Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    21. Travanj 2020. 20:55

lotus

I ja sam za posvajanje, muz ne dok ne iscrpimo mogucnosti, a dok mu srce nije skroz otvoreno za to ne mogu silit

Da, teska je odluka. Mi smo se vec slozili da ak ovo odredeni rok ne bude uspjevalo da cemo predati papire, pokrenuti proces barem. A ovako cemo nastavit probavat pa kako bude. 
    Evo, idemo mjesec po mjesec, kao i svi

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Nela17
    21. Travanj 2020. 21:48

Pozdrav cure, 
    danas sam se registrirala, nova sam ovdje :) Mi pokusavamo vec preko godinu dana i nista a silno bi zeljela postat mama, jos nismo otisli na neke detaljnije preglede, paniramo kroz par mjeseci ako nam ne uspije otic na detaljnije preglede. Ima li koja cura iskustva s time, od kuda krenuti, kako to sve ide kada ne mozes ostvarit trudnocu? Zelim Vam svima da se ostvarite kao majke 💕 

21. Travanj 2020. 21:52

Nela17 a koliko imate godina ?jeste isli obavit pretrage?pratis ovulacijske trakice?
    Uzimaj folnu,prati plodne dane ili bazalnu ako ti se da.

21. Travanj 2020. 21:53

Aha sad vidim da niste obavili nikakve pretrage..
    Krenes od hormona,Ultrazvuk,brisevi,papa,prohodnost jajovoda,spermigraf muz,

• Nela17
    21. Travanj 2020. 21:58

Marinalin

Nela17 a koliko imate godina ?jeste isli obavit pretrage?pratis ovulacijske trakice?
    Uzimaj folnu,prati plodne dane ili bazalnu ako ti se da.

Imam 28 godina, samo normalni pregledi svakih godinu dana,ginekologica mi je rekla da pricekam jos 6 mj pa ako ne ostanem trudna da cemo onda dalje na pretrage, nisam nista jos isprobavala, neki dan sam kupila u dm u ovulacijske testove pa cu probati s time, uzimam novalac. 

• Nela17
    21. Travanj 2020. 22:01

Radila sam i cervikalne briseve, imam ureoplazmu, dobila sam bila terapiju i sad cekam jer zbog corone trenutacno ne mogu ic ponovno napravit cervikalne briseve. 

• Valeera
    21. Travanj 2020. 22:01

Drage cure,
    Za dva dana bi trebala dobiti M tj.četvrtak. of petka osjećam lagano probadanje, ne baš kao kod menge, malo blaže i kao da me netko povlači za jajnike - ne znam kako bi drugo opisala. Grudi, malo osjetljive i bolne. Kaj mislite? Znam da bi to sve moglo najvaljivati i M, ali ja se ipak nadam

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Valeera
    21. Travanj 2020. 22:02

Nela17

Radila sam i cervikalne briseve, imam ureoplazmu, dobila sam bila terapiju i sad cekam jer zbog corone trenutacno ne mogu ic ponovno napravit cervikalne briseve.

I ja sam imala ureaplazmu. Riješila s paketom Sumameda i ja i M. Što ste vi uzimali! 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Nela17
    21. Travanj 2020. 22:06

Valeera

Nela17

I ja sam imala ureaplazmu. Riješila s paketom Sumameda i ja i M. Što ste vi uzimali!

Ja sam uzimala doksicilin, e sad ne znam da li sam je se rijesila jer ne mogu otic na pregled zbog corone, da li utjece i ureoplazma na zacece? 

21. Travanj 2020. 22:07

A kazu da je normalno 1-2 pokusavanja u tvojim godinama
    Ja imam 36god pa kazu nakon 6mj pokusavanja na pretrage pa sam ja vec obavila.
    Naruci na amazonu ovulacijske trakice jeftinije ti je dosta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.