Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    22. Travanj 2020. 18:32

Bome ste se naradili 😊 Jako mi je drago da si vidjela plus, sigurna sam da je to to! 
    Ja sam danas dobila mengu, ovo mi je najkraci ciklus u svih mojih 17 godina menganja! 26 dana samo. I 4 dana smedje zutoga iscjetka, doslovno jednom na dan malo toga. Ustvari je neka bež boja. Bas se jako bojim, cure. 😕 Jedino sto me tjesi je da sam imala pozitivnu trakicu 8.4. (13dc) i tocno mi je danas 14dpo. Dakle, ovulacija stima. 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Lara208
    22. Travanj 2020. 18:48

Pozz cure, nova sam ovdje i opcenito na forumima, nemam pojma kako ovo ide pa se nadam da ne zamjerite.
    Dosada sam samo jednom pisala, misleći da je možda implantacijsko, no nije bilo.
    Zadnju menstruaciju sam imala 28.03 i trebala bih dobiti sutra, no sve što imam je smeđi iscjedak. Nadam se da je ovaj put to to,zvala sam ginekologa, sutra idem vadit betu.
    Sretno svima od srca da bude puno plusića 🤗

• Lara208
    22. Travanj 2020. 18:52

Valeera

lotus

Znaci ti vec imas u pripremi jos jedan test! To je dobra pripremaSi vec rekla dragom ili tek planiras?
    Sad kad si otvorila sezonu plusica lijepo posalji malo trudnice prasine, bura je, da nam svima vjetar donese

Ah, ja sam veliki skeptik, tako da budemo tek vidjeli, ali nadam se da je. Znam da pesimizam ne pomaže, ali dok nije 100% onak kak bi trebalo biti u meni radi crvić sumnje. Evo kako smo mi (možda nekome pomogne)

Meni je M krenula 28.03.do 31.03.

Odnosi 02.04., 04.04.,06.04.,08.04. (2x), 09.04.,10.04. (puno je to posla 😅), ali tako sam si nekako isplanirala. Potvrdim vam sutra - prekosutra dal he ova formula funkcionirala, ali za svakoga je drugačije 

Meni je također zadnja bila 28.03., jutros se pojavio iscjedak svijetli, a poslije smeđi, nadam se da je to to.
    Nadam se da ćeš sutra javiti sretne vijesti 😉😃

• Valeera
    22. Travanj 2020. 18:59

malamarelica

Bome ste se naradili 😊 Jako mi je drago da si vidjela plus, sigurna sam da je to to!
    Ja sam danas dobila mengu, ovo mi je najkraci ciklus u svih mojih 17 godina menganja! 26 dana samo. I 4 dana smedje zutoga iscjetka, doslovno jednom na dan malo toga. Ustvari je neka bež boja. Bas se jako bojim, cure. 😕 Jedino sto me tjesi je da sam imala pozitivnu trakicu 8.4. (13dc) i tocno mi je danas 14dpo. Dakle, ovulacija stima.

Samo bez uzrujavanja. Znam da je to teško i frustrirajuće. I meni je jos uvijek frustrirajuće, jer sad jos veca nada postoji i sad sam u blagoj panici da nesto ne pođe po zlu. Uglavnom, @malamarelica oprosti što pitam, koliko dugo se trudite? 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

22. Travanj 2020. 19:17

Valeera super bas mi drago❤️
    I ja koristim cblue sa smajlom i super mi je.
    Drzim fige da je to to.
    Pila si samo folnu?

malamarelica
    22. Travanj 2020. 19:22

Valeera

malamarelica

Samo bez uzrujavanja. Znam da je to teško i frustrirajuće. I meni je jos uvijek frustrirajuće, jer sad jos veca nada postoji i sad sam u blagoj panici da nesto ne pođe po zlu. Uglavnom, @malamarelica oprosti što pitam, koliko dugo se trudite?

Od proslog mjeseca. Ali imala sam spontani u 10 mjesecu. Tad sam ostala trudna u drugom ciklusu, od dva odnosa. Stvarno se tad uopce nisam nadala niti mislila o icemu pa je valjda zato i upalilo. Ali nakon spontanog sam se skroz promijenila, sve mislim imam milijun bolesti i vise nikad necu ostat trudna 😑

22. Travanj 2020. 19:24

Malamarelica tako sam i ja sebi zabrijala da imam sto bolesti i da necu zatrudnit al moras prestT tako mislit,okreni misli na nesto drugo jer ces izludit tako.bila si trudna i barem znas da mozes zatrudnit💪🏽💪🏽

malamarelica
    22. Travanj 2020. 19:32

Marinalin

Malamarelica tako sam i ja sebi zabrijala da imam sto bolesti i da necu zatrudnit al moras prestT tako mislit,okreni misli na nesto drugo jer ces izludit tako.bila si trudna i barem znas da mozes zatrudnit💪🏽💪🏽

Hvala ti. Potrudit cu se skulirati 

watson009
    22. Travanj 2020. 19:43

Lara208

Pozz cure, nova sam ovdje i opcenito na forumima, nemam pojma kako ovo ide pa se nadam da ne zamjerite.
    Dosada sam samo jednom pisala, misleći da je možda implantacijsko, no nije bilo.
    Zadnju menstruaciju sam imala 28.03 i trebala bih dobiti sutra, no sve što imam je smeđi iscjedak. Nadam se da je ovaj put to to,zvala sam ginekologa, sutra idem vadit betu.

Pozdrav,dobro nam dosla 😊
    Jesi ikada prije imala to prije menge ? 
    Ja nisam,uvijek dode samo M,nema nista smede prije ...tako da drzim palceve. Beta se moze vaditi na dan ocekivane M ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Tinchy_07
    22. Travanj 2020. 20:15

Lara208

Pozdrav Lara, nadam se da je to to. Budi nam javila rezultate. 
    Sretno🤗

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.