mi je 7 dpo i osjećam lagano peckanje u jajnicima. Dva dana nakon ovulacije je krenuo bijeli gusti iscjedak i evo traje do danas. Da vam budem iskrena uopše se ne sjećam kako je to bilo s prvim malcem i da li je bilo tog iscjetka, samo znam da sam imala sve simptome kao da će doći vještica, ali na svu sreću nije i evo danas imam dvije i pol godine starog malog najslađeg terorista 🤣 ima koja da se sjeća tog iscjetka kao simptoma trudnoće? Meni inače nije uobičajen pms simptom. Trebala bih (ne) dobiti za 8 dana. 

Mom since 2017.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.